Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Let v sobotu 29.8. v 8:30 z Frankfurtu s Lufthansou do Prahy. Hodinky Omega Seamaster Planet Ocean Chrono 2918.50.38

Byl to někdo odsud?

zdroj obr.: www.omegawatches.com

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Ruda
Odesláno

Koza dojí krev je profláklé...

V Ostravě v Kartáči hledaje chronomagory jsem vyzkoušel heslo "Hodinky na stůl...!" Nebyli to oni, ale nikdo se nechystal mi rozbít ciferník :-)

Odesláno

včera v Praze-Malešicích hotel Hector kolem oběda, 2 chlapíci po squashi... jeden PAM 112, druhý Rolexy, bohužel, seděl tak, že jsem na ně pořádně neviděl a dojit kozu jsem před kolegy fakt nezkoušel...

• po měsících...
Odesláno
Neděle, okolo 2. hodiny Mc Donald´s u motorestu - " U tří císařů " na ruce IWC BP, spadla mi čelist :D ... Nezmohl jsem se ale na nic.

Peťane zase jsi zapoměl jak se odjišťuje kvér?

Odesláno

V OC Letňany Praha pracuje obuvník/klíčník v malém obchůdku naproti pokladnám Tesco a jeho ruku zdobí Fortisky (chronograf, na gumovém řemínku), model přesně nevím, snad něco z rodu B-42. Není tu členem?

Návštěvník Snow
Odesláno
priznejte se kdo z vas byl dnes 12.11.2009 ve 14:00 v Mikulandske ulici a koukal na Heuer Autavia, Heuer nemecke letectvo ?

Za kolik byly ?

Odesláno

ja se neptal, i kdyz byly v peknem stavu, ale momentalne me cekaji jine vydaje, takze me to vlastne ani nezajimalo.

predpokladam ze tak 30 tis - hruby odhad

maji tam ale i krasne Omega speedmaster MarkIV pokud se nepletu a taky IWC, ale model nevim.

celkove tam maji pekne veci.

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
ja se neptal, i kdyz byly v peknem stavu, ale momentalne me cekaji jine vydaje, takze me to vlastne ani nezajimalo.

predpokladam ze tak 30 tis - hruby odhad 

Díky, byly to tedy Bundeswehry ?

Edit - pořád zapomínám uvádět zdroje. Takže :

http://img.photobucket.com/albums/v353/rac...und367486-1.jpg

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno (upraveno)

ano , jsou to oni

musim rict ze jsem je videl poprve na zivo a hrozne se mi zalibily.

jsou vetsi nez vypadaji na fotkach a jsou fakt krasne.

jsou dokonce snad vetsi nez prave zminovane autavie.

EDIT:

jdes do nich? jestli jo tak se nezapomen pochlubit

Upraveno uživatelem Stepino
Návštěvník Snow
Odesláno
ano , jsou to oni

musim rict ze jsem je videl poprve na zivo a hrozne se mi zalibily.

jsou vetsi nez vypadaji na fotkach a jsou fakt krasne.

jsou dokonce snad vetsi nez prave zminovane autavie.

Cena by byla v pořádku nebo se Ti zdá jako velkému odborníkovi na Autavie přemrštěná ?

Odesláno (upraveno)

urcite ne odbornik na to tu jsou jini,

cena je rekl bych na evropske urovni - takze s porovnanim na ebay je OK .

Hodinky co prodava jsou odservisovane a dava na ne zaruku, takze to je taky OK. jen k tomu neni orig.tah ani remen, ale jen nejaky nepuvodni gumovy.

co se tyce autavii, tak bych vyuzil toho ze je chce prodavat clen ZDR - viz prodejni vlakno, jsou taky odservisovane.

jedna se o stejny model autavii a je levnejsi. je to jen otazka casu kdy si je ZDR necha, nebo zvedne cenu, nebo je proda na ebay.

co se tyce BUNDES tak nevim o nikom kdo by je mel nebo prodaval (kdyz neberu ebay).

EDIT:

odkaz na ZDR-uv inzerat

http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=21455

jedna se o stejny model co prodava v mikulandsky

Upraveno uživatelem Stepino
Odesláno

Dnes,Česká spořitelna Jihlava na náměstí, 8:35,na pařátku Prim Tiger(ta civilní verze-koukal jsem na ně asi 5 minut-maník se ale bavil s paní,takže jsem nechtěl obtěžovat)......... byl to vůbec někdo odtud????? Má je tu vůbec někdo?????

Odesláno

Dneska, modelářská soutěž našeho nymburského klubu. Aktuálně vypomáhám na vsutpu s registrací modelů a najednou otázka "co máš za nick?" Nejprve jsem nevěděl, která bije, protože na modelářských fórech vystupuji pod vlastním jménem. Ovšem pohled a prst tázajícího směřoval neomylně k Chronomag LE (co jiného si vzít na soutěž, kde jsou vystaveny také modely Luftwaffe, že?). Pak mě to trklo.

Takže zdravím Naviho ještě jednou. Pro oba myslím nečekané setkání...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...