Hoonza Odesláno 10. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2009 Zdravim vsechny. Chci se zeptat jestli by nekdo nemel tip na nejakyho proverenyho internetovyho prodejce seiko(na higuchiho a seiyajapan uz jsem koukal) Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David83 Odesláno 10. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2009 Ešte by ma napadol Kubson na www.chronoshop.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 10. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2009 21jewels.com chronograph.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANT Odesláno 11. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2009 alebo skus kontaktovat uzivatela s nickom Kasper. bude 100 % spokojnost.mozem odporucit z vlastnej skusenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oburgr Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2009 Vůbec bych se nebál ebay. S prověřenými prodejci s tučnou řádkou pozitivních hodnocení jsem nikdy neměl problém... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suleky Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2009 kdyz kupujete na 21jewels.com jakou zadavate dopravu? diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iha Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2010 (upraveno) Znate Cino watch? Ma tam celkem zajimave ceny. Ja uz si sve hodinky teda objednal o higuchiho, ale zde je cena jeste lepsi nez u nej. Upraveno 16. ledna 2010 uživatelem Iha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2010 timeparadise na ebayi, kupoval som viackrat a vsetko v poriadku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrej74 Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2010 Zdravim vsechny. Chci se zeptat jestli by nekdo nemel tip na nejakyho proverenyho internetovyho prodejce seiko(na higuchiho a seiyajapan uz jsem koukal) Diky www.inhodinky.sk - mozes aj tu , su celkom fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jschmid Odesláno 18. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2010 Ahoj, kupoval jsem tady a spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
openspace Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 Můžete mi pls někdo poslat na Higuchiho kontakt?Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 http://www.higuchi-inc.com/index-e.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
openspace Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 http://www.higuchi-inc.com/index-e.html Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 Zkus i 21jewels.com Kupoval jsem tam nekolikrat a spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stratom Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 Vůbec bych se nebál ebay. S prověřenými prodejci s tučnou řádkou pozitivních hodnocení jsem nikdy neměl problém... kupoval jsem na eaby hodinky seiko od prodejce thewatchmall, vsechno v poradku, dodání za týden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 Já jsem kupoval přes eBay u prodejce Premierworld, spokojenost - do týdne doma, bez daně a cla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 Zkus i 21jewels.com Kupoval jsem tam nekolikrat a spokojenost. Mam s nimi taktez pozitivni zkusenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupus Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2010 Zdravím. Chtěl bych vás poprosit, zda byste mi nenapsali něco o těhle Seiko? co si třeba myslíte o tom, že mají korunku na levé straně? jsou snad jediné, u kterých jsem to viděl. Nebude to třeba vadit při nošení, škrábat, zadrhávat se atd.? chtěl bych si je kopit na ebay.com od prodejce premierworld, někteří ho tady chválí, tak snad bude OK. A ještě...dělají Seiko kvalitní strojky? http://www.21jewels.com/productsdetail.asp...etproducttype=0 Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2010 S ohledem na Tvůj rozkmit dotazů a pohledů na svět (např: Odesláno: 3.2.2010 - 18:58 Seiko ne. Ono zase nechci nic japonského, amerického atp., ale něco švýcarského, německého nebo českého) Tě poprosím, abys nejdřív investoval nějaký čas do studia informací zde na fóru, než z Tebe někdo sejme břímě elementární snahy. Nicméně k otázce alespoň hrubě: korunka vlevo se dělá víceméně proto, aby nepřekáželo, ověřit si to (sic!) můžeš tím, že si dáš normální hodinky na druhou ruku... Tady na těch atlasech je trošku samoúčelná kompasová růžice ovládaná právě tou korunkou. Řada pět je "základní" řada levných odolných slušných hodinek, strojek je odolný, dostatečně přesný s ohledem na cenu - a když se rozhlédneš, najdeš (překvapivě) i tady na fóru.... (OK: recenze Seiko Atlas) Na otázku "dělají Seiko kvalitní strojky" zní odpověď "ANO, Seiko dělá strojky srovnatelné se světovou špičkou", ovšem nečekáš takový strojek v hodinkách za 200 dolarů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupus Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2010 Máš postřeh psal jsem, že nic japonského, ale právě po mnoha hodinách čtení zdejších diskuzí, prohlížení obrázků, hledání a přemýšlení jsem dospěl k názoru, že asi budou lepší, než quartz Hanowa. Nechal jsem se tady nakazit tou nadšeností pro mechanické strojky. Třeba se to nezdá, ale už je vybírám skutečně dlouho. Nečekám od nich kvalitu jako od nějakých Omega, ale prostě aby něco vydržely a nějakou dobu šli. a díky za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se