mAra_ Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Já už v tu dobu v hospodě budu, ale bohuzel v jine. takže tentokrát beze mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 KB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 a za půl hodiny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 A jeste jedna:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Tohle jsou Ball na gauči. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 Tak co kluci,Já bych měl v příštím týdnu posílít Omega frakci, aniž bych teda oslabil T stranu jak bylo původně v plánu :-)Uvas nějaké novinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 málem něco bylo, ale nakonec nic, každopádně na pivo rád půjdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 Tez se klidne pridam a pokoukam, bo zadna akvizice neprobehla, tedy v chronooblasti, jinak jsem si samo nejakou tu radost udelal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 Já mám jeden přírůstek - ale jsou to starý obouchaný hodinky. Na sraz půjdu rád, v týdnu je to pro mě jednodušší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 zdar, já mám taky jen jedny prííímky oproti minule..ale to nevylucuje pivo..! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 Severane, nahodte nejaky termin. Uz jsem tam k vam nezavital ani nepamatuji.Z kolbenky to tak daleko neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 (upraveno) Tak za mě můžu od středy (kdy doufám že mi nové hodinky přijdou) do kdy chci :-) Upraveno 30. dubna 2016 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 (upraveno) Tak já už na sraz můžu :-)Bez Omeg jsem vydržel skoro rok! Upraveno 3. května 2016 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 (upraveno) Paráda Máro! Tak na tyhle se těším. EDIT: Ještě srovnat šroubky drážkami ať to máš dokonalý jako ten Ybló Upraveno 3. května 2016 uživatelem michalval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Já se úplně vidím, jak vezmu do ruky srobovacek abych je srovnal, a mám pak jen dvě možnosti, co se stane :Strhnu bud závit, nebo drážku v šroubku,Sklouzne mi ruka a sroubovackem seskrabu celé hodinky. Necham to radši takhle a budu tvrdit, že jsem rebel :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Hmm, pekneee ? ... tak kdy to dame, ja se asi prizbusobim .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Já se úplně vidím, jak vezmu do ruky srobovacek abych je srovnal, a mám pak jen dvě možnosti, co se stane :Strhnu bud závit, nebo drážku v šroubku,Sklouzne mi ruka a sroubovackem seskrabu celé hodinky. Necham to radši takhle a budu tvrdit, že jsem rebel :-)To je jasný, to byla jen taková malá přátelská provokace, nic s tím nedělej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Já se úplně vidím, jak vezmu do ruky srobovacek abych je srovnal, a mám pak jen dvě možnosti, co se stane :Strhnu bud závit, nebo drážku v šroubku,Sklouzne mi ruka a sroubovackem seskrabu celé hodinky. Necham to radši takhle a budu tvrdit, že jsem rebel :-)já myslím, že pokud sebou vezmeš kamárada jak minule, tak ti s těmi šroubky rád pomůže, vypadal že by se do nějaký opravy/předělávky rád pustil, co si tak pamatuju tak chtěl Jirkovi na Movadech rozleštit sklíčko o pípu.. jinak teda moc pěkný, taky sem na ně koukal..gratuláda! pokud vše dopadne tak se asi taky ještě s něčím vytasím.. kromě príííímek teda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 jo a máme už nějaký termínus nebo něco? nástřel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se