Přejít na obsah

Poradte dobry muzikal

Doporučené příspěvky

Mame v dubnu v rodine dvoji narozeniny, tak bych chtel vyrazit nekam za kulturou. Leta uz jsem nebyl na muzikalu. Mohl by mi nekdo pomoci s vyberem? Jsem pristupny vsemu, rozhoduji dobri herci a dobra zabava.

Osobne se tesim na Horackuv Kudykam, ale ten bude az koncem roku, resp. listky jsou uz stejne vyprodany az do dubna 2010.

Vdaka!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem nenáročný a hluchý, přesto jsem z "Tří mušketýrů" odešel v poločase. Takže jestli můžu poradit, tak Tři mušketýry ne.

Co obnovený Dracula?

Kdybys nechtěl muzikál, ale celkem vtipné (a trochu poučné) vyprávění pana Duška, tak můžu doporučit Čtyři dohody na Lávce.

Odkaz ke komentáři

Mame v dubnu v rodine dvoji narozeniny, tak bych chtel vyrazit nekam za kulturou. Leta uz jsem nebyl na muzikalu. Mohl by mi nekdo pomoci s vyberem? Jsem pristupny vsemu, rozhoduji dobri herci a dobra zabava.

Osobne se tesim na Horackuv Kudykam, ale ten bude az koncem roku, resp. listky jsou uz stejne vyprodany az do dubna 2010.

Vdaka!

Možná téma, o kterém bych mohl vyprávět roky, a přesto mám pocit, že jsem jak šéfkuchař Pohlreich v české hospodské kuchyni. Mimo české hranice je muzikálová kvalita asi jako jídlo a vkus všeobecně. U nás UHO a UBO s oblohou, jinde solidní základ.

Zkus se trefit do představení Adéla ještě nevečeřela - to je docela povedené, i když si to půjčili z filmu. Z nanídky Kleopater, 3 Muškátů, Carmen i jiných si fakt nevybereš. Chceš - li zajeď do Brna - hrajou tam Les Miserables, nebo Čarodějky z Eastwicku.

Odkaz ke komentáři

Pokud by jsi chtěl zvracet vřele doporučuiji Monu Lisu,i bez Bartošové,tu hrůzu s ní si už vůbec nedovedu představit

Pokud by jsi chtěl strávit prima večer Divadlo U hasičů Caveman-špičkové představení, sice jsi si přál muzikál a tohle je one man show ale vskutku stojí za to

Pro Lolohh-Dušek mi trochu zklamal,možná že to bylo tím, že jsem od toho tolik čekal

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

Pokud by jsi chtěl zvracet vřele doporučuiji Monu Lisu,i bez Bartošové,tu hrůzu s ní si už vůbec nedovedu představit

Pokud by jsi chtěl strávit prima večer Divadlo U hasičů Caveman-špičkové představení, sice jsi si přál muzikál a tohle je one man show ale vskutku stojí za to

Pro Lolohh-Dušek mi trochu zklamal,možná že to bylo tím, že jsem od toho tolik čekal

Jo, Caveman je super.

Já od toho nečekal nic, nevěděl jsem totiž, na co jdeme. Byli jsme i na "pokračování", Svět Toltéků. To už tak dobrý nebylo, ale viděl jsem horší divadla.

Odkaz ke komentáři

Muzikál je kýč. Poslední dobrej byl West side story. A pak Dancer in the dark s Bjork, teda pokud se chystáš na sebevraždu nebo tak něco...

Nesouhlasím,Bídníci na Vinohradech a Jesus star superstar v Aréně stály za vidění.

Odkaz ke komentáři

Nesouhlasím,Bídníci na Vinohradech a Jesus star superstar v Aréně stály za vidění.

Nenapadlo tě zkusit něco mimo Prahu? Doporučuji Městské divadlo Brno, každý rok má někdo z ansámblu Thalii. Letos je zajímavé představení Peklo, ze dříve uvedených a reprízovaných třeba Cikáni jdou do nebe. Viděl jsem obě a jsou opravdu dobrá.

Odkaz ke komentáři

Nenapadlo tě zkusit něco mimo Prahu? Doporučuji Městské divadlo Brno, každý rok má někdo z ansámblu Thalii. Letos je zajímavé představení Peklo, ze dříve uvedených a reprízovaných třeba Cikáni jdou do nebe. Viděl jsem obě a jsou opravdu dobrá.

Brno je i My Fair Lady . Krásné melodie i dobré obsazení .

Mám doma originál-nádhera !

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...