Návštěvník Ondra Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2009 (upraveno) mou metou je GS! Už mě kolikrát napadlo, že na chronomagu je takový zvláštní fenomén, že spousta lidí je tady ochotna investovat desetitisíce i statisíce do různých Omeg, Rolexů, Paneraiů apod., ale zatím nikdo "neměl koule" koupit si funglovky Grand Seika za cca 3 tis. USD... Mými favority jsou tyhle Upraveno 12. listopadu 2009 uživatelem Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2009 Řeknu ti upřímně, že koule by byly, chybí nějaká ta tisícovka.. Možná jsem výjimkou z toho důvodu, že zatímco většina kolegů preferuje hodně velké hodinky, já mám mnohem raději menší, decentnější kousky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2009 Řeknu ti upřímně, že koule by byly, chybí nějaká ta tisícovka.. Chápu Průser je, že když člověk přijde na chronomag, tak zkouší nové a nové hodinky a tím propálí spoustu peněž (i můj případ). Kdybychom si hned na začátku koupili nějaký pecky, měli bysme klid, stejně k tomu všichni postupně směřujeme Ale člověk by zase přišel o to "kouzlo hledání"... ikdyž kouzlo... jak pro koho a jak kdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2009 Já se klidně přiznam, já bych neměl koule mít hodinky, na kterejch to ani trochu neni vidět co jsou zač - vždyť vypadaj jak 30 let starý Seiko 5 za tehdejších pár desítek babek, co mi teď repasoval Mr. Frýdl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2009 (upraveno) Já se klidně přiznam, já bych neměl koule mít hodinky, na kterejch to ani trochu neni vidět co jsou zač - vždyť vypadaj jak 30 let starý Seiko 5 za tehdejších pár desítek babek, co mi teď repasoval Mr. Frýdl... Já do nich ty prachy asi taky nikdy nevrazím, ale vnímám ten rozdíl v detailu. Pravda je, že pouzro je letmým pohledem stejný. Ale zpracováním a v detailu je vlastně úplně jiný. Strojek je vysoká hodinařina. Mají svojí historii. Ty hodinky prostě mají něco do sebe A ve srovnání třeba se Seamasterama jsou z mého pohledu prostě unikátní. Upraveno 12. listopadu 2009 uživatelem Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2009 (upraveno) Já se klidně přiznam, já bych neměl koule mít hodinky, na kterejch to ani trochu neni vidět co jsou zač - vždyť vypadaj jak 30 let starý Seiko 5 za tehdejších pár desítek babek, co mi teď repasoval Mr. Frýdl... Já se přistihuji, že mě práve takovéto hodinky oslovují nejvíce... Schází mi pro ně české slovo, anglicky bych řekl "understated"... edit: (zdroj: watchtalkforums user Molle) Upraveno 12. listopadu 2009 uživatelem Andreas.ks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2009 (upraveno) Mně připadají dokonale jednoduché a jednoduše dokonalé Upraveno 12. listopadu 2009 uživatelem Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2009 Mně připadají dokonale jednoduché a jednoduše dokonalé Já myslím, že by se jich už někdo mohl konečně nabažit a posunout je dál. Viz můj inzerát v sekci Koupím ihned Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emil Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2009 Nerikam, ze jsou stejne, ale natolik podobne, ze to odporuje bezne uplatnovanym pravidlum pro marketing konzumniho statusoveho zbozi. Kdyby Mercedes zacal delat S-Klasse s prestylizovanou maskou a technikou z Loganu, u mnoha zakazniku to muze vzbudit nevoli Kdyz uz je tu rec o GS x Spirit, rad bych se zeptal, zda ma GS pouzdro z jednoho kusu. Svoje spirity jsem rozebrane nemel, ale zvenku na me jejich pouzdro dela dojem, ze je ze dvou dilu. Jinak Spirity jsou pekne, ale az moc male. Ale na to jak jsou male, tak jsou dost vysoke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2009 Ale zpracováním a v detailu je vlastně úplně jiný. Strojek je vysoká hodinařina. O tom není pochyb, ale vě mě by furt vrtal červíček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2009 Já myslím, že by se jich už někdo mohl konečně nabažit a posunout je dál. Viz můj inzerát v sekci Koupím ihned Já je nějak často nenosím, resp, nenosím je skoro vůbec... ale jsou to stálice a adepti na hodinky, které neopustí stáj. Jedinou vyjímkou by byl nákup GS. Jsou prostě jiné. jiná