Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdarec,

Chci pořídit nový oblek a po pravdě mě tahle diskuze dost vyděsila :D 40k za oblek nedám, ale co jsem zatím koukal, plesinger.com by měl šít bespoke a prý snad od 25k. Neví někdo jak to vypadá, případně nějaké zkušenosti?

Odesláno

To sedí. Jedna nejmenovaná firma z východu nám v práci šila obleky. Slovy klasika "nečekal jsem zázraky, ale kapitalistické by se zaradovali..."

Měl to být benefit, ale kdybych zašel do konfekce, určitě bych to vymyslel lépe.

Odesláno
před 12 hodinami, Martin61 napsal:

Zdarec,

Chci pořídit nový oblek a po pravdě mě tahle diskuze dost vyděsila :D 40k za oblek nedám, ale co jsem zatím koukal, plesinger.com by měl šít bespoke a prý snad od 25k. Neví někdo jak to vypadá, případně nějaké zkušenosti?

Ono zalezi taky na tom, na co ten oblek ma byt. Pokud jednou za rok na ples / svatbu / pohreb, tak mi prijde delat zbytecne bespoke oblek. Pokud to budes nosit dnes a denne, tak chces, at ti sedi pefektne, je pohodlny a z prijemneho materialu. Takze tam se nevyplati hledat nejlevnejsi variantu (plus vzit vic nez jedny kalhoty)...

Odesláno

S oblekem. Made to measure uplne staci. Stajne tak konfekce a lehka uprava od krejci, jen tam jsou lehce mensi moznosti. SOlidni MtM se da za 25 sehnat si myslim. Ja mam dva od Deloru, ale jeden 45 a druhy 54, platila firma tehdy, takze jsem to extra neresil a vlastne nedostal na vyber. Vetsinou si ja beru kalhoty navic k obleku. Zalezi na frekvenci a dobe pouzivani, ale sako vydrzi dele.... tak to tak pro tip.

Jinak mam 3 obleky od suit supply a jsou vlastne fajn...boss,blazek atd....mi prijdou i ve sleve 60% drahe za tu kvalitu, suit supply lepsi a mozna i Mark Spencer atd, kdyz sedne. Mam jeden Blazer od Zegna a to se nemusime vubec bavit. Ale za plnou cenu bych si ho teda nekoupil :D 

Odesláno

Hmm tak to asi skončí konfekcí… a uvidím co mi sedne, aspoň uvidím přesně co kupuju. Každopádně děkuju.

představa Mtm je taky asi fajn, ale když projdu znovu tu diskuzi, tak to ve mně moc důvěru nevzbudilo 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...