Bert Odesláno čtvrtek v 21:17 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 21:17 Jestli mlaďoch zopakuje to, co hrál včera večer, tak je to jasné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno čtvrtek v 22:53 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 22:53 No ty kráso. To bylo od L.L. fakt neuctivý .... A nebo vlastně ne, pustil mu jeden set 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno čtvrtek v 23:00 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 23:00 V suchým triku. před 1 hodinou, Bert napsal: Jestli mlaďoch zopakuje to, co hrál včera večer, tak je to jasné. Dnes ještě lepší výkon než včera. Snad to zopakuje zítra a vyhraje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koprisalov Odesláno čtvrtek v 23:18 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 23:18 Jsem zvědavý, jak si zítra mladej poradí s tlakem od M. V. G. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno pátek v 09:16 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 09:16 ...no bude to večer zaujímavý zápas...sa teším. Moj osobny tip je, že L.L "to má v kapse" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno pátek v 10:04 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 10:04 Jako je to hodne o psychice. A klobouk dolu, ze to v tak nizkem veku takhle dava. Na druhou stranu, kdyz si vemu, jak sem sam v 17-ti "blbnul", nebal sem se niceho a nekdy se divim, ze sem vubec prezil :-). Shrekovi fandim vic, ale muj tip je, ze to vyhraje L.L. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno pátek v 18:25 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 18:25 Já bych to přál mladému, ale myslím, že MvG ho rozebere hlavou. Littler dominoval všechno mu vycházelo ale jsem zvědavý, jak se popasuje s momentem, kdy mu to (třeba jenom na chvilku) přestane lepit a MvG předvede to, co předvedl v semifinále. To dokázal vydeptat i mě u televize, nejenom Buntinga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno pátek v 19:33 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 19:33 Nemám osobního favorita, ale věřím, že to bude jeden z nejlepších finálových zápasů historie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno pátek v 19:53 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 19:53 (upraveno) Sorry za ten fail, samozřejmě jsem myslel jak MvG vydeptal Dobeyho Upraveno pátek v 19:53 uživatelem Maro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno pátek v 20:13 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 20:13 Tak jdeme na to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno pátek v 20:50 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 20:50 Tak prvni tri sety jsou celkove hodne "nervozni"... A zavirani Shrekovi vubec nejde. Naprosta katastrofa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno pátek v 20:59 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 20:59 Nemám slov šrek sklamanie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno pátek v 21:00 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 21:00 (upraveno) Jak MvG zacal házet 180 tak bylo jasné, že je hlavou v prdeli a ze se snazi nahodit zpatky. Dycky tam dává nějakou finesu, poslední šipka od něj chodí většinou jinam, dneska tam ty 180 sází jak zběsilý, bych řekl, že tolik jich (schvalne) pomalu nehodil za celý turnaj, ale stejně se nedaří mu dostat zpátky na koně. Upraveno pátek v 21:01 uživatelem Maro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno pátek v 21:03 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 21:03 Teď to teprve začne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno pátek v 21:08 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 21:08 Nooo to bylo konečně zavření. Tak snad teď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno pátek v 21:30 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 21:30 MvG je zpátky, ale času už moc není, Luka ještě zatím nebrejknul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simbian Odesláno pátek v 21:58 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 21:58 Zasloužená výhra mlaďocha, hrál celý turnaj perfektně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno pátek v 22:01 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 22:01 Tak u nás doma je pěkný dusno. Desetiletá strašně držkuje. Kdo neví proč, ať se mrkne na foto na minulé stránce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno pátek v 22:03 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 22:03 Tak hotovo! MvG bohužel ztratil začátek. Na rozdíl od Luka nebyl schopný zavřít. V polovině zápasu se rozjel a zápas začal být zajímavý. Dobře, že ho alespoň dohrál se ctí. Luke neuvěřitelnej, čekal jsem, že ho finále trochu znervózní, ale opak byl pravdou. I když se MvG v druhé polovině zápasu ve hře vyrovnal, tak si to s přehledem ohlídal. Měl jsem pocit, že když měl podání MvG, tak Luke jenom tak nahazoval, trénoval, ale když začínal on, tak téměř nedal Mikeovi čuchnout. Asi je v šipkách teď na dlouhou dobu vystaráno. Je možné, že se i Phil Taylor může třást o svůj rekord v počtu titulů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se