Ivan Lelák Odesláno 14. července Nahlásit Odesláno 14. července Blíží se představení další várky novinek od Garminu a jednou z těch hodně očekávaných je Garmin CIRQA - náramek bez displeje, bez GPS, svítilny, komunikace a dalších věcí, které mají některé hodinky. Bez telefonu se neobejdeme, náramek by měl být sběrnicí mnoha údajů, zejména zdravotních, které následně vyhodnotí a zobrazí aplikace Garmin Connect. Přiznám, že jako majitel jedněch starých Fenixů + Fenixů 8 velmi uvažuji i o tomto náramku, který by byl na pravé ruce a levá ruka by se mnohem častěji než dosud vrátila k mechanickým hodinkám. Co vy na to?
AndyAaron Odesláno 14. července Nahlásit Odesláno 14. července Bude zalezet co vsechno bude schopny sbirat za data a v jake kvalite. Casto ty naramky byvaji orezane na funkcionalite, coz je dost skoda. Mam doma Garmin Vivosmart 4 a paradoxne novejsi Vivosmart 5 orezali o funkce. Naramek dokaze trackovat i aktivity. Nema svuj gps modul, ale vyuziva gps pripojeneho telefonu, tim padem je potreba mit telefon s sebou.
tr0t3l Odesláno 14. července Nahlásit Odesláno 14. července Bojím sa, že Garmin ten produkt zabije cenou. Dlhšie už nad niečim takým uvažujem, tiež sa mi páči predstava mať na ľavej ruke hodinky a na pravej niečo bez rušivého displeja. Predplatné Whoop nie som ochotný platiť, Fitbit Air je vraj veľmi nepresný v niektorých parametroch a Amazfit Helio Strap sa mi zdá príliš veľký, tak budem veriť Garminu, ktorý mám rád. 1
McMac Odesláno 14. července Nahlásit Odesláno 14. července Me by se takova vec urcite libila, uz jsem na par lidech neco podobneho videl, ale nevim co to bylo za znacku a presne to byl pripad - na levy ruce suby, na pravy textilni chytrej naramek bez displeje.
moco Odesláno 14. července Nahlásit Odesláno 14. července Kvůli takovému náramku už několik let odkládám koupi nových hodinek – zatím jedu na Fenix 6 Pro. Loni jsem to chtěl vyřešit přes Whoop, ale pro moje využití mi přišel zbytečně předimenzovaný. Nakonec jsem sáhl po náramku Elonga. Každé ráno mi během zhruba tří minut po probuzení zanalyzuje fyziologický stav organismu a doporučí, jestli je vhodný den na sport, jakou zvolit intenzitu, nebo jestli bude lepší raději odpočívat. Některé funkční manželky to sice zvládnou odhadnout také, ale já jsem svou důvěru svěřil technologii a měření srdeční variability (HRV). Pokud ale Garmin přijde s podobným náramkem za rozumnou cenu, tak do něj půjdu. Celou dobu jsem čekal, kdo bude rychlejší – Garmin, nebo Apple.
moco Odesláno 14. července Nahlásit Odesláno 14. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Harwey Odesláno 14. července Nahlásit Odesláno 14. července tiez cakam co za funkcie to bude mat, a ake presne, ako nahradu za xiaomi fitbit dufam to nezabiju cenou
krtek Odesláno 14. července Nahlásit Odesláno 14. července Já jsem si teď ze stejných důvodů koupil Fitbit Air, což je náramek od Google bez displaye. A asi to nedává smysl pro sportovce - při běhu nevidíš aktuální tep, nemá to intervalové tréninky a podobné legrace. Ale pro mě na základní povědomí o tom, jakou mám tepovku přes noc, HRV a tak mi to úplně stačí.
