chacharoid Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 nějaké zkušenosti s Delor, Vývojem Třešť, studiem Springer? v plánu je bespoke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 Z deloru mám manžetový kniflíčky a košili, obleky v showroomu vypadaly pěkně , ceny se tušim pohybujou od 18 dál. Za 18 to neni ručně šitý oblek, ale vzatá konfekční velikost kterou pak doupravej na člověka ... Látky jsou tušim Dormeil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 Se Studiem Springer mám smíšenou zkušenost - cena výborná, látky řekněme OK, ale měření a zkouška nebyly zřejmě jak měly být, takže rukávy saka byly ve finále krátké a museli to prodlužovat. Příště si na to buď dám pozor a kvůli ceně jim dám ještě šanci nebo se poohlédnu po něčem jiném, nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 Se Studiem Springer mám smíšenou zkušenost - cena výborná, látky řekněme OK, ale měření a zkouška nebyly zřejmě jak měly být, takže rukávy saka byly ve finále krátké a museli to prodlužovat. Příště si na to buď dám pozor a kvůli ceně jim dám ještě šanci nebo se poohlédnu po něčem jiném, nevím. U mě v podstatě to samý, rukávy teda OK ale sako bylo ve finále o číslo menší. Mám od nich dva nic moc obleky, další šanci už jim nedám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 U mě v podstatě to samý, rukávy teda OK ale sako bylo ve finále o číslo menší. Mám od nich dva nic moc obleky, další šanci už jim nedám. Presne podľa aktuálnej módy. Krátke rukávy a sako o číslo menšie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 Presne podľa aktuálnej módy. Krátke rukávy a sako o číslo menšie. Tak to raději budu chodit neaktuálně, ale ať se cítím dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 Tak to raději budu chodit neaktuálně, ale ať se cítím dobře Vidím to rovnako. Spomenul som si, ako sa módni tvorcovia rozplývali nad úžasným oblečkom Leoša Mareša. Vyzeral, ako ja v maturitnom obleku po 25-tich rokoch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chacharoid Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 takže Springer rovnou škrtám, v Deloru sem byl na pokecu... a co ten Vývoj? měřenka od OP, kterou si leckdo pochvaloval je teď asi na nějakou dobu passé 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 Můžu se jen zeptat, s kym si v Deloru mluvil (tedy pokud to neni tajemství) ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chacharoid Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 blonďatá slečna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2011 Má někdo zkušenost s Delorem? Uvažuju, že bych si pořídil oblek na míru. Teď mám Carla Grosse 140s a jsem velmi spokojený. Myslím, že šijí z vlny Dormeuil nebo Scabal. Vyzná se tu někdo v těch látkách. Přibližné cenové relace. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2011 chtěl jsem se zeptat, zda má někdo zkušenosti s pratelnými obleky (k obleku se dodává i nějaký spešl pytel). sice to asi zní divně, ale slýchám o tom dost, bohužel jen to, že to existuje. v takovémhle případě bych si dokázal představit udělat ze saka i záležitost na běžný den. možná jsem trošku přísnější na čistotu, ale nesedí mi nosit oblek dlouho a jednou za uherskej rok ho frknout do čistírny. líbila by se mi tahle možnost, vyprat si to kdy se mi zachce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2011 chtěl jsem se zeptat, zda má někdo zkušenosti s pratelnými obleky (k obleku se dodává i nějaký spešl pytel). sice to asi zní divně, ale slýchám o tom dost, bohužel jen to, že to existuje. v takovémhle případě bych si dokázal představit udělat ze saka i záležitost na běžný den. možná jsem trošku přísnější na čistotu, ale nesedí mi nosit oblek dlouho a jednou za uherskej rok ho frknout do čistírny. líbila by se mi tahle možnost, vyprat si to kdy se mi zachce. kdysi jsem něco podobného dostal k obleku Bernhardt od OP Prostějov, ale nikdy jsem to nepoužil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 Má někdo zkušenost s Delorem? Uvažuju, že bych si pořídil oblek na míru. Teď mám Carla Grosse 140s a jsem velmi spokojený. Myslím, že šijí z vlny Dormeuil nebo Scabal. Vyzná se tu někdo v těch látkách. Přibližné cenové relace. Díky. Mám oblek DORMEUIL, je to asi nejlepší látka za "přijatelnou" cenu :-) Ještě maj hodně zajímavé látky italové např. Loro Piano, ale o té jsem jen četl. Obleky DORMEUIL přímo z jejich výroby se pohybují kolem 25 až 35 tis. Oblek na míru z této látky se může podle mých odhadů pohybovat tak od 35 tis. výš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2011 Já mám 2 obleky a sportovní sako k džínám odsud : http://www.hartltailor.com/index.html Naprostá spokojenost s přístupem i kvalitou. Můžu jenom doporučit. Mám ještě další 3 obleky konfekční a už je vůbec nenosím. Cena bych řekl na zakázkové krejčovství rozumná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2011 A má někdo zkušenost s firmou Scabal? Popřípadě srovnání s Dormeuil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drexxy Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2011 Pratelné obleky mají v Marks&Spencer, typů dost, ceny dobré, pokud někomu jejich sedne jejich střih, je to super věc. Mě, bohužel, nesedl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2011 Me sedela Zara,ovsem par kilo naviac a nesedi mi od nich nic.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 5. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2011 Pratelné obleky mají v Marks&Spencer, typů dost, ceny dobré, pokud někomu jejich sedne jejich střih, je to super věc. Mě, bohužel, nesedl. a mají střih spíše na "rozměrnější jedince", nebo na špejle? dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Štefka Odesláno 5. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2011 Ahoj,mohli byste mi doporučit opravdu dobré krejčovství v Praze? Rád bych si nechal ušít oblek, moderní, klidně lehce extravagantní střih, cena do 25k... Nemám s tím žádnou zkušenost, zatím jen konfekce vod Huga... Díky předem za tipy a rady! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se