kejklik Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2013 To žito je na prd, mají tam jenom do desíti. Nějaký návrhy?Desperados - dole pod parkingem pro Forum, do 23:00Čerti na Ještědu - je to na tramvaji, konečná Hanychov, do 23:00Formanka v Liďákách, na druhé konečné, do 23:00ZOO Bar v Papírové, vedle irské. Tam by bylo asi nejlíp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
legacy Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2013 To žito je na prd, mají tam jenom do desíti. Nějaký návrhy? Zůstal bych u prověřené klasiky ve středu města!Plzeňka nebo Tatáž Pakáž,taktéž pár desítek metrů pod náměstím,at´se držíme centra.v obou chutné pivo,v tatáži dokonce výtečné-tankové a skvělá kuchyně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2013 Pánové jestli Vám nebude vadit moje "nováčkovská" maličkost tak se taky rád ukážu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2013 Chlapi proč volíte termín uprostřed týdne? Ale rád bych přišel, snad se to v tu středu povede. Pokud někdo máte Suma, tak je vemte, to mě bude ještě víc motivovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2013 Chlapi proč volíte termín uprostřed týdne? Ale rád bych přišel, snad se to v tu středu povede. Pokud někdo máte Suma, tak je vemte, to mě bude ještě víc motivovat. Kdyby se to mělo přesouvat na pátek, tak bych hlasoval pro 15.2. Ale to by musela být všeobecná shoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2013 Zůstal bych u prověřené klasiky ve středu města!Plzeňka nebo Tatáž Pakáž,taktéž pár desítek metrů pod náměstím,at´se držíme centra.v obou chutné pivo,v tatáži dokonce výtečné-tankové a skvělá kuchyně!S tou pakáží nevím nevím. Pivo a jídlo by bylo fajn, ale jediný místo, kde bychom mohli sednout je vzádu u tanku, a tam je zase celkem tma. Asi by to chtělo víc světla na hodinky.Asi se půjdu podívat na ten papírák, jak to vypadá v ZOO, ještě jsem tam nebyl, je to v centru, vařej tam, a jestli tam je séparé, tak by to mohlo bejt v poho. Jinak asi ta plzeňka. Pánové jestli Vám nebude vadit moje "nováčkovská" maličkost tak se taky rád ukážu .Klíďo doraž. Chlapi proč volíte termín uprostřed týdne? Ale rád bych přišel, snad se to v tu středu povede. Pokud někdo máte Suma, tak je vemte, to mě bude ještě víc motivovat. Někdo za nechce/nemůže pátky, to je těžký... Každopádně já jsem si vzal na čtvrtek dovolenou, kdybychom si náhodou povídali o hodinkách do pozdních ranních hodin a pak mi z toho bylo blbě Kdyby se to mělo přesouvat na pátek, tak bych hlasoval pro 15.2. Ale to by musela být všeobecná shoda...Já právě pátky moc nemůžu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2013 Desperados - dole pod parkingem pro Forum, do 23:00Čerti na Ještědu - je to na tramvaji, konečná Hanychov, do 23:00Formanka v Liďákách, na druhé konečné, do 23:00ZOO Bar v Papírové, vedle irské. Tam by bylo asi nejlíp. Můžeš vzít prosím s sebou nějakou větší Mcustu, jestli máš? Rád bych si to vošahal, než do nějaký půjdu. Nebo obecně, můžete vzít i nějaký nožíky, myslím, že nás je víc, koho to zajímá.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2013 Můžeš vzít prosím s sebou nějakou větší Mcustu, jestli máš? Rád bych si to vošahal, než do nějaký půjdu. Nebo obecně, můžete vzít i nějaký nožíky, myslím, že nás je víc, koho to zajímá..Pokusím se.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 14. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2013 (upraveno) No já bych se taky na vás přišel podívat, jak vypadáte po takové dlouhé době Upraveno 14. února 2013 uživatelem M916 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2013 To rád slyším/vidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2013 (upraveno) Čau bando severská, hlásím příjezd, se mi po vás stejská. P.S. Klidně někoho vezmu z Prahy, ale nejpozději v deset jedu zpátky. Upraveno 14. února 2013 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2013 Tak SUPER!Zkusím to tak nějak sesumírovat: 1.Horhe2.Legacy3.Tower Of Power4.Kejklik5.Mmoobbyy6.Henatko7.M9168.Klobadysek..?9.Honza7110.možná kouzelník O víkendu skočím kouknout na to ZOO, dyžtak dám reservé na CHRONOMAG, viděl bych to tak na 18:00...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2013 Ja souhlasim prozatim volno m?m a hodina vyhovuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 15. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2013 (upraveno) Byl jsem se tedy podívat v ZOO, hospoda je taková potemnělá, salónek je dobrej akorát tak na šíšu (vodnici), jelikož stoly jsou v úrovni sedaček.Takže jsem doběhl do pakáže a dal rezervaci tam. Ale jsem takovej na vážkách. Byl jste tam někdo v poslední době? Co si pamatuju v létě, tak pivo strašně pod míru a ty servírky měly tak kyselý xichty, až to hezký nebylo..Ještě bych to mohl zrušit a dát to do tý plzeňky nahoru (doprostřed)EDIT: Nebo co Maškovka? Upraveno 15. února 2013 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 17. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2013 Plzeňka je klasika a nahoře je klídek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 Rezervace změněna. Sejdeme se opět v Plzeňce v 1. patře. Rezervace na mé jméno od 18. hodiny.V případě dotazů neváhejte a ptejte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 Rezervace změněna. Sejdeme se opět v Plzeňce v 1. patře. Rezervace na mé jméno od 18. hodiny.V případě dotazů neváhejte a ptejte se.A to jako na jméno "pan Kebule" nebo "Horhe"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 Já už tam stejně budu sedět o chvíli dříf. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 Mrzí mě to, nestíhám, užijte si to.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 Kdyz se tam bude nekdo potulovat a hledat skupinku lidi tak to budu ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se