John_Lenon Odesláno 15. července Nahlásit Odesláno 15. července Střídám Fénix 7 Pro, Apple Watch i Oura Ring a na tenhle kousek čekám jako na smilování. Dříve jsem používal Vivosmart 4 a později Vivosmart 5. Jak už psal Ondra, pětka byla spíš krok zpět – některé funkce zmizely, zato zařízení narostlo do rozměrů. Výsledek byl poměrně bachratý náramek, který jsem nakonec ztratil na letišti v Dubaji, když jsem se snažil současně táhnout kufry, nahodit batoh na záda a ukočírovat drobotinu. Upřímně? Vlastně mi to ani moc nevadilo. Přesto mi koncept nenápadného chytrého náramku na pravém zápěstí a klasických mechanických hodinek na levém chybí. Kdybych si měl dnes vybrat, bez váhání bych sáhl po Vivosmartu 4. Jenže ten už je prakticky nesehnatelný. A protože mi dlouhodobě nejvíc vyhovuje ekosystém Garminu, nemám moc důvodů hledat jinde. U Cirqy se termíny posouvaly snad donekonečna – nejdřív leden, potom květen, následně červen. A ještě jedna důležitá informace: podle dostupných spekulací se chystá také Vivosmart 6, který by měl dorazit zhruba ve stejnou dobu jako Cirqa. 2 1
Ivan Lelák Odesláno 16. července Autor Nahlásit Odesláno 16. července před 23 hodinami, John_Lenon napsal: Střídám Fénix 7 Pro, Apple Watch i Oura Ring a na tenhle kousek čekám jako na smilování. Dříve jsem používal Vivosmart 4 a později Vivosmart 5. Jak už psal Ondra, pětka byla spíš krok zpět – některé funkce zmizely, zato zařízení narostlo do rozměrů. Výsledek byl poměrně bachratý náramek, který jsem nakonec ztratil na letišti v Dubaji, když jsem se snažil současně táhnout kufry, nahodit batoh na záda a ukočírovat drobotinu. Upřímně? Vlastně mi to ani moc nevadilo. Přesto mi koncept nenápadného chytrého náramku na pravém zápěstí a klasických mechanických hodinek na levém chybí. Kdybych si měl dnes vybrat, bez váhání bych sáhl po Vivosmartu 4. Jenže ten už je prakticky nesehnatelný. A protože mi dlouhodobě nejvíc vyhovuje ekosystém Garminu, nemám moc důvodů hledat jinde. U Cirqy se termíny posouvaly snad donekonečna – nejdřív leden, potom květen, následně červen. A ještě jedna důležitá informace: podle dostupných spekulací se chystá také Vivosmart 6, který by měl dorazit zhruba ve stejnou dobu jako Cirqa. Píšeš o konceptu "nenápadného chytrého náramku na pravém zápěstí a klasických mechanických hodinek na levém" a to je přesně to, co mi chybí také. Nicméně je otázka, jak nenápadný CIRQA bude. Pokud by měl být moc velký, pak je ke zvážení Vivosmart 6 + mechanické hodinky. Kdysi jsem zkoušel Garmin Vivosport + mechaniky a nějak mi to nesedělo, i když jinak nosím často hodinky na levé ruce a běžný náramek na pravé. Vivosporty přitom nebyly nijak nápadné, možná ten displej způsoboval, že jsem si se dvěma časomírami připadal divně, ale to je můj problém, který zkusím překonat. A taky záleží na srovnání Vivosmart 6 a CIRQA, zatím se mi zdá, že CIRQA by mohl být v něčem "chytřejší" ale v něčem zase Vivosmart 6..
Looker1 Odesláno 18. července Nahlásit Odesláno 18. července Čekal jsem na Garmin Cirqa dlouho. Když se pak objevily spekulace s cenou a ořezáním funkcí, koupil jsem Fitbit Air. A jsem spokojený. Je to překvapivě malý náramek (opravdu typu "nandej a zapomeň"), důležité metriky to měří bezvadně k tomu je to mnohem pohodlnější na nošení než moje Fénix Epix gen2 a navíc to neblokuje zápěstí pro opravdové hodinky . Jediný "downsize" je, že koukám mlsně na další mechanické hodinky do své sbírky
AndyAaron Odesláno 18. července Nahlásit Odesláno 18. července No a hlavne by me stvalo, ze mas dva ekosystemy a v kazdem neuplna data - Garmin vs Fitbit. Nebo je nejake reseni jak ta data sloucit?
tr0t3l Odesláno 19. července Nahlásit Odesláno 19. července Podľa týchto únikov by cena nakoniec mohla byť výrazne priaznivejšia. https://www.notebookcheck.net/Garmin-CIRQA-to-launch-at-a-significantly-lower-price-than-expected-according-to-Garmin-s-official-database.1346669.0.html Posledné dni som už bol celkom naklonený objednaniu Amazfit Helio Strap, ktorý pridal do svojej ponuky Decathlon, ale toto mení zase situáciu 200-250 eur za zariadenie od Garminu určite som ochotný zaplatiť.
Paw Odesláno 21. července Nahlásit Odesláno 21. července https://garminrumors.com/new-garmin-cirqa-images-reveal-elevate-4-standard-charging-a-button-and-quick-release-bands/ 1
jsiska Odesláno 21. července Nahlásit Odesláno 21. července CIRQA Smart Band | Screenless Health & Fitness Tracker Uz je na garmin strankach 1
moco Odesláno 21. července Nahlásit Odesláno 21. července (upraveno) Vypadá fajn. 24.7. objednám. Elongu tady udám Upraveno 21. července uživatelem moco
Bukoowsky Odesláno 21. července Nahlásit Odesláno 21. července Bože, děkuju...na tohle jsem čekal. Vibrační alarm to má, na baterie vydrží, vypadá to jako náramek a ne jako další hodinky...a hlavně jeden ekosystém a jedna data. Do tohohle jdu 2 1
m4stic Odesláno 21. července Nahlásit Odesláno 21. července Ano! Garmin konecne vypustil Cirqa! Cakal som na to od Ledna ked uniklo prve info. cena 4999 7 roznych naramkov biceps band ( arm band ) Kupujem okamzite 24.7 https://www.garmin.com/cs-CZ/p/1989182/pn/010-04675-01/#accessories 1
tr0t3l Odesláno 21. července Nahlásit Odesláno 21. července Objednané cez Hodinky-365 vo farbe French Gray
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se