Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Liberec, Jablonec

M916

Doporučené příspěvky

Ty hranatý Zenith byly IMHO jasně nejhezčí hodinky na srazu.

Druhý bych dal Jean"Esmeralda"(nebo jak to Spiderer říkal)Richard.

No a třetí nějaký GMT od takovýho veselýho týpka. Jen nějak moc barev maj na sobě. ;)

P.S. Třetí místo beru zpět. Zapoměl jsem totiž na úžasný Vulcain !!!

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pro mě to byl Honzo taky nejsilnější hodinkový zážitek večera. Předtím jsem je znal jenom z fotek.

Naživo mě nadchly a na ruce sedí skvěle.

Dík, to jednomu udělá radost. ;) Všiml jsem si, že je máš na ruce, když si debatil se Snowem.

Odkaz ke komentáři

1. S tou nekuřáckou fotkou jste mne fakt nas.ali, a to celkem dost :wallbash: Sem celej večer držel hubu, ale teď se ozvat musím! Kouření škodí vašemu zdraví, mýmu zdraví a smrdíme!

2. Zenithy nekomentuju, víme svoje .-)

3. Děkuju zejména Honzovi za možnost zkoušení jeho Longines, dále tomu nagelovanýmu týpkovi za možnost hraní si s GMT International a Vojtovi za ochotu. A nesmím zapomenout poděkovat Snowovi za svolání .-) - Radši skončím, už si s tou děkovačkou připadám jak na oscarovým večeru .-)

Upraveno uživatelem sery.vlk
Odkaz ke komentáři

Co byly GMT International? Neco mi uteklo? :)

Vlk ma pravdu, to koureni je hrozny, meli bysme mit priste salonek kde to neni zakazany, ale narizeny! :D

Jerry - no jo, byly pekny ty telenovelace s zelenym AR to se musi nechat :) Na cloveka dejchne hned ta pohoda z Venezuely nebo odkud :D

Posted Image

Odkaz ke komentáři

Jerry - no jo, byly pekny ty telenovelace s zelenym AR to se musi nechat :) Na cloveka dejchne hned ta pohoda z Venezuely nebo odkud :D

Posted Image

:boxing: ..hele ty jedno modro..očko...ten hod béčkama se stejně měl udělat... :angel:
Odkaz ke komentáři

.............Kouření škodí vašemu zdraví, mýmu zdraví a smrdíme!

TO sery.vlk

Copak já si dal sprchu a dobrý. Hadry šli do pračky a taky dobrý. Ale co má k.r.a člověk udělat s autem ?!?

Mě je jedno, že si hoši dobrovolně krátěj životy (jednou za čas to v kuřácký společnosti přežiju), ale s.re mě, že mi teď auto smrdí jak putika. :sick01:

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...