Chumpus Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 Já bych se svezl s Honzou, pokud mě vezme Zatím to ale nemůžu potvrdit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 Děláte mi radost, chlapci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
legacy Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2013 Tak krásnou akci přeji ,jako na potvoru mám noční,jinak bych vás přišel samo podpořit!Tak se pokusím zas příště! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 22. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2013 (upraveno) Mno, tak jsem zajišťoval rezervaci, ale asi trochu na poslední chvíli. Takže na nás zbylo místo na terase. Což bude super, pokud nebude pršet. Takže 18:00 terasa v patře Plzeňka - Duli Edit: Koukám, že to je zastřešený, takže pohoda. Upraveno 22. července 2013 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 22. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2013 Užijte, jsem pryč.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 22. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2013 Mno, tak jsem zajišťoval rezervaci, ale asi trochu na poslední chvíli. Takže na nás zbylo místo na terase. Což bude super, pokud nebude pršet. Takže 18:00 terasa v patře Plzeňka - Duli Edit: Koukám, že to je zastřešený, takže pohoda.Super. Pršet nebude, dokonce ani v Liberci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondako Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2013 Čtvrtek 18:00, to bych se mohl stavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 Malá momentka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 Kluci, sraz byl úžasnej, příjemnej, jsem rád, že jsem se se všemi osobně seznámil. Musíme to brzy zopakovat - třeba hned po prázdninách. Fotku lepší nemám, než je výše. Koukám, že moje "transportní utěrka" fungovala jako parádní pozadí pro všechny skvělé kousky, které tam byly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 26. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2013 Jo "ubrousku prostri nam" zafungovalo docela dobre. Rad jsem opet po delsi dobe videl zname tvare a poznal nove.Poslouchat pana hodinare je vzdycky zajimavy a majitel kouzelneho ubrousku je sympatickej chronozavislak.Uzijte si zbytek leta a nekdy na podzim navidenou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 26. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2013 Uff, to byl nápad, chodit ještě do Opery Každopádně supr večer.díky kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 26. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2013 Jojo, moje Co-pilotky se zase po více jak roce setkaly se svými rodnými sesterskými TV, společně trávily pár let bok po boku v jednou vrtiči... příjemné setkání! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 26. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2013 Honza71: Jo, popovídat si s Panem Hodinářem, moci se zeptat na cokoliv o hodinkách a dostat odbornou odpověď, byl skvělý bonus k parádnímu večeru. Horhe: vy jste ještě pokračovali, jo? Tak to já jsem rád, že jsem to zabalil v rozumnou hodinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 26. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2013 Když voni nám tu hospodu postavili do cesty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 26. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2013 Jj všiml jsem si, že se Ti nechtělo ještě domů. Od bolesti hlavy mě zachránilo jen to, že jsem musel přijít domů jakžtakž v pořádku, protože jsem jel ráno autem ku Praze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 Rád jsem vás viděl, pro mě to byl super relax večer, hodinky, hodináře bych mohl poslouchat navěky k tomu nějaké ty nožíky a plky o psech a bouchačkách, pivo, rum na závěr, prostě mňam. Tu utěrku navrhuju jako nový symbol liberecké chronobuňky )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 4. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2013 Píšu později, bo jsem týden dovolenkoval.Pokusím se tento poklad zachovat pro další generace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 22. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2013 Tak co kuci, kdy se zase nekam pujde? Mel jsem chvilkovy vypadek, ale to jsem si nejak vyresil a zas bych nejakou nezbednost spachal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 22. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2013 No jasně. Akorát nemůžu úterky, středy a čtvrtky:(Tentokrát stanovíme termín víc dopředu, než posledně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 22. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2013 Rád se zúčastním, nemůžu pouze 11.10. a 12.10. Jinak snad kdykoliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se