Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 902
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak dle paní z Eltonu by mě přesazení do nového nerez pouzdra vyšlo na 7 550 Kč. Takže je to v podstatě prodej toho pouzdra, za přesazení si vezmou jen 150 Kč.

Odesláno (upraveno)

Dnes mi přišly Igeny. Poprvé a naposled na ruce před částečnou renovací. Bohužel po přetočení data se mi zastavil strojek a korunka prokluzuje. Vzhledem k tomu, že je to 68.4 a budu jej nahrazovat 68.3 tak mě to nijak nemrzi.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Dokusan
Odesláno

Takže sis pořídil pěkný číselník, doufám že ten zbytek moc nestál.

No bohužel mě to stálo dost. Ale za chyby se platí. Ještě mám k tomu cifru a ručkám nové nato. :)))

Odesláno (upraveno)

V pohodě, měl sem tam smajlika. Já jsem se v jeden moment prostě rozhodl, že je musím mít a koupil je. Prioritou pro mě byl výborný stav ciferníku a ruček. Ty jsem nový dávat nechtěl. Zbytek se dá v pohodě řešit. Teda s výjimkou vložky lunety

Odesláno

je to naopak, v pohode se da resit vlozka lunety... vse ostatni je napytel. origo pouzdro, korunka, luneta... vopruzy samy, drahy to je... ja bych ty primky vsechny zakazal a bylo by :P

hele taky sem se s prvnima sportama "spalil" - aurko, zrusena aukce a umely prihazovani v druhym kole... melo to takovou tu pachut. ale za ten stav ve kterym jsou by dneska byl cena minimalne dvojnasobna :D

Odesláno

Mě je borec ze Slovnska dal na ebay taky na konec za podstatně nižší cenu než je nabízel. Už jsou u hodináře, trošku si s nimi pohraje a uvidíme. 

68.3 renovovaný strojek, nová vložka lunety a omlazené pouzdro a budou OK.

Odesláno (upraveno)

Mně furt udivuje, jak hodináři slibují omlazení zežraného pouzdra, jak to asi udělají?

Asi jsem se špatně vyjádřil s tím "omlazením". Nic mi nesliboval, nechal jsem mu je v dílně, ale dělá normálně renovace Igenů. Uvidíme na čem se domluvíme. Třeba má, či sežene pouzdro v lepším stavu, nebo prostě dáme nerezový.Nechám to na něm. Mám na to celkem slušný rozpočet, jen je prostě nechci posílat do Eltonu, když mám výborného hodináře za barákem.

(navíc si myslím, že jsou tady na něj více než dobré reference)

Odesláno

muj starej hodinar (jinak sikovnej) ozivenim pouzdra primek mysli lesticku... za to bych ho dycky kopnul. prej aby to sezrany pouzdro nemelo "kousaci" ostrosti

Odesláno

muj starej hodinar (jinak sikovnej) ozivenim pouzdra primek mysli lesticku... za to bych ho dycky kopnul. prej aby to sezrany pouzdro nemelo "kousaci" ostrosti

To se vubec nedivím. Co chce leštit, když to tam už ani pořádně není.

Odesláno

Rád bych se zeptal zkušenějších. Předem se omlouvám za dotaz, pokud je hloupý či již zodpovězený. Má smysl opětovné pochromování pouzdra, popřípadě má s tím někdo zkušenosti?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...