Jakubisko Odesláno 22. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2010 Tak jsem se dnes dozvěděl, že jedu taky. To je fajn! Už se moc těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2010 Vzhledem k super návštěvě jsme díky vojtovi zamluvili v hotelu Zlatý lev větší salonek, abychom měli pohodlí. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 tak se také hlásím pánové..po dlouhé době zavítám do spolku..rád se zase na něco pěkného podívám....tož se mnou počítej Snow... 1. Snow2. M9163. sery.vlk4. vojt5. Tada (zatím jen předběžně)6. Horhe7. Kupa548. honza719. 7jerry7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 Pro jistotu ještě posílím účast pražské buňky a dorazím s serym.vlkem. Jedním kouskem jsem se ještě nepochlubil, tak je to třeba napravit. Pokud mi to teda vyjde (jako že asi jo ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2010 Tak to vypadá, že budu mít odvoz, přijedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2010 Krásná účast, paráda, to jsme nečekali. M916sery.vlkvojtTadaHorheKupa54Honza717jerry7ChumpusSteel + tichý členSpidererJakubisko911lolohBert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 27. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2010 Krásná účast, paráda, to jsme nečekali. vypadá to, že podzimní čas je nakloněn k takovýmto radovánkám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2010 Moje účast je silně ohrožena, patrně se musím omluvit. Absolvoval jsem menší operační zákrok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2010 Já bohužel na 99% nedorazím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2010 Hmm, nadějná účast se začíná menšit :-(. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 29. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2010 Moje účast je silně ohrožena, patrně se musím omluvit. Absolvoval jsem menší operační zákrok. Nedělej Zagorku. Ze skauta si ještě pamatuju nácvik přenosu raněného, dojdeme si pro tebe! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2010 (upraveno) Moje účast je silně ohrožena, patrně se musím omluvit. Absolvoval jsem menší operační zákrok. Nedělej Zagorku. Ze skauta si ještě pamatuju nácvik přenosu raněného, dojdeme si pro tebe! Upraveno 29. října 2010 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2010 Nedělej Zagorku. Ze skauta si ještě pamatuju nácvik přenosu raněného, dojdeme si pro tebe! Takováhle nabídka se neodmítá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2010 (upraveno) vypadá to, že podzimní čas je nakloněn k takovýmto radovánkám... ..no to nee..bez Snowa nene...pomužu s přenosem... Upraveno 29. října 2010 uživatelem 7jerry7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2010 Romane tak jak to s tebou vypada? Prijedu i kdyz tam nebudes, ale rad bych te po delsi dobe zase videl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2010 Strašně mě to mrzí, ale nemůžu přijet I nácvik přenosu je k ničemu. Snad se mi podaří navštívit sever jindy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2010 neblaznete...kdyz uz tam vyrazi prazska bunka, tak vsichni koncite. my nekousem )) to prej jen fazer a toho bude hlidat Dan ve Varech a spajdy je neznej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2010 911 - uvidime kolik jich nakonec zustane, jestli tam bude jen Jirka s Kupou, tak to muzem rovnou udelat v Praze a vylet si udelaj kluci za nama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2010 neblaznete...kdyz uz tam vyrazi prazska bunka, tak vsichni koncite. my nekousem Hele, já se beru jako součást pražský buňky Navíc jsem byl v Jablonci nedávno jako jedinej zástupce, nikdo jinej nejel. Zajdu v Praze, až budu moct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 Romane tak jak to s tebou vypada? Prijedu i kdyz tam nebudes, ale rad bych te po delsi dobe zase videl Opravdu nevím. Malý chirurgický zákrok byl proveden na noze, bohužel nemohu chodit a mám ještě jednu komplikaci. Pokud to bude jen torchu možné nechám se na sraz odvézt. Mrzí mě, jak se účast zmenšuje, vypadl loloh, teď Chumpus a bůhví jak to bude dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se