Ruda Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2009 (upraveno) Let v sobotu 29.8. v 8:30 z Frankfurtu s Lufthansou do Prahy. Hodinky Omega Seamaster Planet Ocean Chrono 2918.50.38 Byl to někdo odsud? zdroj obr.: www.omegawatches.com Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. srpna 2009 uživatelem Ruda
brett Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2009 Koza dojí krev je profláklé... V Ostravě v Kartáči hledaje chronomagory jsem vyzkoušel heslo "Hodinky na stůl...!" Nebyli to oni, ale nikdo se nechystal mi rozbít ciferník :-)
brett Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2009 Dnes byly u mě v kanclu tyto hodinky. Vím, kdo to byl, nebyl to asi nikdo odsud, ale taky magor .... :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tombed Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Odesláno 3. září 2009 včera v Praze-Malešicích hotel Hector kolem oběda, 2 chlapíci po squashi... jeden PAM 112, druhý Rolexy, bohužel, seděl tak, že jsem na ně pořádně neviděl a dojit kozu jsem před kolegy fakt nezkoušel...
cortes1990 Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 dnes okolo 18:00 v košiciach v Bille na mieri.... chlapik z CR pri pokladni stal predomnou a na ruke Bee NAVITIMER.. a mal A4 avant... dakto z vas?
Peta-Biker Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 Neděle, okolo 2. hodiny Mc Donald´s u motorestu - " U tří císařů " na ruce IWC BP, spadla mi čelist ... Nezmohl jsem se ale na nic.
tombed Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 Neděle, okolo 2. hodiny Mc Donald´s u motorestu - " U tří císařů " na ruce IWC BP, spadla mi čelist ... Nezmohl jsem se ale na nic. Peťane zase jsi zapoměl jak se odjišťuje kvér?
Peta-Biker Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 Tome, já mám silné kladiva, já nepotřebuju kvér
tombed Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 Tome, já mám silné kladiva, já nepotřebuju kvér Tak se ti zapoměla splašit... V pátek dondi jako vždycky...
jorix Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 V OC Letňany Praha pracuje obuvník/klíčník v malém obchůdku naproti pokladnám Tesco a jeho ruku zdobí Fortisky (chronograf, na gumovém řemínku), model přesně nevím, snad něco z rodu B-42. Není tu členem?
Stepino Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 priznejte se kdo z vas byl dnes 12.11.2009 ve 14:00 v Mikulandske ulici a koukal na Heuer Autavia, Heuer nemecke letectvo ?
Návštěvník Snow Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 priznejte se kdo z vas byl dnes 12.11.2009 ve 14:00 v Mikulandske ulici a koukal na Heuer Autavia, Heuer nemecke letectvo ? Za kolik byly ?
Stepino Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 ja se neptal, i kdyz byly v peknem stavu, ale momentalne me cekaji jine vydaje, takze me to vlastne ani nezajimalo. predpokladam ze tak 30 tis - hruby odhad maji tam ale i krasne Omega speedmaster MarkIV pokud se nepletu a taky IWC, ale model nevim. celkove tam maji pekne veci.
Návštěvník Snow Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 (upraveno) ja se neptal, i kdyz byly v peknem stavu, ale momentalne me cekaji jine vydaje, takze me to vlastne ani nezajimalo. predpokladam ze tak 30 tis - hruby odhad Díky, byly to tedy Bundeswehry ? Edit - pořád zapomínám uvádět zdroje. Takže : http://img.photobucket.com/albums/v353/rac...und367486-1.jpg Upraveno 12. listopadu 2009 uživatelem Snow
Stepino Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 (upraveno) ano , jsou to oni musim rict ze jsem je videl poprve na zivo a hrozne se mi zalibily. jsou vetsi nez vypadaji na fotkach a jsou fakt krasne. jsou dokonce snad vetsi nez prave zminovane autavie. EDIT: jdes do nich? jestli jo tak se nezapomen pochlubit Upraveno 12. listopadu 2009 uživatelem Stepino
Návštěvník Snow Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 ano , jsou to oni musim rict ze jsem je videl poprve na zivo a hrozne se mi zalibily. jsou vetsi nez vypadaji na fotkach a jsou fakt krasne. jsou dokonce snad vetsi nez prave zminovane autavie. Cena by byla v pořádku nebo se Ti zdá jako velkému odborníkovi na Autavie přemrštěná ?
Stepino Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 (upraveno) urcite ne odbornik na to tu jsou jini, cena je rekl bych na evropske urovni - takze s porovnanim na ebay je OK . Hodinky co prodava jsou odservisovane a dava na ne zaruku, takze to je taky OK. jen k tomu neni orig.tah ani remen, ale jen nejaky nepuvodni gumovy. co se tyce autavii, tak bych vyuzil toho ze je chce prodavat clen ZDR - viz prodejni vlakno, jsou taky odservisovane. jedna se o stejny model autavii a je levnejsi. je to jen otazka casu kdy si je ZDR necha, nebo zvedne cenu, nebo je proda na ebay. co se tyce BUNDES tak nevim o nikom kdo by je mel nebo prodaval (kdyz neberu ebay). EDIT: odkaz na ZDR-uv inzerat http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=21455 jedna se o stejny model co prodava v mikulandsky Upraveno 12. listopadu 2009 uživatelem Stepino
Horhe Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 Co dnes hotel čertousy, hranatý chronograf na hnědém krokoušovi, víc jsem neviděl, nakousli jsme téma "aspe via citrix"?
Gilius Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 Dnes,Česká spořitelna Jihlava na náměstí, 8:35,na pařátku Prim Tiger(ta civilní verze-koukal jsem na ně asi 5 minut-maník se ale bavil s paní,takže jsem nechtěl obtěžovat)......... byl to vůbec někdo odtud????? Má je tu vůbec někdo?????
Hugo14 Odesláno 14. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2009 Dneska, modelářská soutěž našeho nymburského klubu. Aktuálně vypomáhám na vsutpu s registrací modelů a najednou otázka "co máš za nick?" Nejprve jsem nevěděl, která bije, protože na modelářských fórech vystupuji pod vlastním jménem. Ovšem pohled a prst tázajícího směřoval neomylně k Chronomag LE (co jiného si vzít na soutěž, kde jsou vystaveny také modely Luftwaffe, že?). Pak mě to trklo. Takže zdravím Naviho ještě jednou. Pro oba myslím nečekané setkání...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se