Hardslimer Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2016 Jde to blbě vidět, ale myslím, že ne.Je to nasvíceno z boku a to by muselo jít vidět.Když tak mu napiš, ať ti pošle detailnější foto z úhlu.Pak budeš mít jistotu.
Karlos Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2016 To já jen jak jsem sjížděl inzeráty. Jen zvědavost. Zdálo se mi to takový zvláštní.
Daftra Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2016 Zdravím pánové,narazil jsem teď nevím kde,na inzerát,lgeny s nápisem Incablok na ciferníku.Nejsem si vědom,že bych takový někdy viděl,tak bych se chtěl zeptat,jestli se opravdu takový dělaly.Díky.
Daftra Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2016 Už jsem je našel. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JR_2010 Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2016 To je tuším místní iniciativa, renovace...ale původní s incablocem existují.
MaraThon Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2016 původní incabloc vlevo dole :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2016 To je dle mého taky lidová tvořivost. Incabloc byly jen dva prototypy - taková hodně vyblitá modrá s bíločervenou lunetou a okrová verze.
financ Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2016 Ciferník je původní, žádna renovace jako u předchozích hodinek.
Valderek Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2016 Jelikoz uz jsem zacal nosit opraveny cerny igeny, ktery jsem postoval na co mam prave na ruce, tak musim sem nasdilet svoji neoddelitelnou dvojku.. Jedny renovace a druhy puvodni s lesklym cifrem, plochyma ruckama a bombirovanou vterinovkou, rucky asi nedozenu ale zatim mi to nevadi ma to noseni Zdar, prosím tě v jaké šířce je ten černo-žlutý strap a kdes ho sehnal ? Dík.
MaraThon Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2016 přikládám lepší foto a pokud to je lidská tvořivost, tak byl dotyčný velmi šikovný. :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JR_2010 Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2016 (upraveno) Podle mne je to originál, určitě existují i v černém provedení. Otázka spíš je, jestli v nich máš skutečně incabloc. Upraveno 31. srpna 2016 uživatelem JR_2010
VintageLover Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2016 (upraveno) Vypadá to dost původně teda...I ten font PRIM je trošku jiný - stejný jako tady, takže podle mě žádná novovýroba. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. srpna 2016 uživatelem VintageLover
Karlos Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2016 Copak to máte? To jsou nějaké prototypy, zkušební/první série, či co?
financ Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2016 Ciferník na igeny s nápisem incabloc prosel kdysi dávno aukrem
Daftra Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2016 Jéžiš,to je naráz nádherných lgenů,málem jsem zajel pod stůl No,nabízí je ten pán z Liberce,nedávno jste ho tady probírali,nabízí Primky s asi domalovaným ciferníkem modrou barvou....A stejně, jak mám s ním zkušenost,nebude vědět,co za ty lgeny chtít.Navíc ujíždím na modrých Děkuju za poučný odpovědi.
Melly Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2016 Ty červený mi přijdou jako skoro určitě renovace - z malý fotky pouzdro s korunkou na 90% renovační a původní by určitě neměly takto bílou lumi. Navíc PRIM je napsáno novějším fontem s M protaženým až dolu, ale těch pár tehdejších Igenů s Incablocem měly M alá parexo, nedotaženo dolů. Ten červený cifr kombinuje Incabloc nápis, ale nový font M.(znalejší kdyžtak nechť opraví, pokud neříkám pravdu :-) )
Daftra Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2016 (upraveno) https://www.sbazar.cz/kuklin74/detail/17846691-prim-sport-itady je více fotek těch červených,na který jsem se ptal. Upraveno 31. srpna 2016 uživatelem Daftra
p3k Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Skarohlid Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2016 (upraveno) Další přírůstek do rodiny..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. srpna 2016 uživatelem Skarohlid
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se