Horhe Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 (upraveno) já si teda myslím, že sedm je málo, leda to odšoupnout od zdi, přihodit židli a jsme na osmi, max asi desíti, to už by asi šlo Máš v práci Fanyho? zeptej se jestli půjde taky.. Upraveno 18. července 2018 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nathanien Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 Fany je online celou dobu, jen s oblibou dela mrtvyho brouka Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 Zdar hoši, já bych mohl tak na 80%, ale až po 20:00. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 Myslím, že v osm tam ještě budem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 tak tedy dorazím. Zkusím to nějak zařídit, abych dorazil i dříve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrLBC Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 Ahoj, ja asi ne, je zrovna Benatska :-( a mame listky... sakra. Jinak prirustky mam taky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nathanien Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2018 Tak pánové:-) Máme rezervačku v Chicago Grill, na půl sedmou, v pátek 27.7.2018. Stůl pro 8 lidí (tak snad to postačí). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Možná, možná se taky zjevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nathanien Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 Tak panove, jen pripominam ze rezervacka je od 18:30. Pokusim se dorazit na cas, tak at nesedim u stolu pro osm lidi sam Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 Budu to mít napnutý, ale měl bych to zvládnout načas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 Já stíhám... Pokud se něco zítra nezmění v práci :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 Já dorazím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 28. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2018 Tak jo, bylo to super jako vždy. Nevím jak vy, ale já už mám odplavanej kiláček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 28. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2018 Jj bylo to skvělý.Moc to s tím sportováním nepřeháněj nebo se na příštím srazu nevejdeš do dveří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 28. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2018 Už se zase pro změnu racham na fojtce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 29. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2018 (upraveno) Koukam ze jsme docela ostudy, ani jedna fotka ze srazu. Tak sem dam, co mam. Upraveno 29. července 2018 uživatelem michalval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 Co se takhle zase sejít, chlapci?Mám toho teď nějak moc k předvedení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 Klíďo píďo! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrLBC Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Dal bych, ale do soboty jsem mimo ČR. Takže neděle a dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Tak takhle rychle se určitě neslezem, viděl bych to spíš blíž vánocům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se