mengelis Odesláno 27. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2009 az neco zjistis, hod sem cenu. zajima me jak obstoji proti konkurenci. já vím akorát, co sem se jednou poptával (ale že prý víc mi řekne pan vedoucí, až projevím vážný zájem), že začínají asi tak na 15k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 27. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2009 (upraveno) před pár lety jsem od nich kupoval oblek sako + 2x kalhotu, vyšlo to dokupy nějak za 23K, včetně frajeřinek jako prořízlé dírky na rukávech saka (dokonce jsem i využil, když zlomil zápěstí a nosil sádru .-)) vybral jsem drahou vlnu 180s a dobře udělal, nemačkají se, když se zmačkají, vyvěsí se, vydrží neskutečně moc - nosím je do práce a docela často - možnost vybrat opravdu kvalitní látku je myslím ještě větší přidaná hodnota než úprava na míru teď ale nakupuju přes krejčovou, která to objednává v OP, ale počítá nižší cenu než v obchodě Na poříčí...EDIT: a hlavně za mne rozhodne, jaký má být střih a jak co upravit do délky a vybere i barvu/látku, takže se vůbec nemusím stresovat .-)) Upraveno 27. srpna 2009 uživatelem sery.vlk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bernie85 Odesláno 28. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2009 já vím akorát, co sem se jednou poptával (ale že prý víc mi řekne pan vedoucí, až projevím vážný zájem), že začínají asi tak na 15k 15k za MTM od OP? To mi prijde na cesky pomery celkem racha ne? Trosku prihodis a muzes s dobrou domluvou jit do bespoke z italskejch 120s. Ted jsem to dost aktualne resil, ale premejslim ze jeden necham udelat v Saville Row abych mohl vnoucatum vypravet ze jsem mel 'opravdickej' oblek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 28. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2009 Trosku prihodis a muzes s dobrou domluvou jit do bespoke můj taťka má dost nekonfekční postavu a má bespoke za trojku (z polského targowiska :-)), takže to jde i levněěji ale jinak to bespoke, dá se někde vlézt s opravdu kvalitní prací do 20k (moje představa někdy do budoucna by byla navy blue 130, kalhoty, sako vesta)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bernie85 Odesláno 28. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2009 můj taťka má dost nekonfekční postavu a má bespoke za trojku (z polského targowiska :-)), takže to jde i levněěji ale jinak to bespoke, dá se někde vlézt s opravdu kvalitní prací do 20k (moje představa někdy do budoucna by byla navy blue 130, kalhoty, sako vesta)? Urcite da. Za 20k budes mit i dvoje kalhoty Jde jenom o to aby ti krejci nebyli uplni patlalove. Me nekdo doporucoval nakou firmu v Praze, ale nevim kde to mam. Vyhrabu to a postnu to sem, tak se sem mrkni za par dnu. Jinak pokud chces odhadnout cenu, tak to ber tak ze latka je pevne danna a opravdu kvalitni oblek trva nastrihat a usit circa 50-70 hodin - to je rucne se vsema tema vychytavcickama. Pokud ho nebudes nost do prace kazdej den, nebo bys chtel neco opravdu luxus, tak di do 150 nebo 180 - u tehlech je ale nevyhoda, ze tolik nevydrzej a zacnou cuckovat. Pokud bys i tak chtel nosit 180 do prace tak kup urcite dvoje kalhoty a stridej to a dry cleaning tak jednou za 6 mesicu max - jinak jenom pressing. Ale jak rikas, 130 je idealni: jeste celkem odolna ale uz na dotek proste vymazlene luxusni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kleofash Odesláno 13. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2009 Jestli muzu doporucit v Brne, tak na Palackeho je male zapadle krejcovstvi. Oblek s vestou (samozrejme bespoke) je za cca 4000 bez materialu. Jsou tam dva cutteri. Pan Janecek a pan Hruska. Janecek je patlal, ale Hruska je eso! Jen je Hruskovi potreba rict, ze chces, aby se tomu osobne venoval. Sice si rekne tak o tacek na vic, ale mas to potom stejne jako ze Seville Row!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 13. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2009 Jestli muzu doporucit v Brne, tak na Palackeho je male zapadle krejcovstvi. V kterých místech to krejčovství je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kleofash Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2009 V kterých místech to krejčovství je? Na Palackého třídě (číslo teď nevím). Nejbližší zastávka tramvaje je Husitská. Číslo mají 541244004 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 13. