Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Odesláno

Včera O2 arena, zápas Phoenix vs. Boston. Sektor 103, řada 24, krajní sedadlo, měl kdosi na ruce IWC Portuguese Automatic 7 Days.

presne tie mal aj jeden pan dnes v Eurovei ( BA ) pred obchdom Peek & Cloppenburg ( presne o 13:52 - akurat vytahoval mobil.. )

Odesláno

Vcera jsem se zucastnil mensi pochodo-degusto-oziracky v Miloticich a prilehlem okoli. Pri puchodu kolem jednoho z mnoha sklipku resila u stolku skupinka starsich chlapiku, jestli koza doji krev......doufam, ze se jednalo o cleny.

Odesláno

Videl jsem myslim ze to bylo v patek nekdy cca 19:10 na jizni spojce modryho Peugeota 307 se samolepkou Chronomag, puvodne jsem ho chtel predjet a zamavat mu a ukazat na zadi stejnou samolepku, ale narozdil ode me pokracoval smer Zbraslav, tak se pochlubte koho, ze jsem to minul ;)

Odesláno

Dnes na hlavním nádraží v Brně šel chlapík cca 20-30 let v rukou krabice s páskou Chronoshopu, kdopak to byl?

Mohu si tipnout? :) Že by to byl zákazník Chronoshopu?
Odesláno

Dnes kolem půl čtvrté v Praze Vršovicích na zastávce Oblouková stál jeden mlaďas a na ruce měl Panerai 111 s hnědým koženým řemenem a origo sponou.

Hroznej fešák?
Odesláno

Ale já byl kolem půl čtvrtý na Obloukový, takže počkám na potvrzení fešáka a pak to bude jasný :D

No tak jsi musel bejt vozralej, kdyz ti Jalubisko koukal z metru na PAM a zaregistroval ze mas 111 na originalni spone a ty sis ho nevšiml Posted Image

Odesláno

No tak jsi musel bejt vozralej, kdyz ti Jalubisko koukal z metru na PAM a zaregistroval ze mas 111 na originalni spone a ty sis ho nevšiml Posted Image

nic neobvykleho. :))
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...