honza71 Odesláno 12. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2009 Nevadi, dekuji i tak! Kdyz uz tedy vim, ze az v zari, aspon nemusim setrit tak rapidne a muzu si k tomu suchemu chlebu koupit i maslo Dostal jsi zprávu? Nemám jistotu, že jsem to správně poslal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 12. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2009 Dostal jsi zprávu? Nemám jistotu, že jsem to správně poslal. Ano, pred chvili dorazila. A uz tam mas odpoved... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 22. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2009 no tak jenom na doplneni: protoze ty tudory fakt zeru, tak jsem si rekl, ze s nima pokecam. kontakt ze stranek rolex / tudor je na mistni zastoupeni Rolex (Rolex UK) 19 St James's Square London SW1Y 4JE United Kingdom tel: +44 20 7024 7300 fax: +44 20 7024 7317 hours: Mon-Fri: 9:00am - 5:00pm zvedla to nejaka slecna ci co (Herr Flick by rekl "zena opacneho pohlavi") a na dotaz rekla, ze Tudor se do UK nedodava. zaskocil jsem ji otazkou "proc". na to mi rekla: "no, na to je nejake dlouhe slovo (myslel jsem, ze to bude nadavka)... logi... logisticke duvody, tak to myslim bylo?. to jsem myslel, ze me omejou? blbka jako stehno! nechal jsem se prepojit na obchodni oddeleni (zvladla to napoprve). chlapek byl usluzny a ja se nestacil divit. takze Tudory se do UK opravdu nedovazi. duvodem je pry nemoznost fyzicky je skladovat, maji male prostory. katalog? nemame. ceny? nezname. dodat (ceny I hodinky)? muzeme, ale jenom na individualni a konkretni pozadavek. dodaci doba? tak asi 12 tydnu. ale dobra zprava nakonec! na otazku, zda je nejaky optimistictejsi vyhled do budoucna mi zastupce Rolexu sdelil, ze samozrejme ano. tak za rok, za dva se pry snad budou stehovat do vetsiho. na to jsem mu rekl, ze to je jeste dost dlouha doba a rozloucili jsme se. tak ted nevim? doufam, ze to neni typicka ukazka zakaznickych sluzeb Rolexu? chci verit tomu, ze ne. ale mrzi me to, tyhle Tudory jsou fakt masakr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobr Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2009 Zajímavý úkaz: na stránkách Tudoru (http://www.tudorwatch.com/en/babo/) jsou mezi autorizovanými dealery uvedeni jak Bechyně tak Carollinum - ale na jejich webových stránkách ticho po pěšině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2009 Vypadá, že bude velice kvalitní zpracování. Ty detailní fotky jsou hezké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sam Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2009 Zajímavý úkaz: na stránkách Tudoru (http://www.tudorwatch.com/en/babo/) jsou mezi autorizovanými dealery uvedeni jak Bechyně tak Carollinum - ale na jejich webových stránkách ticho po pěšině. jj ale když jsem se na Tudory ptal v Carollinum tak o ničem takovém nevěděli a tvrdili že Tudory ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pietro103 Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2009 jj ale když jsem se na Tudory ptal v Carollinum tak o ničem takovém nevěděli a tvrdili že Tudory ne. Pred cca dvomi tyzdnami som bol v Brusseli. Na moje prekvapenie, v jednej pasazi v centre mesta mali vo vyklade s Rolexami aj Tudori. Tak to nechapem, ze v UK ich nemaju a v Brusseli ich maju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fantozzi Odesláno 1. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2009 jj ale když jsem se na Tudory ptal v Carollinum tak o ničem takovém nevěděli a tvrdili že Tudory ne. To same - Carollinum pouze Rolex, Bechyne Tudory nekdy v cervenci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2009 Netusi nekdo, kde bych narazil na cenik Tudor ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2009 nějaké ceny máš tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2009 To je stara kolekce, ale pro orientaci to asi staci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2009 Který model ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2009 Který model ? HYDRONAUT II CHRONO na kovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2009 tady, bohužel jen na gumě, ale pro představu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2009 v katalogu z letošního Baselu mám pouze bez chrona na kovu - model č. 20030 za 2000,- CHF, podobný model chronograph č. 20300 na kovu 2500,- CHF ceník z dubna 09 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2009 Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se