Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
Sakra, tos koupil tak sakra drahé hodinky, nebo dostáváš tak malý plat? :speak_cool:

No jestli má Mrakodrap na mysli ty JLC Reverso, tak tomu úplně rozumím ;)

Sám mám obdobný problém a procenta se stydím počítat :bag:

Upraveno uživatelem Jay Doll
Návštěvník Tada
Odesláno
No jestli má na mysli ty JLC Reverso, tak tomu úplně rozumím ;)

Sám mám obdobný problém a procenta se stydím počítat :bag:

Aha :D Tak to pak s tím platem nebude tak zlé :)

Návštěvník Tada
Odesláno
:whistle: no to vyzera na celkom pekny jaguarik... :P

X-type před faceliftem řekl bych :)

• po měsících...
Odesláno

moje prve hodinky boli 150% z cistej mzdy a druhe hodinky 200 % .....teraz mam vo vyhlade hodinky 200% z cistej mzdy a uvazujem ci to neni uz moc :whistling:

Odesláno

Když jsem manželce představil tohle fórum a předvedl rubriku prodej a několik kousků ukázal co se tu prodávají tak mi rovnou řekla co tady dělám já s mým platem :thumbsup_anim: Teď momentalně jsem ochotný dát 50% platu za hodinky a asi to bude tak napořád.A je jedno kolik beru,budu brát a nebo bral jsem.

Odesláno
Když jsem manželce představil tohle fórum a předvedl rubriku prodej a několik kousků ukázal co se tu prodávají tak mi rovnou řekla co tady dělám já s mým platem :thumbsup_anim: Teď momentalně jsem ochotný dát 50% platu za hodinky a asi to bude tak napořád.A je jedno kolik beru,budu brát a nebo bral jsem.

Zrovínka jsem si prohlížel prodej "nějakých Milgaussů" , když si maželka stoupla za mě a dívala se. Když jsem prohodil, že by se mi líbily, neřekla nic, jen se podívala...pohledem, který by slabším povahám zástavu srdeční přivodil. :thumbsup_anim:

Návštěvník tolja
Odesláno
Zrovínka jsem si prohlížel prodej "nějakých Milgaussů" , když si maželka stoupla za mě a dívala se. Když jsem prohodil, že by se mi líbily, neřekla nic, jen se podívala...pohledem, který by slabším povahám zástavu srdeční přivodil. :thumbsup_anim:

???

post-953-1263540704.jpg

Odesláno

Nejdražší co mám jsou asi za čtvrtinu čistýho (= nemám žádný opravdu drahý), protože si myslím, že super hodinek co maj koule do 10 kkč je ooobrovská spousta a klony Ety v hodinkách za dvacku ... :thumbsdown_anim: Takže nejspíš nejsem ještě chronomagor. Jinak vopravdoví frajeři tady jsou, co maj hoďky za několikanásobek měsíčního příjmu, a vůbec ty hoďky nemusej bejt zlatý, diamantový, platinový nebo jinak vyšroubovaný nulama nahoru... Důležitý je, že se líběj a dělaj majiteli radost, že za ně dal tolik, a mimochodem čim nižší příjem tím větší frajeři.

Odesláno

Jak neumím šetřit, tak hodinky, který by přesahovaly svojí cenou moji mzdu jsou pro mě nereálné, leda, že bych ji dostal několikrát:-). Takže max 100 %.

Odesláno

presne...ja si kupim čo sa mi pači ..dajake ceny enormne nemusim lebo hodinky nad 300-400eur je už o značke a o image...nasobky kvality idu rapídne astronomicky dole

takže hodinky max do 200?..tj do 10%-15% platu :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...