kategorie. Za ty peníze si myslím, že nejde koupit podobný kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2009 Kdyz uz je tu rec o GS x Spirit, rad bych se zeptal, zda ma GS pouzdro z jednoho kusu. Svoje spirity jsem rozebrane nemel, ale zvenku na me jejich pouzdro dela dojem, ze je ze dvou dilu. Jinak Spirity jsou pekne, ale az moc male. Ale na to jak jsou male, tak jsou dost vysoke. Nikde sem nenašel zmínku o skládaném pouzdře. nějak mi tam nepasuje rýha spoje, není kam ji dát. Max mezi leštěnou lunetu a ponton pouzdra, ale to by muselo být snad nalisované.. vysoké jsou, ale jen pokud to měříš natvrdo " mezi sklama", jinak pouzdro je štíhlé, a ze spodní strany vystupuje prosklený dekl v nerez ráfku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2009 Chápu Průser je, že když člověk přijde na chronomag, tak zkouší nové a nové hodinky a tím propálí spoustu peněž (i můj případ). Kdybychom si hned na začátku koupili nějaký pecky, měli bysme klid, stejně k tomu všichni postupně směřujeme Ale člověk by zase přišel o to "kouzlo hledání"... ikdyž kouzlo... jak pro koho a jak kdy Ondro, to je blbost. Kdyby sis koupil hned nějaký pecky, tak za chvíli bys chtěl nějaký další pecky a ne, že by Ti to stačilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2009 Ondro, to je blbost. Kdyby sis koupil hned nějaký pecky, tak za chvíli bys chtěl nějaký další pecky a ne, že by Ti to stačilo... Asi máš pravdu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2009 .. a navíc ti nikdo neuvěří, že dáš za Seika 50-100 litrů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2009 (upraveno) .. a navíc ti nikdo neuvěří, že dáš za Seika 50-100 litrů... Jestli je to na mě, tak mé okolí by asi nepobralo ani to, kdbych dal tyhle peníze za Rolexy A popravdě, já bych tyhle peníze za 1 hodinky nikdy nedal, tedy alespoň prozatím Upraveno 12. listopadu 2009 uživatelem Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emil Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2009 Nikde sem nenašel zmínku o skládaném pouzdře. nějak mi tam nepasuje rýha spoje, není kam ji dát. Max mezi leštěnou lunetu a ponton pouzdra, ale to by muselo být snad nalisované.. vysoké jsou, ale jen pokud to měříš natvrdo " mezi sklama", jinak pouzdro je štíhlé, a ze spodní strany vystupuje prosklený dekl v nerez ráfku Tak jsem si dal praci a o pouzdre ze dvou kusu se pise zde na foru. Podle me je to tak jak rikas, nalisovane. A jeste k tomu mereni tloustky hodinek, neni mi jasne jak jinak, nez sklo/sklo by se to melo merit. Mimochodem, jaka je tloustka samotneho kalibru 6R15? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimmer Odesláno 20. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2009 Já se přistihuji, že mě práve takovéto hodinky oslovují nejvíce... Schází mi pro ně české slovo, anglicky bych řekl "understated"... Ano, understated! Presne takhle je taky vnimam a toho si na nich nejvic cenim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dunco Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2009 Having asked on a few forums the Spirit SCVS003 was drawn to my attention, and it seemed to get very favourable reviews from owners. It is known as the poor mans Grand Seiko and if you see the two side by side you can really see why. Image courtesy of chiukh2007, many thanks. (www.orientalwatchsite.com) skor ci neskor budem mat aj tie GSka... ale Spirit SCVS003 je nozaj takmer to iste tak do 35 mi snad ale bude stacit co mam - SNZE13K1 - milujem ich : ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4B4 Odesláno 15. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2009 Tady jsou pěkně nafocený všechny modely SCVS001 http://watch-tanaka5.sub.jp/seiko/SCVS001/ SCVS003 http://watch-tanaka5.sub.jp/seiko/SCVS003/ SCVS005 http://watch-tanaka5.sub.jp/seiko/SCVS005/ SCVS007 http://watch-tanaka5.sub.jp/seiko/SCVS007/ SCVS009 http://watch-tanaka5.sub.jp/seiko/SCVS009/ SCVS011 http://watch-tanaka5.sub.jp/seiko/SCVS011/ SCVS013 http://watch-tanaka5.sub.jp/seiko/SCVS013/ SCVS015 http://watch-tanaka5.sub.jp/seiko/SCVS015/ pěkné fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se