Vladimír P. Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2009 Jsou pěkné, hodně se mi líbí ručičky a indexy. Jen na to cirkusácké logo Orientek si pořád nemůžu nějak zvyknout. Výhradu měl k lunetě, myslím, že není dobré, že přesahuje hodinky, to může dělat neplechu. Naopak velké plus je za velikost a šířku tahu.
Peta-Biker Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2009 Baker: To nenahradí, Samuraje jsou klasika... Nicméně, tyhle Orienty jsou hodně povedené, určitě je vyzkouším
Baker Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2009 Peta-Biker napsal: Baker: To nenahradí, Samuraje jsou klasika... Nicméně, tyhle Orienty jsou hodně povedené, určitě je vyzkouším Samuraje uz nejsou, takze uvidime
Kalifx Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2009 Vypadají hodně dobře. Tož možná proběhne návrat ke kořenům a za ty prachy si je koupím "na lítačku"
HB63 Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2009 Jestli budou mít luminiscenci jako starší a menší brácha,tak bych do nich šel.Záleží taky na ceně a jaké budou naživo. Korekční tlačítko datumu mě nevadí,jen mě trochu zaráží,že není šroubovací.Aspoň to tak vypadá.Asi to mají zmáknuto aby to nepropouštělo.
panedge Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2009 Tak sem dnes dostal odpověď z Koscomu,že jestli chci objednají mi je z Japonska ,cena je 5400 a doba dodání 30 dní,pokud se rozhodnu ještě dnes tak do týdne
spiderer Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 edas napsal: Tady je cena hóóódně zajímavá http://www.clockshop.ru/showmodel.php?rid=...amp;mid=1616570 Umite nekdo rusky, pripadne jste nekdo schopni je odtud objednat? Pokud ano poslu penize + provizi ve forme chutnych tekutin Pripadne tip, kde se daji objednat a mluvi se tam cesky/anglicky a stoji okolo tech 200 USD?
ricous Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 spiderer napsal: Umite nekdo rusky, pripadne jste nekdo schopni je odtud objednat? Pokud ano poslu penize + provizi ve forme chutnych tekutin Pripadne tip, kde se daji objednat a mluvi se tam cesky/anglicky a stoji okolo tech 200 USD? Líbí se mi moc, asi je potřebuju... Kámoš je teď doma v Moskvě, příští týden by se měl vrá*** a pak se je pokusíme objednat. Dám vědět.
Baker Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 ricous napsal: Líbí se mi moc, asi je potřebuju... Kámoš je teď doma v Moskvě, příští týden by se měl vrá*** a pak se je pokusíme objednat. Dám vědět. Ja bych se mozna pridal. Abys jich pak nekupoval vic nez cepic
kubson Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 schválně jsem to nechal chvilku uzrát, ale pořád nechápu všeobecné nadšení.. na hodinky si dívám a.. nic
spiderer Odesláno 26. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2009 ricous napsal: Líbí se mi moc, asi je potřebuju... Kámoš je teď doma v Moskvě, příští týden by se měl vrá*** a pak se je pokusíme objednat. Dám vědět. OK, dneska se uvidime v Letnanech tak to proberem kubson - za ty prachy to vyzkouset myslim stoji, podle fotky mi prijdou jako celkem dospely divery s rozumnou velikosti.. zklamat me myslim nemuzou, zas tak vysoky ocekavani od hodinek za cca 4000 CZK nemam, ale muzou potesit
ricous Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 Baker napsal: Srovnani se Seiko Sumo Nádhera - jinak včera tu byl na skok onen kámoš z RU. Ukázal jsem mu ten web, napsal jim a teď už jen čekáme na odpověď...
spiderer Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 Baker - 1:0 Orient ricous - jsem zvedavej
Juraj11 Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Odesláno 15. května 2009 Za ty prachy bych je bral taky-mám starší model a plná spokojenost
Radimk Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Odesláno 15. května 2009 (upraveno) spiderer napsal: Baker - 1:0 Orient Nóó.. já bych to tak neviděl. Já bych byl za Seika. Pěknější, čistší pouzdro, nemají ten zbytečnej čudlík na štelování datumu, líp umístěnou korunku, možná mohla mít chráničku, aby tak netrčela, jemnější luneta. Ručky a indexy jsou pěkný, ale ten cirkus na ciferníku je mínusovej. Ale za ty prachy... Jo a co je tam za mašinku? Upraveno 15. května 2009 uživatelem Radimk
JanC Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Odesláno 15. května 2009 Mně seika (samuraie) přijdou takové jednodušší, na pohled formálnější, nicméně tehle model je fajn, jen za sebe bych uvítal méně nápadité logo a možná obsenci funkce dne v týdnu...
spiderer Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Odesláno 15. května 2009 Radimk - me se na Sumach nelibi rucky - jsou takovy pretucnely az humpolacky, indexy mi na ten malinkej cifernik prijdou taky zbytecne masivni, luneta je takova pro me nevyvazena a korunka na 4 mi otvira nuz v kapse - ale maji treba zajimavy pouzdro a uplne spatny rozhodne nejsou, ale tech par veci me na nich skutecne zklamalo.. ty Orienty jsou takovy skoro az prvoplanove libivy - udelany tak aby nikoho neurazily a mozna ani nenadchly, ale za 130 americkejch voci mi to prijde podle fotek jako celkem zajimava koupe.. Na Orientech se mi moc nelibi cudl na 2, ale nevadi mi tolik jako korunka na 4, a potom to logo na ciferniku a ty fonty u WR a tak.. kazdopadne masivni pouzdro, divers styl, solidni decentni design a tah 22mm!!! je to co me laka..
Radimk Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Odesláno 15. května 2009 No "dvacítka" na Sumách je fakt na pár facanů, ale ručky jsou leštěný, takže je to docela zužuje, ty orienťácký sou pěkný, to jo.. A indexy... asi jiný nezbyly na skladě..
bohush Odesláno 26. května 2009 Nahlásit Odesláno 26. května 2009 ricous napsal: Nádhera - jinak včera tu byl na skok onen kámoš z RU. Ukázal jsem mu ten web, napsal jim a teď už jen čekáme na odpověď... Ahoj, chci se zeptat, ještě žádné nové zprávy z východu? Taky bych možná vyměnil svoje Orienty za větší, anebo zdvojnásobil počet. Na ebay se už objevily, ale cena proti té ruské je v podstatě dvojnásobná.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se