Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Liberec, Jablonec

M916

Doporučené příspěvky

To žito je na prd, mají tam jenom do desíti. Nějaký návrhy?

Desperados - dole pod parkingem pro Forum, do 23:00

Čerti na Ještědu - je to na tramvaji, konečná Hanychov, do 23:00

Formanka v Liďákách, na druhé konečné, do 23:00

ZOO Bar v Papírové, vedle irské. Tam by bylo asi nejlíp. :cheers:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To žito je na prd, mají tam jenom do desíti. Nějaký návrhy?

Zůstal bych u prověřené klasiky ve středu města!

Plzeňka nebo Tatáž Pakáž,taktéž pár desítek metrů pod náměstím,at´se držíme centra.v obou chutné pivo,v tatáži dokonce výtečné-tankové a skvělá kuchyně!

Odkaz ke komentáři

Chlapi proč volíte termín uprostřed týdne?:wallbash: Ale rád bych přišel, snad se to v tu středu povede.

Pokud někdo máte Suma, tak je vemte, to mě bude ještě víc motivovat. :smile_anim:

Kdyby se to mělo přesouvat na pátek, tak bych hlasoval pro 15.2. Ale to by musela být všeobecná shoda...

Odkaz ke komentáři

Zůstal bych u prověřené klasiky ve středu města!

Plzeňka nebo Tatáž Pakáž,taktéž pár desítek metrů pod náměstím,at´se držíme centra.v obou chutné pivo,v tatáži dokonce výtečné-tankové a skvělá kuchyně!

S tou pakáží nevím nevím. Pivo a jídlo by bylo fajn, ale jediný místo, kde bychom mohli sednout je vzádu u tanku, a tam je zase celkem tma. Asi by to chtělo víc světla na hodinky.

Asi se půjdu podívat na ten papírák, jak to vypadá v ZOO, ještě jsem tam nebyl, je to v centru, vařej tam, a jestli tam je séparé, tak by to mohlo bejt v poho. Jinak asi ta plzeňka.

Pánové jestli Vám nebude vadit moje "nováčkovská" maličkost tak se taky rád ukážu .

Klíďo doraž.

Chlapi proč volíte termín uprostřed týdne?:wallbash: Ale rád bych přišel, snad se to v tu středu povede.

Pokud někdo máte Suma, tak je vemte, to mě bude ještě víc motivovat. :smile_anim:

Někdo za nechce/nemůže pátky, to je těžký... Každopádně já jsem si vzal na čtvrtek dovolenou, kdybychom si náhodou povídali o hodinkách do pozdních ranních hodin a pak mi z toho bylo blbě :)

Kdyby se to mělo přesouvat na pátek, tak bych hlasoval pro 15.2. Ale to by musela být všeobecná shoda...

Já právě pátky moc nemůžu :(

Odkaz ke komentáři

Desperados - dole pod parkingem pro Forum, do 23:00

Čerti na Ještědu - je to na tramvaji, konečná Hanychov, do 23:00

Formanka v Liďákách, na druhé konečné, do 23:00

ZOO Bar v Papírové, vedle irské. Tam by bylo asi nejlíp. :cheers:

Můžeš vzít prosím s sebou nějakou větší Mcustu, jestli máš? Rád bych si to vošahal, než do nějaký půjdu.

Nebo obecně, můžete vzít i nějaký nožíky, myslím, že nás je víc, koho to zajímá..

Odkaz ke komentáři

Můžeš vzít prosím s sebou nějakou větší Mcustu, jestli máš? Rád bych si to vošahal, než do nějaký půjdu.

Nebo obecně, můžete vzít i nějaký nožíky, myslím, že nás je víc, koho to zajímá..

Pokusím se.... :P

Odkaz ke komentáři

Tak SUPER!

Zkusím to tak nějak sesumírovat:

1.Horhe

2.Legacy

3.Tower Of Power

4.Kejklik

5.Mmoobbyy

6.Henatko

7.M916

8.Klobadysek..?

9.Honza71

10.možná kouzelník

O víkendu skočím kouknout na to ZOO, dyžtak dám reservé na CHRONOMAG, viděl bych to tak na 18:00...?

Odkaz ke komentáři

Byl jsem se tedy podívat v ZOO, hospoda je taková potemnělá, salónek je dobrej akorát tak na šíšu (vodnici), jelikož stoly jsou v úrovni sedaček.

Takže jsem doběhl do pakáže a dal rezervaci tam. Ale jsem takovej na vážkách. Byl jste tam někdo v poslední době? Co si pamatuju v létě, tak pivo strašně pod míru a ty servírky měly tak kyselý xichty, až to hezký nebylo..

Ještě bych to mohl zrušit a dát to do tý plzeňky nahoru (doprostřed)

EDIT: Nebo co Maškovka?

Upraveno uživatelem Horhe
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...