KFL Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Odesláno 1. září 2010 Ale ten dnes asi neměl Zenith, že jo Neměl, no
zid Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Odesláno 1. září 2010 Kdo z Vás byl dnes v Erpetu s Carrerama na ruce?
Skalamander Odesláno 14. září 2010 Nahlásit Odesláno 14. září 2010 Dnes v práci ve výtahu IWC aquatimer na gumě.
gougy Odesláno 14. září 2010 Nahlásit Odesláno 14. září 2010 Dnes v práci ve výtahu IWC aquatimer na gumě. Záleží na tom, kde pracuješ, jedny byly v Karlíně
Viktor Odesláno 14. září 2010 Nahlásit Odesláno 14. září 2010 Dnes v Carollinu, sympaťák s brejlema a nadváhou, koupil PAM 359, kdo to ku..a byl?
lib Odesláno 14. září 2010 Nahlásit Odesláno 14. září 2010 Ja to nebyl, ale prijde mi celkem ujety jit nej driv do domacich potreb pro nad vahu a az potom pro hodinky.
tombed Odesláno 14. září 2010 Nahlásit Odesláno 14. září 2010 (upraveno) Dnes v Carollinu, sympaťák s brejlema a nadváhou, koupil PAM 359, kdo to ku..a byl? KALIFX??? EDIT: sakra ten chce jiné, ale ty Viktore jsi je chválil, přiznejte se, kdo mi vyloupal perník??? Upraveno 14. září 2010 uživatelem tombed
Kalifx Odesláno 14. září 2010 Nahlásit Odesláno 14. září 2010 KALIFX??? EDIT: sakra ten chce jiné, ale ty Viktore jsi je chválil, přiznejte se, kdo mi vyloupal perník??? Uklidněte se.... já to nebyl. Navíc ten popis na mě zase tak docela nesedí. Nepopírám, že jsem sympaťák a také to, že nosím brejle můžu jenom těžko vyvracet. Nicméně byl bych opatrnější s tou nadváhou. Myslím, že v mém případě jde spíš o podvýšku. 8
lolohh Odesláno 15. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. září 2010 Dnes v Carollinu, sympaťák s brejlema a nadváhou, koupil PAM 359, kdo to ku..a byl? Gratuluju, i když ten ciferník je divnej
Viktor Odesláno 15. září 2010 Nahlásit Odesláno 15. září 2010 Gratuluju, i když ten ciferník je divnej Dík, právě ten cifr mě do instalatérský grupy přitáhnul . Kupodivu se mi líbí i origo řemen, ale je trochu krátkej. Návštěva mistra sedlářskýho řemesla v Hodkovičkách je nevyhnutelná .
tombed Odesláno 15. září 2010 Nahlásit Odesláno 15. září 2010 (upraveno) taky gratuluju, mám je hledáčku dlouho(co jsem je uviděl), ale než já se rozhoupu... Upraveno 15. září 2010 uživatelem tombed
Návštěvník Kamil Odesláno 15. září 2010 Nahlásit Odesláno 15. září 2010 Dík, právě ten cifr mě do instalatérský grupy přitáhnul .Nevypadalo by líp, kdyby 9 měla normální velikost?
Viktor Odesláno 15. září 2010 Nahlásit Odesláno 15. září 2010 Nevypadalo by líp, kdyby 9 měla normální velikost? Ne. Ale možná by byla zajímavá i stejná velikost všech číslic
gougy Odesláno 15. září 2010 Nahlásit Odesláno 15. září 2010 Vyhlášení živnostníka roku a firmy roku v Liberci dnes. přiznejte se:zlaté Zenith chronozlaté Hublot chronoBreitling montbrilHeuer MonzaRolex DatejustDigi Junghansněco s diametrem 6cm (Uboat?).. a pak že je krize a povodně a ufoni a ....
FiXilVer Odesláno 16. září 2010 Nahlásit Odesláno 16. září 2010 vcera okolo 14:00 - Bratislava - racianske myto - restauracia Panda - chlapik vystupil z X5-ky a na ruke mal rolex daytona
Horhe Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Odesláno 17. září 2010 (upraveno) Kolem druhý v globusu v liberci u instantních polívek. Vypadalo to na Brajtlingeny na ruce, a málem si ten dotyčnej strhnul závit na krku jak se otočil po mejch glycinech. Ale na kšiltofku chronomag žádná reakce, tý si dotyčnej asi ani nevšiml a na kozu nebyl čas...? Upraveno 17. září 2010 uživatelem Horhe
Hasič Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Odesláno 17. září 2010 Dneska jsem potkal ve firme cloveka ktereho tu vidam a zdravim uz rok..... A co nevidim, na ruce se mu lesknou Breitling Superocean Heritage Chrono samozrejme na meshi. Jak jsem zjistil je taky samozrejme z chronomagu. Timto Hasicovi jeste jednou chvalim krasne hodinky a zdravim ho. Ahoj Dane, ti budu muset ukázat pár nových kousků. mňam. Jo a u Vás ve firmě budeme dělat zkoušku evakuačního plánu, tak pokecáme, až ostatní budou prchat! Jo a užij si víkend. Hasič
farářskej Odesláno 21. září 2010 Nahlásit Odesláno 21. září 2010 Dneska po půl čtvrtý odpoledne, metro B zhruba od Můstku až na Palmovku - hubenej týpek v bílým tričku a tmavomodrý mikče s véčkem, pod paží desky s papírama a nějaký papíry nahoře, na zápěstí něco, co jsem z druhý strany vagónu identifikoval jako Rolex Deepsea. Byl to někdo z přítomnejch?
snackmc Odesláno 29. září 2010 Nahlásit Odesláno 29. září 2010 Prim Sport, pondělí 27.9., Maďarsko, lazně Buk, hotel Corvus?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se