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2009 tak jsem dneska díky kvalitní orientaci personálu sekáče ve značkách koupil košili KITON za celých 75Kč, tak nevím jestli ji nosit (bo je o tři čísla větší, ale díky slim střihu to až tak nevadí) nebo přeprodat na ebay, kde bych za ni pár desítek baků dostal asi najisto... nějaká rada? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 13. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2009 tak jsem dneska díky kvalitní orientaci personálu sekáče ve značkách koupil košili KITON za celých 75Kč, tak nevím jestli ji nosit (bo je o tři čísla větší, ale díky slim střihu to až tak nevadí) nebo přeprodat na ebay, kde bych za ni pár desítek baků dostal asi najisto... nějaká rada? Pokud jich za těchto podmínek nemáš vagon, tak se na prodej vykašli a nos ji. Ten zisk, jakkoli v procentech imposantní, nestojí za tu práci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 13. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2009 Ten zisk, jakkoli v procentech imposantní, nestojí za tu práci. "We have this expression, Christy and I: We don't wake up for less than $10,000 a day." no já nevím, s mými výdělky by i dvacet babek bylo signifikantním vylepšením rozpočtu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2009 (upraveno) Přátelé, zkusil jsem objednat kabát (svrchník) od C.T.Shirts, na mou postavu má ovšem krátké rukávy. Tušíte o nějakém podobném obchodě, kde by měli stejně kvalitní kabát s možností prodoužených rukávů? Komunikoval jsem Tyrwhitem, pouze zkracují, neprodlužují. Díky. PS: Zároveň bych chtěl poprosit o tip na nějaké krejčovství v praze, kde bych si nechal zkrá*** kalhoty od tyrwhita - vzhledem k mé výšce jsem si objednal pro jistotu unfinished.. Upraveno 27. října 2009 uživatelem Andreas.ks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elizabeth Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2010 Dobrý den, doporučuji www.band.cz , velice levný a kvalitní obchod. Nakoupila jsem tam s manželem a byli jsme moc spokojeni. Měním v rámci firmy pracovní pozici a v rámci téhle změny budu potřebovat často oblek. Jak a kde vybrat? Pro začátek spatřuji strop v částce kolem 7.000,- (cena pěkného obleku od OP Prostějov) Samozřejmě ža nižší částka mne bude bolet míň, zajímat víc, ale chápu, že za málo peněz pořídím málo muziky. Prosím pánové, doporučte. Díky Doporučuji Vám www.bandi.cz , manželovi jsme nakoupili vše potřebné na svatbu za velmi slušnou cenu. zkuste. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2010 Doporučuji Vám www.bandi.cz sem nevedel, ze Bandi odesel z financi ) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2010 sem nevedel, ze Bandi odesel z financi ) Holt ví, kam si dát reklamu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stephan Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2010 Doporučuji Vám www.bandi.cz , manželovi jsme nakoupili vše potřebné na svatbu za velmi slušnou cenu. zkuste. Ze to je ocividne reklama mi vadi, ale ze je to navic reklama na podivnou znacku pochybne (ne)kvality me fakt vytaci ...pravda, ceny jsou celkem nizke, ale za stejnou cenu se da sehnat i obleceni normalne nositelne (treba v marks a spencer) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2010 (upraveno) . Delete Upraveno 26. srpna 2010 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2010 Ja nakupuju obleky u Blazka, standardne stoji komplet kalhoty, sako kolem deseti tisic, ale kdyz maji slevy, tak se to da poridit za pet, sest tisic, kvalita myslim lepsi nez op prostejov, Blazek ma modernejsi strihy, ale samozrejmne je to o vkusu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2010 . Delete To je nějaká ajťácká značka obleků? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fiona Odesláno 30. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2010 (upraveno) Pokud chceš hodně muziky za málo peněz, tak určitě nějaký outlet. Já jsem koupil dva obleky v outlet arene ve Štěrboholech, ale dá se jet do Hatí, nebo samozřejmě kamkoliv v zahraničí. Oblek v ceně cca 10.000 se dá koupit v pohodě od 5.000 do 7.000 .Jinak teď jsem si koupil dva obleky šité na míru v Thajsku a to je za legraci (600 EUR 2 obleky , košile a kravaty). Obchodník jezdí po Evropě a USA a dá se dohodnout, že přijede, vezme míry a za 6 neděl je tu oblek. Za ty peníze co jsem platil jsou obleky super. Pokud byste někdo chtěl kontakt, tak SZ Upraveno 30. srpna 2010 uživatelem Fiona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se