Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Dnes v Carollinu, sympaťák s brejlema a nadváhou, koupil PAM 359, kdo to ku..a byl? :smile_anim:

KALIFX???:eek:

EDIT: sakra ten chce jiné, ale ty Viktore jsi je chválil, přiznejte se, kdo mi vyloupal perník???

Upraveno uživatelem tombed
Odesláno

KALIFX???:eek:

EDIT: sakra ten chce jiné, ale ty Viktore jsi je chválil, přiznejte se, kdo mi vyloupal perník???

Uklidněte se.... já to nebyl. :) Navíc ten popis na mě zase tak docela nesedí. Nepopírám, že jsem sympaťák a také to, že nosím brejle můžu jenom těžko vyvracet. Nicméně byl bych opatrnější s tou nadváhou. Myslím, že v mém případě jde spíš o podvýšku.
  • Dát hlas 8
Odesláno

Gratuluju, i když ten ciferník je divnej :D

Dík, právě ten cifr mě do instalatérský grupy přitáhnul :D. Kupodivu se mi líbí i origo řemen, ale je trochu krátkej. Návštěva mistra sedlářskýho řemesla v Hodkovičkách je nevyhnutelná ;).
Návštěvník Kamil
Odesláno

Dík, právě ten cifr mě do instalatérský grupy přitáhnul :D.

Nevypadalo by líp, kdyby 9 měla normální velikost?
Odesláno

Vyhlášení živnostníka roku a firmy roku v Liberci dnes.

přiznejte se:

zlaté Zenith chrono

zlaté Hublot chrono

Breitling montbril

Heuer Monza

Rolex Datejust

Digi Junghans

něco s diametrem 6cm (Uboat?)

.. a pak že je krize a povodně a ufoni a ....

Odesláno (upraveno)

Kolem druhý v globusu v liberci u instantních polívek. Vypadalo to na Brajtlingeny na ruce, a málem si ten dotyčnej strhnul závit na krku jak se otočil po mejch glycinech. Ale na kšiltofku chronomag žádná reakce, tý si dotyčnej asi ani nevšiml a na kozu nebyl čas...?

Upraveno uživatelem Horhe
Odesláno

Dneska jsem potkal ve firme cloveka ktereho tu vidam a zdravim uz rok..... A co nevidim, na ruce se mu lesknou Breitling Superocean Heritage Chrono samozrejme na meshi. Jak jsem zjistil je taky samozrejme z chronomagu. Timto Hasicovi jeste jednou chvalim krasne hodinky a zdravim ho.

Ahoj Dane,

ti budu muset ukázat pár nových kousků. mňam. Jo a u Vás ve firmě budeme dělat

zkoušku evakuačního plánu, tak pokecáme, až ostatní budou prchat!

Jo a užij si víkend. Hasič

Odesláno

Dneska po půl čtvrtý odpoledne, metro B zhruba od Můstku až na Palmovku - hubenej týpek v bílým tričku a tmavomodrý mikče s véčkem, pod paží desky s papírama a nějaký papíry nahoře, na zápěstí něco, co jsem z druhý strany vagónu identifikoval jako Rolex Deepsea. Byl to někdo z přítomnejch?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...