Přejít na obsah

Kde koupit Seiko?

Hoonza

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • po měsících...
  • po 2 týdnech...

Zdravím.

Chtěl bych vás poprosit, zda byste mi nenapsali něco o těhle Seiko? co si třeba myslíte o tom, že mají korunku na levé straně? jsou snad jediné, u kterých jsem to viděl. Nebude to třeba vadit při nošení, škrábat, zadrhávat se atd.? chtěl bych si je kopit na ebay.com od prodejce premierworld, někteří ho tady chválí, tak snad bude OK. A ještě...dělají Seiko kvalitní strojky? :helpsmilie:

http://www.21jewels.com/productsdetail.asp...etproducttype=0

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S ohledem na Tvůj rozkmit dotazů a pohledů na svět (např: Odesláno: 3.2.2010 - 18:58 Seiko ne. Ono zase nechci nic japonského, amerického atp., ale něco švýcarského, německého nebo českého) Tě poprosím, abys nejdřív investoval nějaký čas do studia informací zde na fóru, než z Tebe někdo sejme břímě elementární snahy.

Nicméně k otázce alespoň hrubě: korunka vlevo se dělá víceméně proto, aby nepřekáželo, ověřit si to (sic!) můžeš tím, že si dáš normální hodinky na druhou ruku... Tady na těch atlasech je trošku samoúčelná kompasová růžice ovládaná právě tou korunkou. Řada pět je "základní" řada levných odolných slušných hodinek, strojek je odolný, dostatečně přesný s ohledem na cenu - a když se rozhlédneš, najdeš (překvapivě) i tady na fóru.... (OK: recenze Seiko Atlas)

Na otázku "dělají Seiko kvalitní strojky" zní odpověď "ANO, Seiko dělá strojky srovnatelné se světovou špičkou", ovšem nečekáš takový strojek v hodinkách za 200 dolarů?

Odkaz ke komentáři

Máš postřeh :smile_anim: psal jsem, že nic japonského, ale právě po mnoha hodinách čtení zdejších diskuzí, prohlížení obrázků, hledání a přemýšlení jsem dospěl k názoru, že asi budou lepší, než quartz Hanowa. Nechal jsem se tady nakazit tou nadšeností pro mechanické strojky. Třeba se to nezdá, ale už je vybírám skutečně dlouho. Nečekám od nich kvalitu jako od nějakých Omega, ale prostě aby něco vydržely a nějakou dobu šli.

a díky za odpověď

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...