Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 902
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Před delším časem jsem koupil Igeny viz foto.

Co by se dalo s nimi podniknout?Renovace v Eltonu když odmyslím cenu  mi přijde jako barbarství s takto zachovalým stavem.

Nebo?

Přijde mi že jsou ještě nositelné , nosím je občas , byť dírky pro stěžejky už jsou hodně vyběhané.

Je na nich něco Parexo?

Díky za názory...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

pouzdro je mrtvý, to zažilo hodně potu, stěžejky vyklochtaný a vložka lunety je Parexo

Edit: ať nejsem jen negativní, cifr je moc pěkný, není lesklý?

Upraveno uživatelem financ
Odesláno

Ahoj , dík moc za reakci...

Jsem teď služebně v zahraničí , ale zkusím udělat po příjezdu cca za 10 dní foto. Pokud si vzpomínám , cifr je lesklý.

Přiložím poslední foto , dívejte se jen nalevo :-)

Kolik by orientačně vyšlo pouzdro a vložka lunety?

Jinak hodinky jsou po servisu u hodináře a šlapou  , nijak přesně ale o to mi nejde.

Odesláno

po servise u hodinare... takze autorem te parexo lunety bude, predpokladam, ten hodinar... a jesli nejdou presne a jsou po servise, tak bych docela drzkoval

taky se mi zda, ze nozky pouzdra jsou "prihnuty". tohle se v minulosti bohuzel docela casto delalo kvuli tomu, ze igeny maj roztec 19mm a takovejch reminku se moc nedalo sehnat. tak aby to lip sedelo tak se to "trosku stahlo sverakem" a davaly se 18mm remeny. coz asi bude i ten remen na fotce?

kdyz si vizualizuju tuhle sverakovou predstavu tak mne vzdycky vomejvaj...

Ahoj , dík moc za reakci...

Jsem teď služebně v zahraničí , ale zkusím udělat po příjezdu cca za 10 dní foto. Pokud si vzpomínám , cifr je lesklý.

Přiložím poslední foto , dívejte se jen nalevo :-)

Kolik by orientačně vyšlo pouzdro a vložka lunety?

Jinak hodinky jsou po servisu u hodináře a šlapou  , nijak přesně ale o to mi nejde.

Odesláno

K lunetě:Tohle jsou fotky od prodávajícího.Já nic neměnil , akorát nechal hodinky vyčistit...a seřídit.  No s přesností jak to vezmeš.Byl to jen jeden pokus a o něco se předbíhají , řekněme o minutu...S mýma Seikama se to srovnat nedá ,ale určitě by to šlo ještě poladit.To mně ale netrápí.Stejně i vzhledem ke stavu nožiček je nosím jen svátečně.Jestli jsou přihnuté nevím , zkusím proměřit až budu doma z cest.Ta představa je fakt brr.

K těm cenám - už jsem něco objevil ve vlákně o renovacích...

Mně by to vyšlo cca jako nové "Štajny"....

Nikdy neříkej nikdy.Igeny jsou Igeny.

Odesláno

no ja myslim ze hlavni problem s renovaci ted asi bude ten, ze elton nestiha a posledni info co sem zaslech je ze renovacni program pozastavili (nemaj dostatek lidi ani na pokryti vyroby)

Odesláno

Ahoj, videli jste nekdy neco takoveho na IGENech?

datumovy venec mi prijde standardne veliky, jen to okenko jaksi... jakoby malo vyrizle...

tusite oc by se mohlo jednat? :)

diky.

Odesláno

Podle mne to není nepřesnost výroby, krásně tam lícije okraj a zkosení dovnitř. Maximálně je to vyřazeno menší raznicí, ale to mi přijde hodně nepravděpodobné.

Odesláno

Může to být i klidně tvořivost předchozího majitele. Stejně se mi font data zdá tučnější, než normálně.

Sundal bych ciferník a kouknul se co je z druhé strany.

Odesláno

Možná je ten rámeček přidělaný zespod na číselník, front datového věnce je " zvláštní ". Pokud je nerozebereš tak na to neprijdeš.

Odesláno

Na datumovem venci černý rámeček není.. V porovnání s renovovanymi igeny mají ta čísla jiný menší font.

Vypadá to jako malý otvor v ciferníku,ale jako záměr nějakého kutila to nevidím. Jen to kazí výhled ;-)

Mne to působí jako malý vyřazeny otvor v cifru,ale že by to prošlo výrobou?

Odesláno

Jj,připomíná to strilnu,ale spíš jako výrobní vada,než nejakr kutilství s cifernikem;-) kutilství možná bude to,že datumovy věnec kalibru pro igeny v tom není asi vidět vůbec tak tam možná někdo dal 68.4 z ps2 nebo něco podobného,to by vysvetlovalo ten jiný menší font číslic...

Odesláno (upraveno)

Upraveno uživatelem Honza.manta

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...