Horhe Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 Zlatej člověk, já už dostal takovej hovězí nápad, že si koupim ještě jedny, a pak jedny z nich prodám. To čekání je strašná věc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 2. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 2. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 Ještě abychom nezakecali podstatu věci: Pokec 20. března, úterý, cca od 17.00, Pizzerie Franko v Jablonci nad Nisou Snow M916 honza 71 Horhe vojt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 Už se na vás těším SnowM916honza 71HorhevojtKupa54 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 Hlasim se jako dalsi dobrovolnik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 3. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2012 (upraveno) Hlasim se jako dalsi dobrovolnik. No tak to vítej zpět v Čechách, rádi uvidíme tebe i Moonwatch Pokec 20. března, úterý, cca od 17.00, Pizzerie Franko v Jablonci nad Nisou : Snow M916 honza 71 Horhe vojt Kupa54 klobadysek Upraveno 3. března 2012 uživatelem M916 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
www.aljancic.com Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2012 Taky vás rád uvidím! Pokec 20. března, úterý, cca od 17.00, Pizzerie Franko v Jablonci nad Nisou : Snow M916 honza 71 Horhe vojt Kupa54 klobadysek Smalťák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2012 (upraveno) Z Prahy pojedu někdy kolem 15:45 a zpátky ve 21hod., takže v případě zájmu 3 chronomagory svezu. Upraveno 3. března 2012 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2012 Zdravim ve spolek, tak obdrzeni echa se tez hlasim ze tak na 85% dorazimtesim se na stejne postizene :-) zas po nejake te dobe... :-) rekapitulace:Pokec 20. března, úterý, cca od 17.00, Pizzerie Franko v Jablonci nad Nisou : Snow M916 honza 71 Horhe vojt Kupa54 klobadysek Smalťák7jerry7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 Připomínám sraz Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 Připomínám sraz Tak si dej hlavně bacha na záda. Teple se oblékej, žádný sport ani stres, jasný ?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 Panove pokud je nekdo mate, muzete sebou vzit Suma? Chtel bych je uz konecne vosahat. :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2012 Něco na mě leze, cítím se jak zbitej pes. Tak snad někdy příště pánové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2012 Něco na mě leze, cítím se jak zbitej pes. Tak snad někdy příště pánové. Honzo, to mě mrzí. Nějak nám to řídne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
www.aljancic.com Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2012 Honzo, to mě mrzí. Nějak nám to řídne. Hele, kašlete na to, že vám to řídne a normálně se stavte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2012 Honzo, to mě mrzí. Nějak nám to řídne. Jo mě taky, páč jste tam na severu dobrá parta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 20. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2012 Tak to bude zas po nějakým čase asi dost komorní srázek, co? My z Liberce dorazíme na pátou, nemělo by v tom nic bránit, na chvíli se staví i kolega s novýma Orlíkama, tak se máme na co těšit A co ty hranatý Seika, Honzo, to je teda brát nemusím, jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2012 Kvuli mne opravdu nemusis, bohuzel nedorazim. Navic jsem [svorc], takze krom toho, ze je vlastne ani nechci, tak si je navic nemuzu dovolit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 20. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2012 Dyť já ti taky chtěl jen ukázat zatím pořád na prodej nejsou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2012 Bylo to pěkný chlapi, rád jsem vás i vaše hodinky osobně poznal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se