Kupa54 Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 Tak jsem konečně dorazil z dnešního boje Všem děkuji za super setkání. Byl to asi opravdu zatím nejlepší Jabloneckoliberecký sraz. Až na ten Pilsner ten byl fakt za trest. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 Čí byly ty hranatý Seika se subdialy na 3, 6 a 9? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 Čí byly ty hranatý Seika se subdialy na 3, 6 a 9? Mám pocit, že to byly Zenithy M916 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 Jojo Kamile, Zenithy, zadna Seika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 Hm, tak to jsem zase něco pro.ral... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 (upraveno) Ty hranatý Zenith byly IMHO jasně nejhezčí hodinky na srazu. Druhý bych dal Jean"Esmeralda"(nebo jak to Spiderer říkal)Richard. No a třetí nějaký GMT od takovýho veselýho týpka. Jen nějak moc barev maj na sobě. P.S. Třetí místo beru zpět. Zapoměl jsem totiž na úžasný Vulcain !!! Upraveno 2. listopadu 2010 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 No já jsem Honzo měl divoký spaní z tohoto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 (upraveno) No já jsem Honzo měl divoký spaní z tohoto... Tak mi udělej nabídku a jestli budou začátkem prosince k mání v Bruselu ty bez data, tak třeba uděláme deal. Upraveno 2. listopadu 2010 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 (upraveno) Jedine co me zarazi je to jak malo bylo na srazu Breitlingenu, nechapu co se to s vama deje chlapci Upraveno 2. listopadu 2010 uživatelem spiderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 Mě tam chyběly PAM. Ale jenom trochu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 Mám pocit, že to byly Zenithy M916Jojo Kamile, Zenithy, zadna Seika Ty hranatý Zenith byly IMHO jasně nejhezčí hodinky na srazu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 (upraveno) No, to je možný, ale to co tam leželo byly Zenith. A nechce se mi pátrat kdo se kým inspiroval, jelikož Zenith jsou úžasný a mám pro ně slabost. Upraveno 2. listopadu 2010 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 TO Kamil: Pěkný SEIKO. Já viděl a vyzkoušel ma pracku včera pěkný Zenith. Jak už jsem psal, IMHO nejhezčí ten večer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 No já jsem Honzo měl divoký spaní z tohoto... Pro mě to byl Honzo taky nejsilnější hodinkový zážitek večera. Předtím jsem je znal jenom z fotek. Naživo mě nadchly a na ruce sedí skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 Pro mě to byl Honzo taky nejsilnější hodinkový zážitek večera. Předtím jsem je znal jenom z fotek. Naživo mě nadchly a na ruce sedí skvěle. Dík, to jednomu udělá radost. Všiml jsem si, že je máš na ruce, když si debatil se Snowem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 (upraveno) 1. S tou nekuřáckou fotkou jste mne fakt nas.ali, a to celkem dost Sem celej večer držel hubu, ale teď se ozvat musím! Kouření škodí vašemu zdraví, mýmu zdraví a smrdíme!2. Zenithy nekomentuju, víme svoje .-)3. Děkuju zejména Honzovi za možnost zkoušení jeho Longines, dále tomu nagelovanýmu týpkovi za možnost hraní si s GMT International a Vojtovi za ochotu. A nesmím zapomenout poděkovat Snowovi za svolání .-) - Radši skončím, už si s tou děkovačkou připadám jak na oscarovým večeru .-) Upraveno 2. listopadu 2010 uživatelem sery.vlk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 I já připojuji svůj dík za organizaci srazu..bylo to fajnové "potikání" s fajnovou partičkou chronopacientů ... a spyderer..ti dám esmeraldy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 Co byly GMT International? Neco mi uteklo? Vlk ma pravdu, to koureni je hrozny, meli bysme mit priste salonek kde to neni zakazany, ale narizeny! Jerry - no jo, byly pekny ty telenovelace s zelenym AR to se musi nechat Na cloveka dejchne hned ta pohoda z Venezuely nebo odkud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 Jerry - no jo, byly pekny ty telenovelace s zelenym AR to se musi nechat Na cloveka dejchne hned ta pohoda z Venezuely nebo odkud ..hele ty jedno modro..očko...ten hod béčkama se stejně měl udělat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2010 (upraveno) .............Kouření škodí vašemu zdraví, mýmu zdraví a smrdíme! TO sery.vlk Copak já si dal sprchu a dobrý. Hadry šli do pračky a taky dobrý. Ale co má k.r.a člověk udělat s autem ?!? Mě je jedno, že si hoši dobrovolně krátěj životy (jednou za čas to v kuřácký společnosti přežiju), ale s.re mě, že mi teď auto smrdí jak putika. Upraveno 3. listopadu 2010 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se