Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

SEIKO ohlásilo nové modely série ALPINIST. Někde na japonských stránkách při hledání Alpinist SBCJ019(sice quartz, ale highend - moc se mi líbí design), které se již nedělají, jsem našel toto info, s upřesněním, žeby měly být k dispozici někdy v červenci ´09. Zatím jsem našel pouze tyto tři modely v automatu - Seiko SARB059, Seiko SARB061, Seiko SARB063. Avizují strojek 6r15. Možná někdo víte více na toto téma, zajímalo by mě to...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem MarcelG
  • Odpovědi 60
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Wow, ty na tahu vypadají vážně dobře. Luneta má něco z landmasterů, korunka na správném místě, číselník a ručky a la to nejlepší z Omeg, začínám slinit :)

Vzhledem k tvaru pouzdra čekám stejné rozměry, jako u SKX 173 - 43 mm.

Odesláno

Ještě je na nich super, že mají konečně jen jednu korunku. Nad "starými" alpinisty jsem kvůli té druhé korunce na ovládání lunety nepřemýšlel dlouho. Nadbytečné korunky mě také úplně odrazují od většiny produkce Hamiltonu, jinak pro mě velmi sympatické značky.

Návštěvník YPO?
Odesláno
Nekde jsem cetl, ze ma byt pouzito toto pouzdro, ovsem SKX maji pouze 41mm.

・Cal.6R15自動巻

(23石、6振動、手巻可)

・秒針停止機能

・最大巻上時50時間持続

・外部ベゼル回転式簡易方位計

・カーブハードレックスガラス

・平均日差+25~-15秒

・20気圧防水

・付け替え用ナイロンバンド付属

・専用ボックス、メッセージカード入り

・限定500本(シリアル刻印)

・幅約40mm、厚さ13.1mm

※2009年7月発売予定

Odesláno (upraveno)
Nekde jsem cetl, ze ma byt pouzito toto pouzdro, ovsem SKX maji pouze 41mm.

Nevím už, kde jsem četl 43 mm, 21jewels.com uvádí pro SKX 42 mm, nepřesnosti asi vznikají specifickým tvarem pouzdra. Subjektivně, kdo jste měl možnost porovnat samuraje a SKX, které jsou pocitově "plošně" větší ?

YPO - díky, není nad jasnou informaci ;)

Edit: čeština..

Upraveno uživatelem chose
Odesláno

No, ač jsem celkem nadšenec série Alpinist, trochu mi "vadí", že odbíhají trochu od původního vzhledu minulých alpinistek a jsou více ztvárněny jako diversky...ale snad se můj nynější názor pozmění při reálých fotkách... uvidíme... ;)

Odesláno

Na prvy pohlad dobre... na druhy este tiez, ale na treti... neviem co su to za napisy medzi indexami a puzdrom. Urcite to bude nejaka strasna zbytocnost... nie ze by teda ten kompas an lunete nebol zbytocnost ale na to som si u seika tak nejak zvykol :)

Návštěvník YPO?
Odesláno
Na prvy pohlad dobre... na druhy este tiez, ale na treti... neviem co su to za napisy medzi indexami a puzdrom. Urcite to bude nejaka strasna zbytocnost... nie ze by teda ten kompas an lunete nebol zbytocnost ale na to som si u seika tak nejak zvykol :)

zbytečnost to je a veliká

- můj názor je, že tyhle modely mají větší šanci na přežití a úspěch než nedávno uvedená mutace monsteralpinist (SARB047,SARB049)

ty úplně vlevo se mi líbí - počkám si na živé fotky :)

Odesláno

for me je to docela mutace s diverskma. dost se těším na Alpinisty s jednou korunkou , ale toto je trochu mimo cestu a tradici..Přijde mi to jako cesta silné unifikace modelů od Seika

Odesláno

osobne sa mi dost paci model v strede, pokial by bola velkost tak 41-42mm ako sa tu spominalo tak bude idealna, este zafir (v co dufam) + WR tak 100m a je tu horuci kandidat na nakup....6r15 si kazdy dost pochvaluje

ako je to inak s radou Alpinist? je to europska alebo iba azijska produkcia?

• po měsíci...
Odesláno
osobne sa mi dost paci model v strede, pokial by bola velkost tak 41-42mm ako sa tu spominalo tak bude idealna, este zafir (v co dufam) + WR tak 100m a je tu horuci kandidat na nakup....6r15 si kazdy dost pochvaluje

ako je to inak s radou Alpinist? je to europska alebo iba azijska produkcia?

zafír sa nekoná - (Hardlex)

Alpinist je - žial - oficiálne len pre Áziu

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...