OldaA Odesláno 20. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2009 Uvidime jake budou nove Submariner, ty z bileho zlata s modrou lunetou vypadaji hezky, mit ocelove, ktere snad budou za rok, stejny matny tah jako maji Deep Sea jdu do nich. Diky lehce vetsi vysce vypadaji na ruce jeste o neco vetsi nez GMT II s keramikou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPB Odesláno 20. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2009 Ktere byste volili, kdybyste si mohli nechat jen jedny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 20. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2009 Daytony. Tyhle DateJusty konkretne se mi nelibi - bicolor bych mozna rozchodil, ale bily cifernik uz ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedmaster Odesláno 20. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2009 Urcite Daytony. Univerzalnejsi. Daji se vzit k cemukoliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 20. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2009 Kdyby, kdyby... , tak určitě Daytona. Jakou větší "KLASU" bys chtěl ?!? IMHO ty Datejusty nejsou v tom bicoloru vůbec hezké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 20. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2009 Daytony, mam to nastaveny stejne jako Jakubisko, jen s tim rozdilem, ze bych nevydychal ani ten bicolor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 20. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2009 stejně u nich skončíš... chodíš kolem nich jak kolem horké kaše, Nene, ted mam novy Casia a jsem uplne spokojenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 20. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2009 čeče dyť seš furt v rolex vlákně, nene svádíš morální boj, cítím jak se ti rosí čelo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPB Odesláno 21. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2009 Tak panove, asi me budete kamenovat, ale vymenil jsem... Zacinal jsem na ocelovejch Submarinerech. Vzdycky jsem snil o Daytonech pak si je poridil, svuj ucel splnily, ale stavlo me, ze jsem vzdychky ze zvyku koukal po datu a datum nikde:-) ...navic tolik budiku a kolecek...:-) a co si vzponinam, tak jsem nikdy nechapal chlapky kolem sebe, ktery k obleku meli Daydate v Bicoloru se svetlym cifernikem, ale jak sel cas nejak jsem oklikou dosel k tomu, ze vlastne touzim po polozlate a ze ty Dayjusty jsou v bicoloru vlastne uzasna klasika, a az je zvetsili na 41mm, tak mi to trvalo jeden vikend nez jsem jim propadl uplne, takze vymenil jsem Daytony v oceli za Dayjusty II v bicoloru. Foto jeste v aute cestou z hodinarstvi: Rolex a nikdy jinak, mejte se a nesmejte se mi za vymenu ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 22. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2009 Tak panove, asi me budete kamenovat, ale vymenil jsem... Zacinal jsem na ocelovejch Submarinerech. Vzdycky jsem snil o Daytonech pak si je poridil, svuj ucel splnily, ale stavlo me, ze jsem vzdychky ze zvyku koukal po datu a datum nikde:-) ...navic tolik budiku a kolecek...:-) a co si vzponinam, tak jsem nikdy nechapal chlapky kolem sebe, ktery k obleku meli Daydate v Bicoloru se svetlym cifernikem, ale jak sel cas nejak jsem oklikou dosel k tomu, ze vlastne touzim po polozlate a ze ty Dayjusty jsou v bicoloru vlastne uzasna klasika, a az je zvetsili na 41mm, tak mi to trvalo jeden vikend nez jsem jim propadl uplne, takze vymenil jsem Daytony v oceli za Dayjusty II v bicoloru. Foto jeste v aute cestou z hodinarstvi: Rolex a nikdy jinak, mejte se a nesmejte se mi za vymenu ;-) Pekny pribeh, krasne hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira1.1 Odesláno 22. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2009 Rolex a nikdy jinak, mejte se a nesmejte se mi za vymenu ;-) Toto jsou momenty, kdy lituju, že nenosím obleky. Ale možná k tomu jednou dospěju.Velká gratulace, jsou fakt nádherný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPB Odesláno 13. