Přejít na obsah

NEW BREITLING

PhoeniX

Doporučené příspěvky

No já nevím... Breitling má spoustu pěkných modelů, i historicky podložených. Ale tímto a jinými, se snaží zaujmout jakousi bombastičností, či co... Proč si pořizovat Breitling SuperOcean, když můžu mít produkty od firem ZINEX, OCEAN7 a podobných, a nebude to stát takový ranec. Hodinky to škaredé věru nejsou, ALE... Rád bych od Breitlingu viděl něco jiného, pořád je to firma s bohatou historií a z tohoto počinu mám vesměs smíšené pocity.

Upraveno uživatelem PhoeniX
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten model je v oceli pořád, ale jak jsi sám poznamel, nechají si ho náležitě ocenit. S tím souhlasím. Ale tak už to u této a jí podobných firmách chodí. I když to nebude vůbec úměrné produktu samotnému. Jinak se mi líbí i "rejsing green" na řadě heritage - opravdu povedené.

Odkaz ke komentáři

Posledních 14 dnů jsem na internetu šmejdil, kde se dalo. A žádné novinky této firmy nenašel. Až Bejkr... :) Z news mám vlastně radost, i když ne všechny mě nadchly. V Breitlingu se pořád snaží a já jim i pořád fandím. Třeba si od nich jednou zase něco pořídím. Už aby nastala doba zmenšování průměrů a třeba doba návratu Herculesů. Jen doufám, že to nebude trvat třeba 20 nebo více let. :)

Odkaz ke komentáři

Posledních 14 dnů jsem na internetu šmejdil, kde se dalo. A žádné novinky této firmy nenašel. Až Bejkr... :) Z news mám vlastně radost, i když ne všechny mě nadchly. V Breitlingu se pořád snaží a já jim i pořád fandím. Třeba si od nich jednou zase něco pořídím. Už aby nastala doba zmenšování průměrů a třeba doba návratu Herculesů. Jen doufám, že to nebude trvat třeba 20 nebo více let. :)

Neboj, 20 let uteče jako voda. Já mám svoje první Béčka téměř 16 let! :smile_anim: Ku..a, to to letí.

Odkaz ke komentáři

Pokud by nastala doba navratu Herculesu a k tomu i decentni zmenseni prumeru tak by to byla bomba..

Já v to tajně doufám. Ale jednou to přijde zaručeně. A teď hloupá poznámka... Otázkou zůstává "KDY ?". V Breitlingu si jsou moc dobře vědomi popularity tohoto modelu. Myslím, že to nechají dostatečně nakvasit a potom to vychrlí. Třeba s inhousem.

Odkaz ke komentáři

Netusim, me by zajimal prumer. Nikde jsem nenasel ani zminku.

Pravda... Doba je taková, že musím napsat: Mě taky zajímá průměr. Dostatečná WR dnes z technologického hlediska není žádným problémem.

Neboj, 20 let uteče jako voda. Já mám svoje první Béčka téměř 16 let! :smile_anim: Ku..a, to to letí.

Super! Mohl by jsi udělat foto nebo pár? Byl bych Ti vděčný. Recenze by byla úplně nejlepší.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
Ahoj, má tu někdo osobní zkušenost s B01, vlastní je tu někdo ? uvažuju o nich ale nějak bych se rád dostal k "referencím", pokud se to dá tak nazvat vzhledem ke stáří hodinek.

Zdar, jeden mistni trhan je tu ma ...

http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...t=0&start=0

Jinak priste zkus pouzit funkci hledani.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...