Přejít na obsah

ŠIPKY

Doporučené příspěvky

Jako je to hodne o psychice. A klobouk dolu, ze to v tak nizkem veku takhle dava. Na druhou stranu, kdyz si vemu, jak sem sam v 17-ti "blbnul", nebal sem se niceho a nekdy se divim, ze sem vubec prezil :-). Shrekovi fandim vic, ale muj tip je, ze to vyhraje L.L.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych to přál mladému, ale myslím, že MvG ho rozebere hlavou. Littler dominoval  všechno mu vycházelo ale jsem zvědavý, jak se popasuje s momentem, kdy mu to (třeba jenom na chvilku) přestane lepit a MvG předvede to, co předvedl v semifinále. To dokázal vydeptat i mě u televize, nejenom Buntinga 😄

Odkaz ke komentáři

Jak MvG zacal házet 180 tak bylo jasné, že je hlavou v prdeli a ze se snazi nahodit zpatky. Dycky tam dává nějakou finesu, poslední šipka od něj chodí většinou jinam, dneska tam ty 180 sází jak zběsilý, bych řekl, že tolik jich (schvalne) pomalu nehodil za celý turnaj, ale stejně se nedaří mu dostat zpátky na koně.

Upraveno uživatelem Maro
Odkaz ke komentáři

Tak hotovo! 

MvG bohužel ztratil začátek. Na rozdíl od Luka nebyl schopný zavřít. V polovině zápasu se rozjel a zápas začal být zajímavý. Dobře, že ho alespoň dohrál se ctí.

Luke neuvěřitelnej, čekal jsem, že ho finále trochu znervózní, ale opak byl pravdou. I když se MvG v druhé polovině zápasu ve hře vyrovnal, tak si to s přehledem ohlídal. Měl jsem pocit, že když měl podání MvG, tak Luke jenom tak nahazoval, trénoval, ale když začínal on, tak téměř nedal Mikeovi čuchnout.

Asi je v šipkách teď na dlouhou dobu vystaráno. Je možné, že se i Phil Taylor může třást o svůj rekord v počtu titulů.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...