Jump to content

NEW BREITLING

PhoeniX

Recommended Posts

Velký zklamání z pouzdra, ciferníku a tahu. Strojek a vodotěsnost OK.

4 druhy fontů čísel na hodinkách je moc. A to nemluvě o nápisu Automatic... který k číslům na lunetě fakt nesedí...

Tah na mě působí jak na nejlacinějších japoncích. Luneta je otřesná, za tu by se nemusela stydět Invicta, nebo Festina v řadě pro děti. Celkově dojem víc jak špatný. A to miluju B!

Pod tohle se podepíšu hlavně ta luneta je vážně úděsná pouťové čísla jak z digitalek... :gun_bandana:

Nekonzistentní designové prvky. Škoda, mohly to být moc pěkné hodinky.

Jo, spousta prvku splacanych (preplacanych) dohromady. Vysledek je dost smutny (i kdyz nepochybuji, ze kupce najde). A, kdyz uz jsme u toho, tak font datumky vypada jak z nejakeho fejku...

PS: Superocean Heritage zustavaji neprekonany :thumbsup_anim:

Mně se ty hodinky prostě líbí. Navíc počkám až na osobní zkušenost, protože hodinky můžou na fotkách taky trošku "klamat tělem". Ale třeba z týhle fotky je zřejmý, že půjde o klasickej, perfektně zpracovanej cukrkandl, tak jak to mám občas rád :) Dejme jim šanci.

post-1975-1238165710.jpg

source/zdroj: Breitling

Me todle rozlozeni prijde u chronographu nejklasictejsi a i nejhezci ...

Mne se nejvic libi, kdyz jsou horizontalne dva subciferniky a misto tretiho na sestce je datumka. Je to pak pekne symetricky. U tri subciferniku naopak nemuzu snest datumku na ctyrce, to mi vyslovene nesedi.

čím dýl na ně koukám, tím víc se mi začíná čtverec vepsaný do kružnice líbit...nebo že by to byla kružnice opsaná kolem čtverce co se mi libí?

Jde o zvyk. A o to pravděpodobně tvůtcům šlo - přinést něco víc, něco jakoby "s hlubším" smyslem. Jasně, někomu se hodinky líbí na poprvé a někomu vůbec.

• 4 weeks later...
Tak u mě to na fotce naživo vypadá hůř než na studiových fotkách. Jak se mi to líbilo, nějak mi teď k sobě moderní luneta a klasicky střižený ciferník nepasuje.

Ty jsi to trefil :thumbsup_anim: ty cislice na sub.mely byt mozna modernejsi a ta sklenenka vlepena v lunete :suicide_anim: s tou nejhnusnejsi korunkou na trhu,jsem se smiril,ale ziva fotka me prozatim dost odradila

Hele, ze oni okopirovali ten font lunety od Tudoru? :D

Kdo se nezlepšuje není dobrý. :sweatdrop:

No zase bych jim nekrivdil. On ten in-house kalibr dal dost prace. Tak jim hold do deadline nezbyl cas na design lunety :)

Edited by Jakubisko

• 2 weeks later...