nekdo Odesláno 25. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2022 V 24. 6. 2022 v 12:38, martar napsal: Kluci nemá tu někdo prosím stažený fotky Wandererova akvárka? Jsem si myslel že na to mám dost času nebo že mu prostě řeknu o nezmenšenou verzi... a už neřeknu Měl to fakt nádherný. https://rybicky.net/nadrze/26262-vetev-s-hodinami má tam i videa - jiný fotky nemám, protože koníček jsme měli společný, ale fotky jsem si neukládal (ani on moje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 25. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2022 Moc děkuju! Dneska bylo v Úvalech setkání Cichlid klubu a Wandererovy fotky se moc líbily. Na co sáhnul, u toho šel do hloubky a šlo mu to. Doprčic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2023 Ahoj panove, koupil jsem mladymu akvarijni set a co me teda hodne znervoznuje je filtr a topitko. Jde tam do vody regulerne kabel se 220V, fakt se bojim, aby mu to nedalo ranu. Je to normalka? Par fotek ve vlakne jsem videl, ale nevidim, ze by mel nekdo setup takovej, ze jde kabel primo do vody... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2023 (upraveno) Ahoj! Akvárka jsem tedy měl naposled snad před dvaceti lety, ale k topítku i k vnitřnímu filtru šel 220V kabel dycky. Jedině že by doba pokročila a v mezidobí se to změnilo... Netřeba se toho báti. Upraveno 29. prosince 2023 uživatelem colommbo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2023 Diky za ujisteni. Predpokladam, ze je to jak s cerpadlem ve studne, ale ziju v byte a elektrice vubec nerozumim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petandosek Odesláno 23. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2024 Ahoj potřeboval bych prosím radu .Koupil jsem dnes akvárko spíš teda synek chtěl nějakou rybičku .Koupili jsme takovou tu sadu kde vám daji všechno.Je tam nějaký filtr na vodu ale myslím že to je fakt hodně obyčejný a moc toho nevyčisti .Chtěl bych poprosit jaký filtr koupit aby to fungovalo je to malé akvárium 50 l .Diky moc za radu . Petr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 24. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2024 Zalezi kolik tam budes chtit mit rybek. Pokud jen nekolik mensich "cistotnych" a bude pisek, sutry i rostliny, tak ten zakladni filtr klidne staci. Kdyz tam bude prerybneno, budes muset koupit neco vykonnejsiho. S tim Ti tu klidne poradime. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 24. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2024 Ano, záleží kolik tam bude ryb a jak často a čím je budeš krmit. Jinak obecně můžeš mít interní filtr, měl jsem třeba tento a cajk: https://www.rostlinna-akvaria.cz/eshop/akvarijni-filtry/eheim-pick-up-2012-200l-vnitrni-filtr?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiA1Km7BhC9ARIsAFZfEIt_R3SQlRaaVzCtotbxV4ksAtEIV-iJnM2yAVKkturjiZeAGZLGVh0aAk4mEALw_wcB Nebo závěsný, ktery může nasávat a rovnou čistit hladinu. Voda se vrací "vodopádkem" zpět. Měl jsem Aquaclear 50 nebo 70 No a nebo externí filtr který bude dole ve skříňce a nahoru ti půjdou hadice.. ale na 50ku mi to asi příjde už moc předimenzovaný. Záleží na mnoha faktorech Já měl snad už všechno a i několik mořských s X verzemi filtrací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petandosek Odesláno 24. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2024 Ahoj kluci ,moje představa je tak nějaké neonky a paví očka celkem třeba tak 20 kusů nic asi extra neplánuji ale kdoví třeba nás to začne bavit tak budu chodit pro radu víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petandosek Odesláno 24. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2024 Jinak dole písek a dali mi nějaké rostlinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 24. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2024 Ahoj! Akvárko je krásná věc, často lepčí než televize, ale není to zas tak úplně jednoduchý. Jestli ti dali i nějaký rostlinky, tož snad věděli, které se k sobě hodí a které naopak nee (skrzevá pH vody) a s rybičkami bych si taky nechal radši poradit. Paví očka pro začátek ideální (živorodky, budou rodit rovnou malé rybičky, což se bude mladému líbit), k nim třeba nějaké červené mečovky (Xyphophorus.) Neonky jsou krásné ryby, ale přecjen už choulostivější. A nejlíp zasadit rostlinky, napustit vodu a klidně týden počkat, než do nádržky přidáš rybičky. A nepřekrmovat, jinak bude z nádržky žumpa! Stejnak všecko poznáš časem a jestli tě tě/vás to chytne, jedině dobře, však hodinky nejsou jedinej ušlechtilej koníček na světě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 24. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2024 Kup mu hlavně odkalovač dna/písku a sem tam (třeba jednou za měsíc a uvidíš) odsaj právě tím odkalováním dna třeba 5-10l špinavé vody a dolij novou. Ten filtr by měl hlavně provdušňovat vodu.. tzn foukat bublinky nebo z vrchu čeřit nějakým způsobem vodu. To sou takový uplný základy jinak je to na hodinu debaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petandosek Odesláno 24. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2024 Diky moc za rady ,pokusím se nějak začít a uvidíme jak to půjde .Akvarko bude týden bez rybiček až pak koupíme .Tak snad to nějak zvládneme a mladej bude spokojenej . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dráteník Odesláno 24. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se