Jump to content

NEW BREITLING

PhoeniX

Recommended Posts

Možná se budu opakovat, ale ty hodinky jsou podle mě, jako když pejsek a kočička vařili dort. Navíc udělat inhouse se stejným rozložením jako ten nejběžnější klaibr (7750) mi přijde jako úplná kravina. :thumbsdown_anim:

Edit: Navíc mít jeden font na suby, druhý na datumovku a třetí na lunetě? Bz Bz bZ... :)

Edited by B.F.G.

Ještě jak se tak koukám na ty živý fotky a porovnávám je s promem, tak by měly mít černý datumový věnec ne?... A i na těch fotkách z předváděčky jej má jenom model na gumě... Divný.

Možná se budu opakovat, ale ty hodinky jsou podle mě, jako když pejsek a kočička vařili dort. Navíc udělat inhouse se stejným rozložením jako ten nejběžnější klaibr (7750) mi přijde jako úplná kravina. :thumbsdown_anim:

Edit: Navíc mít jeden font na suby, druhý na datumovku a třetí na lunetě? Bz Bz bZ... :)

Ačtvrtý na logu u data vzniku fabriky. Logo nahňácaný a v oblíčení indexů.

Prostě nedotažený, nekoncepční paskvil. Od Heritage nevyrobili nic, co by mohlo zaujmout.

Ještě jak se tak koukám na ty živý fotky a porovnávám je s promem, tak by měly mít černý datumový věnec ne?... A i na těch fotkách z předváděčky jej má jenom model na gumě... Divný.

Je tolik verzí, že se jim to samotným asi plete. :)

EDIT: úsměv

Edited by PhoeniX

• 2 weeks later...

tak dnes jsem je měl na ruce, live to nevypadá tak zle, ale fakt mě tam se.. ta datumovka, indexy jsou zbytečně velké a logo je dost nacpané do horní části, pěkný detail je vnitřní luneta v jiné barvě, cena na kovu v čr: 167 000 Kč

Hele, ale to rozlozeni je jine - 7750 ma cifernicky na 12-6-9 a datum na 3 ;)

Jinak... in-house, fajn, to zmakli, ale ten design... :( Ne ze by mi prisly vylozene osklivy, ale cekal jsem PECKU.

tak dnes jsem je měl na ruce, live to nevypadá tak zle, ale fakt mě tam se.. ta datumovka, indexy jsou zbytečně velké a logo je dost nacpané do horní části, pěkný detail je vnitřní luneta v jiné barvě, cena na kovu v čr: 167 000 Kč

Jsou už někde k vidění v ČR ?

ještě dodám, že díky lunetě působí hodinky elegantněji než původní chronomat, je prostá výstupků

a celkové "drsnosti", jestli je to krok správným směrem nevím, ale liší se zásadně

Vzdyt to je jak z matejsky, samej bicolor a podobny "hruzy". A ty, co postnul Kalifx maj datumku jak z cinskejch fejku - naprosto nechapu, proc na ni cpali patkovy font, kdyz vsechny napisy a logo jsou bezpatkove. Naprosto souhlasim s Cyberem, Superocean Heritage jsou krasny hodinky a tyhle nalesteny poutovy kousky pro me fakt nejsou.

Tyhle vypadají dobře:

Alespoň já si je dovedu na ruce představit úplně v pohodě.

zdroj/source: TimeZone

Na mý ruce určitě NE

Chudák midloch, todle si nezasloužil, todle je vrchol sebezničující snahy breitlí zalíbit se Kočkovi a druhům. Nepůjčili si ten font lunety od tudor? Tudor je ovšem o hodně vkusnější.

Edited by cigi

Včera jsem je viděl naživo u Dušáka, a ačkoli jsem velkým příznivcem B, tak tohle se mi nelíbí. Nejde o barevnost nají i jenom ocelové, ale tvar pouzdra, luneta atd. Možná s odstupem času, ale zatím :thumbsdown_anim: Na nový strojek jsem si představoval něco hezčího.

no dnes rano som mal cestu okolo sheronu na panskej a zahliadol som ich tam tiez. Mal som pri sebe aj fotak, tak som cez tu mrezu, kedze este bolo zavrete to cvakol... :)

Tak pre predstavu

39700569.jpg b12y.jpg

niektore kombinacie su na strelu do hlavy ale tie decentnejsie (cierne) by som urcite nosit dokazal.....

celkovo je ale design pre mna rozporuplny, myslim ze povodny ucel tohoto pocinu bol mozno zakonkurovat daytonam, to sa vsak podla mna ani z daleka nepodarilo .... tie hodinky si moze kupit len niekto kto inak nema moc rad klasicke tvary B (ako ja) ale pre toho su zase pridrahe takze podla mna krok vedla....

predtym mi to na umelych fotkach neprislo, ale teraz na zivo tam vidim daytony s narychlo dobastlenou lunetou z tudoru a trochu 4% korunkou ...

fesacka namachrovanost velkeho B sa uplne vytratila ale k decentnosti/solidnosti dayton to ma tiez daleko,...uz to mam, proste tie hodinky nemaju "smer", no a paradny stroj (ktory je v tom chudak nevinne) to bohuzial pri tej cene uz nezacharani, takze za mna palec dolu :(

Edited by cali