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2009 Tak panove, asi me budete kamenovat, ale vymenil jsem... Zacinal jsem na ocelovejch Submarinerech. Vzdycky jsem snil o Daytonech pak si je poridil, svuj ucel splnily, ale stavlo me, ze jsem vzdychky ze zvyku koukal po datu a datum nikde:-) ...navic tolik budiku a kolecek...:-) a co si vzponinam, tak jsem nikdy nechapal chlapky kolem sebe, ktery k obleku meli Daydate v Bicoloru se svetlym cifernikem, ale jak sel cas nejak jsem oklikou dosel k tomu, ze vlastne touzim po polozlate a ze ty Dayjusty jsou v bicoloru vlastne uzasna klasika, a az je zvetsili na 41mm, tak mi to trvalo jeden vikend nez jsem jim propadl uplne, takze vymenil jsem Daytony v oceli za Dayjusty II v bicoloru. Foto jeste v aute cestou z hodinarstvi: Rolex a nikdy jinak, mejte se a nesmejte se mi za vymenu ;-) ..pribeh pokracuje nejak jsem si nemohl zvyknout na to zlato u DateJustuII a i reakce v blizkem okoli nebyly povzbuzujici. Taky se mi styskalo po Daytonech, ktere jsem hlupak prodal. No a tak jsem si uvedomil, ze jsme se s Daytonama asi souzeny a dneska jsem zase koupil Daytony v oceli s cernym cifernikem. Videl jsem tu nekde sekci (ted ji nemuzu najit) Hodinky po kterych se vam styska nebo ktere je vam lito, ze jste se jich zbavili nebo tak nejak. Nevim jestli je nekdo takovy magor jako ha, ze prodal hodinky, aby si stajne za mesic koupil znovu v obchode. Za blbost se plati , ale aspon vim, ktere jsou ty prave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2009 tak to je fakt trosku, ale jenom trosku crazy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira1.1 Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2009 ale aspon vim, ktere jsou ty prave Ty se máš - jsou lidi, kteří ty pravé ne a ne najít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2009 ..pribeh pokracuje nejak jsem si nemohl zvyknout na to zlato u DateJustuII a i reakce v blizkem okoli nebyly povzbuzujici. Taky se mi styskalo po Daytonech, ktere jsem hlupak prodal. No a tak jsem si uvedomil, ze jsme se s Daytonama asi souzeny a dneska jsem zase koupil Daytony v oceli s cernym cifernikem. Videl jsem tu nekde sekci (ted ji nemuzu najit) Hodinky po kterych se vam styska nebo ktere je vam lito, ze jste se jich zbavili nebo tak nejak. Nevim jestli je nekdo takovy magor jako ha, ze prodal hodinky, aby si stajne za mesic koupil znovu v obchode. Za blbost se plati , ale aspon vim, ktere jsou ty prave To vlákno jsem založil já. Kolik já už jsem si koupil zpátky hodinek :-).... Datony schvaluju, ten bicolor byl fakt už za hranicí nositelnosti, tedy podle mého názoru ( pokud tedy nevlastníš létající labuťe a střelnici na papírové růže ). Moje nejoblíbenější hodinky jsou Moonwatche ( měl jsem je 4x ), já je vlastně pořád mám v srdci, a i když je teď momentálně nemám, vím že si je brzo zase koupím... Moonwatche jsou geniální a nestárnoucí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2009 To vlákno jsem založil já. Kolik já už jsem si koupil zpátky hodinek :-).... Datony schvaluju, ten bicolor byl fakt už za hranicí nositelnosti, tedy podle mého názoru ( pokud tedy nevlastníš létající labuťe a střelnici na papírové růže ). Moje nejoblíbenější hodinky jsou Moonwatche ( měl jsem je 4x ), já je vlastně pořád mám v srdci, a i když je teď momentálně nemám, vím že si je brzo zase koupím... Moonwatche jsou geniální a nestárnoucí.... Já stále nemůžu pochopit jednu věc - proč je teda prodáváš, když si je pak zase koupíš? Nebylo by lepší je neprodávat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPB Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 To vlákno jsem založil já. Kolik já už jsem si koupil zpátky hodinek :-).... Datony schvaluju, ten bicolor byl fakt už za hranicí nositelnosti, tedy podle mého názoru ( pokud tedy nevlastníš létající labuťe a střelnici na papírové růže ). Moje nejoblíbenější hodinky jsou Moonwatche ( měl jsem je 4x ), já je vlastně pořád mám v srdci, a i když je teď momentálně nemám, vím že si je brzo zase koupím... Moonwatche jsou geniální a nestárnoucí.... Rozumim