Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
Odesláno
  Hasňa napsal:
Tenhle vypada jako uprava od Arden. Pekny. Az na ty cerne okna.

Vypadá to spíš jako obyčejná facelifotvaná US verze s koly z XJR V8 :)

Odesláno
  Tada napsal:
ÁÁÁ, Jaguar XJS :) Nádhera, asi jediný Jaguar, který dokážu řídit (vejdu se za volant).

Jak to myslíš ? Po tom, co jsem viděl fotku Spotů II na tvém zápěstí, bych nečekal, že máš přes 180 cm..

Návštěvník Snow
Odesláno

Morgana V8 má náš soused architekt v Kaufbeurenu. Má šťastné italské manželství, vždycky, když se požere se starou, navlékne si stylový obleček, na krk uváže bílou šálu a na hlavu si dá koženou kuklu. Vydráždí osmiválec a vyrazí do ulic, sjede do Norimberka, koupí si flašku chlastu, vrátí se, vychlastá ji na zahradě a jde si namalovat nějaký domeček. Po tomhle výkonu vždycky přemítám, jak se žije těm nešťastníkům, kterým ten den něco načmáral :D .

Odesláno (upraveno)

alebo aj toto je fajn..... Triumph TR6

Jaguar XJ8

tretie pozna snad kazdy

edit:sry za kvalitu .... mam strasny fotak na phone

post-4389-1240737164.jpg

post-4389-1240737179.jpg

post-4389-1240737189.jpg

post-4389-1240737227.jpg

Upraveno uživatelem cortes1990
Návštěvník Tada
Odesláno (upraveno)

Snow: www.club300.cz - pokud jeste nezrusili vypujcky aut na jeden den, tak by sis mohl za par korun vyzkouset auto tvych snu nazivo :) Byt tebou,tak nevaham a jdu do toho!

Chose: No, ty Sporty jsou takova fotograficka anomalie... Mam neco pres 180 a 85kilo... Ti co me videli na srazu ti muzou potvrdit, ze jsem pomerne vysoky... V Jaguaru XJ40 se za volant soukam je velmi ztuha v Porsche 911 3.0SC mam moc velke nohy na to abych mohl bez problemu pouzit spojku a brzdu... Ve vysledku jsem limitovan na pomerne uzky okruh aut, jak novych tak vintage. Dost casto musim ridit naboso...

k

Upraveno uživatelem Tada
Odesláno
  Tada napsal:
Snow: www.club300.cz - pokud jeste nezrusili vypujcky aut na jeden den, tak by sis mohl za par korun vyzkouset auto tvych snu nazivo :) Byt tebou,tak nevaham a jdu do toho!

Chose: No, ty Sporty jsou takova fotograficka anomalie... Mam neco pres 180 a 85kilo... Ti co me videli na srazu ti muzou potvrdit, ze jsem pomerne vysoky... V Jaguaru XJ40 se za volant soukam je velmi ztuha v Porsche 911 3.0SC mam moc velke nohy na to abych mohl bez problemu pouzit spojku a brzdu... Ve vysledku jsem limitovan na pomerne uzky okruh aut, jak novych tak vintage. Dost casto musim ridit naboso...

k

180 to je teda vejska, to ma jenom 80 procent mladsi populace ...

Návštěvník Tada
Odesláno
  utrejch napsal:
180 to je teda vejska, to ma jenom 80 procent mladsi populace ...

Proto taky 80% mladší populace nejezdí Jaguary XJ40

Odesláno
  cortes1990 napsal:
alebo aj toto je fajn..... Triumph TR6

Jaguar XJ8

tretie pozna snad kazdy

edit:sry za kvalitu .... mam strasny fotak na phone

KRÁSNÁ Oktávka....co to v tom je za motor?????

Odesláno
  Gilius napsal:
KRÁSNÁ Oktávka....co to v tom je za motor?????

to je felicia :bangin:

motor neviem aky ale asi nejaka 1200vka ale myslim si ze u takychto aut az tak na motore nezalezi, su to vikendove cukriki takze na spotrebe nesejde a ked sa to pokazi tak je aj clovek rad ze sa moze zaspinit..... to auticko si to zasluzi

Odesláno
  cortes1990 napsal:
to je felicia :bangin:

motor neviem aky ale asi nejaka 1200vka ale myslim si ze u takychto aut az tak na motore nezalezi, su to vikendove cukriki takze na spotrebe nesejde a ked sa to pokazi tak je aj clovek rad ze sa moze zaspinit..... to auticko si to zasluzi

Já vím,čekal jsem "pojeb"...... :)

mno...a na motoru záleží.......já mám tyhle úpravy oldschool aut moc rád...... :thumbsup_anim:

Odesláno
  Gilius napsal:
Já vím,čekal jsem "pojeb"...... :)

mno...a na motoru záleží.......já mám tyhle úpravy oldschool aut moc rád...... :thumbsup_anim:

čéče myslím,že se do Feldy montovaly dva karboše Jikov , žádná úprava. Ach, kde jsou ty poetické časy....

post-817-1240819963.jpg

Návštěvník Snow
Odesláno

Po příspěvku kolegy kauf.fily jsem si vzpomněl na pořádný auťák s plastovou karoserií.

Alpina A110 stojí za to, aby člověk na hodinky zapomněl úplně dokonale, co vy na to pánové ?

Odesláno
  Snow napsal:
Po příspěvku kolegy kauf.fily jsem si vzpomněl na pořádný auťák s plastovou karoserií.

Alpina A110 stojí za to, aby člověk na hodinky zapomněl úplně dokonale, co vy na to pánové ?

To je auto mého dětství. Začátek 70tých let Rallye Vltava (nebo Barum Rallye?). Vladimír Hubáček. To auto (nevím jestli přímo to Hubáčkovo), stojí v Lánech v museu. O mnoho let později jsem párkrát řídil A310, taky dobrý.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...