Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
V 23. 10. 2024 v 8:04, koveras napsal:

Páči sa mi jak chrono, tak trojručka. Len teda nechápem, prečo do trojručky nedali ten 3-denný strojček, keď ho majú. 

Mám to podobně, ale tady udělám rád výjimku 😀

Odesláno

Ted se na to taky divam, a je pravda, ze jsem byl docela zaskoceny, ze by stahli SOHC, ale fakt to vypada, ze US je v normalu. Otazka je - nemohli oriznout ceskej trh..?

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

Novinka Breitling Super Chronomat B01 44 and Chronomat 36 Caribbean Editions. Oba chronomaty od Breitlingu dostali novou barvicku v podobě karibské modré, která se poprvé objevila u Breitlingu v roce 2010. Jedná se o limitky v počtu 150 a 100 kusů.

článek zde: https://teddybaldassarre.com/en-int/blogs/watches/breitling-super-chronomat-44-caribbean-editions-1

Breitling-Super-Chronomat-Caribbean-front-2.jpg

Breitling-Super-Chronomat-Caribbean-reclining-2.jpg

Breitling-Chronomat-Automatic-36-Caribbean-front-2.jpg

Breitling-Chronomat-Automatic-36-Caribbean-reclining-2.jpg

• po 5 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po měsíci...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Nové Breitling Top Time B31 vychází ve 3 referencích s datumem na 3 hodině a s kyklopem.

38mm průměr, nový automaticky strojek Caliber B31 COSC-certified s 78 hodinovou rezervou chodu.

https://teddybaldassarre.com/blogs/watches/breitling-top-time-caliber-31

Pro mě to jsou vůbec první Breitling hodinky s kyklopem které vidím, nevím jestli je někdy již dříve dělali, kdyžtak mě poučte 🙂

Breitling-TopTime-Automatic-blue-flat-2-ezgif.com-webp-to-jpg-converter.jpg

Breitling-TopTime-Automatic-green-flat-2-ezgif.com-webp-to-jpg-converter.jpg

Breitling-TopTime-skyblue-angle-2-ezgif.com-webp-to-jpg-converter.jpg

Breitling-TopTime-Automatic-green-back-2-ezgif.com-webp-to-jpg-converter.jpg

Odesláno

Jsou moc hezky, libi se mi velikost pro tenhle typ hodinek (ikdyz drive jsem si Top time predstavoval jenom jako divny barevny chronografy 🤣).Zajimavy je ze, strojek prej maji od AMT (Sellita), neco jako novy Aquaracer :) 

Odesláno

Za mna pekne, len by to chcelo aspon 40mm a farebne kombinacie pre mna trochu mimo, chyba mi klasika cista biela a cista cierna.
Inak by to nemalo chybu.

Odesláno

Tak nevím jestli by tohle nosili vídeňští čističi kanálů. Kam zmizel ten B Bling?

Vypadá to jako decentní produkce z Glashütte nebo jak bychom chtěli, aby vypadaly Primky.

• Like 2
  • Haha 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

No Breitling se od prichodu noveho sefa docela meni (dokonce ani spony uz nemaji spatny!) a hlavne chteji jit s cenama nahoru (kdo by to cekal 🤣). Dobry priklad jsou novy i SuperOceany ze jo... Otazkou je kdy i Avengery zazijou tuhle estetickou zmenu, takze stary B od pred 20 let mizi. Ale prodeje si myslim, ze nebudou mit spatny... Spis jsem zvedavy na Universal Geneve jak chteji mit nad 15k CHF 🤯 

Odesláno

Jestli se společensky otáčí kormidlo směrem od nebinárních, bezpohlavních a woke ideologií, tak třeba i chlapi zas začnou chtít nosit chlapský hodinky (nemyslím nutně velikost, ale spíš koule) a ženský  zas ty svoje 36mm a méně (tam to stále hezky drží RLX a TH).

Odesláno

Naprosto zbytecny hodinky bez jakehokoli napadu, designu a bez DNA Bretilingu. Nechapu. Breitling ma tolik kultovnich modelu a řad, ze ma na cem stavet. Ale tohle to rozhodne není 😞 

• Dát hlas 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...