ti, co jsou pro tebe Moonwatch jsou pro mne Daytony jen doufam, ze tenhle prodej a nakup uz u nich nebudu opakovat Vsak se ne nenadarmo rika, ze clovek zjisti, jak ma to rad az kdyz o to prijde. A proc by to nemelo platit i o hodinkach. Rozdil mezi Daytonama a DateJustII v bicolouru dnes vnimam v tom, ze DyteJustyII BUDI DOJEM drazsich hodinek nez jsou Daytony, ale Daytony jsou dle meho nazoru hodinarsky hodnotnejsi, zajimavejsi strojek, delsi rezerva chodu 72hod., nedostatkove zbozi a i cena je vyssi u novych i nosenych Dayton. DayteJusty v bicolouru se tvari honosneji a draze, ale hodnotnejsi jsou Daytony, ktere nemaji ambici se tak tvarit, na kterych to pozna jen ten kdo je zna a jejich majitel. A to byl take jeden z duvodu, ktere jsem si uvedomil az jsem si vymenu vyzkusil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 Já stále nemůžu pochopit jednu věc - proč je teda prodáváš, když si je pak zase koupíš? Nebylo by lepší je neprodávat? No mluví z Tebe mládí :-), nebo neznalost. Oboje je pochopitelné.... Rozumim ti, co jsou pro tebe Moonwatch jsou pro mne Daytony jen doufam, ze tenhle prodej a nakup uz u nich nebudu opakovat Vsak se ne nenadarmo rika, ze clovek zjisti, jak ma to rad az kdyz o to prijde. A proc by to nemelo platit i o hodinkach. Rozdil mezi Daytonama a DateJustII v bicolouru dnes vnimam v tom, ze DyteJustyII BUDI DOJEM drazsich hodinek nez jsou Daytony, ale Daytony jsou dle meho nazoru hodinarsky hodnotnejsi, zajimavejsi strojek, delsi rezerva chodu 72hod., nedostatkove zbozi a i cena je vyssi u novych i nosenych Dayton. DayteJusty v bicolouru se tvari honosneji a draze, ale hodnotnejsi jsou Daytony, ktere nemaji ambici se tak tvarit, na kterych to pozna jen ten kdo je zna a jejich majitel. A to byl take jeden z duvodu, ktere jsem si uvedomil az jsem si vymenu vyzkusil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 No mluví z Tebe mládí :-), nebo neznalost. Oboje je pochopitelné.... Dobře, přiznávám tedy, že nejstarší zde na fóru asi nebudu ... Říkejme tomu třeba neznalost, ale já jsem se vždy snažil brát hodinky ekonomicky, tedy jako středně- až dlouhodobou investici a podle toho přispůsobit koupi a případně prodej. Ale koupit, za týden prodat, a za měsíc ty samé znovu koupit... copak se to může vyplatit? Dokaž mi, že ano, a začnu taky kšeftovat Ale obávám se, že když si pořizuji hodinky po zralé úvaze a tak jako by to měly být moje poslední, tak se mi po nich bude zákonitě stýskat a tudíž bych je asi prodat nedokázal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 Dobře, přiznávám tedy, že nejstarší zde na fóru asi nebudu ... Říkejme tomu třeba neznalost, ale já jsem se vždy snažil brát hodinky ekonomicky, tedy jako středně- až dlouhodobou investici a podle toho přispůsobit koupi a případně prodej. Ale koupit, za týden prodat, a za měsíc ty samé znovu koupit... copak se to může vyplatit? Dokaž mi, že ano, a začnu taky kšeftovat Ale obávám se, že když si pořizuji hodinky po zralé úvaze a tak jako by to měly být moje poslední, tak se mi po nich bude zákonitě stýskat a tudíž bych je asi prodat nedokázal. Jestli bereš hodinky ekonomicky, tak se divím, že tu neekonomicky utracíš čas. :-) Kdybych uvažoval jako Ty, při nákupu rovnou o prodeji, tak koupím výprodejové Swatche, a po roce ( je to ekonomické ? ), je prodám se ztrátou v řádu maximálně stokorun. Tady nejde o žádné vyplácení, protože kdybych takhle přemýšlel , tak piju jen ekonomicky vodu, pojídám pohankovou kaši, a z toho co vyprodukuju, pak vyrobím dost nechutným způsobem svítiplyn :-))). Nic Ti dokazovat nebudu, kšeftuj si s čím chceš, nejlépe ekonomicky, ale smiř se s tím, že jsou věci, které nikdy nepochopíš. Tedy emoce, nálady, chutě, styly, radosti dočasné, trvalé, touhy, i slasti z hodinek nových, koupených i nově objevených. Po zralé úvaze já hodinky nekupuju, protože pokud by ta úvaha měla býti dostatečně zralá, tak mě stačí hodinky v mobilu, autě, a na počítači. Ale bohužel to není můj případ. Nebo bohudík? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se