papun Odesláno 30. září 2021 Nahlásit Odesláno 30. září 2021 Minule jsem to tak řešil a moc se jim to nelíbilo, ale nakonec to akceptovali.
nizkotucnytvaroh Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Odesláno 28. října 2021 Jsem z tohoto obchodu zmatený, První objednávka, mi i přes peripetie, došla vcelku rychle, i když s přeposláním přes US sklad. Dvakrát zkusili strhnout tu stejnou platbu z karty, banka zasáhla, nakonec vše v pořádku doma. Druhá, cestuje někde bůh ví kde, přes měsíc(32dní), mezitím ztratila záhadně 127g na váze, DHL dělá, že o ničem neví, Česká pošta místo proclení, posílá avízo o uložení. Jsem zvědav co vlastně dojde. Jeden den jsou ceny podbízivé, druhý, ten stejný produkt o % dražší.
(Miloš) Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2021 Co se nákupu týče, za mě pecka, blesková komunikace, z US to bylo v Evropě cca třetí den, jak to probíhalo tady už je jiná kapitola...
tr0t3l Odesláno 19. května 2022 Nahlásit Odesláno 19. května 2022 (upraveno) Priatelia, máte niekto skúsenosti so službou "Fast & Easy Pre-Pay" ktorú teraz ponúka Jomashop? V popise píšu "Save time & headaches: pay all duties & taxes now and be done. Period!" V podstate obdobné služby používa viacero eshopov, ale neviem, či to v tomto prípade reálne funguje. Pri lacnejších kúskoch sa to celkom oplatí ako tak počítam, pretože to ráta z ceny bez poštovného. Upraveno 19. května 2022 uživatelem tr0t3l
marek04 Odesláno 12. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2022 Práve tam riešim nákup.. v deň nakúpu rezervovali na karte 285 USD, čo je hodnota objednávky vrátane poštovného .. asi po 10 dňoch písali že tovar je pripravený na odoslanie a idu stiahnuť peniaze.. v tom prišla notifikácia že sa pokúšajú stiahnut peniaze ale neúspešne a písali že karta im nedovolila to stiahnut.. platil som cez virtuálnu kartu na ktorú som dal 330€ v prípade že by to bol scam.. nechápem teda aké peniaze chcú trz sťahovať keď tých 285 USD tam majú rezervovaných ..vyzerá to ako keby chceli vykonať duplicitu.. nvm teda či to mám risknúť a doplniť na kartu ďalšie peniaze a tu pôvodnú platbu následne vratia ?
Micey Odesláno 12. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2022 A proc to neplatis normalne kreditkou? Pokud by byl zasadni problem, vyresis to s bankou.. nikdy jsem u nich nemel problem. Virtualni kartu neznam, nevim.
nizkotucnytvaroh Odesláno 12. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2022 před 7 minutami, marek04 napsal: Práve tam riešim nákup.. v deň nakúpu rezervovali na karte 285 USD, čo je hodnota objednávky vrátane poštovného .. asi po 10 dňoch písali že tovar je pripravený na odoslanie a idu stiahnuť peniaze.. v tom prišla notifikácia že sa pokúšajú stiahnut peniaze ale neúspešne a písali že karta im nedovolila to stiahnut.. platil som cez virtuálnu kartu na ktorú som dal 330€ v prípade že by to bol scam.. nechápem teda aké peniaze chcú trz sťahovať keď tých 285 USD tam majú rezervovaných ..vyzerá to ako keby chceli vykonať duplicitu.. nvm teda či to mám risknúť a doplniť na kartu ďalšie peniaze a tu pôvodnú platbu následne vratia ? Stejný problém nastal, když mi kdysi pozdrželi odeslání hodinek, kvůli řemínku z Aligátora, a nakonec, zkusili něco podobného, s tím, že to zastavila moje banka, na první platbu jsem vyžádal chargeback, peníze po nějakých peripetiích uvolnili, a já jim to zaplatil znovu, už myslím, že přes Revolut. Celá Story je někde o pár příspěvků dozadu, ale hodinky jsou v bezchybném stavu dodnes doma. Druhé jsem tam kupoval asi po roce a došly jak měly.
marek04 Odesláno 12. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2022 Před hodinou, Micey napsal: A proc to neplatis normalne kreditkou? Pokud by byl zasadni problem, vyresis to s bankou.. nikdy jsem u nich nemel problem. Virtualni kartu neznam, nevim. Je to normálne revolut karta..chápem že si rezervujú tie peniaze kým im tovar nepríde na sklad ale nerozumiem prečo ich potom nestiahnu ale riešia to ďalšou platbou..skúsim to s nimi ešte odkomunikovať
marek04 Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2022 Tak je to vyriešené.. platbu stiahli nanovo a tu povodne rezervovanu vrátili.. keby ste tu nepísali že sa im da dôverovať tak by som to mozno stornoval
šíma Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2022 Koupil jsem během dvou měsíců v Jomashopu postupně troje hodinky s využitím Fast+Easy Pre Pay. Hodinky byly vždy v perfektním novém stavu, pokaždé jsem aplikoval slevu 10 USD a zásilky dorazily max. do dvou týdnů. Zdá se, že zásilky nechodí přes celnici, resp. z nějakých důvodů není účtováno standardní DPH 21 % a to mě trochu mate, protože při zvolení FEPP se k ceně dopravy přičte "jen" 10 % ceny hodinek a to je samozřejmě výhodné. Rozhodně doporučuji nakoupit dokud to funguje, na eBay.com občas nakupuji přes GSP (Global Shipping Program) a tam se přičítá celých 21 % a ještě něco málo navíc zřejmě za zprostředkování.
vojdan Odesláno 29. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2023 Přidám nedávnou zkušenost. Na počátku května jsem tam objednal hodinky, které inzerovali skladem. Týden se nic nedělo, tak jsem jim napsal a oni že je shánějí u distributora. Což, jak jsem zjistil po přečtení recenzí na webu, dělají často. Nicméně už po dalších třech dnech byla zásilka na cestě s DHL a dva dny trvalo, než projela celnicí a dorazila do skladu na letišti v Paříži. Tam bohužel došlo k nějakému záseku a hodinky tam ležely víc než dva týdny. Už jsem to chtěl stornovat, když balíček vyrazil k nám. Zase netuším, co se dělo, ale trvalo to skoro tři týdny (!!!) než to DHL dovezlo do Česka a já si je mohl na poště vyzvednout. Takže to celé trvalo skoro dva měsíce od objednání. Jinak potvrzuju, že služba Fast+Easy Pre Pay funguje. Zaplatil jsem DPH a clo rovnou v ceně a tady už nic nedoplácel.
SadClown Odesláno 6. května 2024 Nahlásit Odesláno 6. května 2024 V 29. 8. 2023 v 9:34, vojdan napsal: Přidám nedávnou zkušenost. Na počátku května jsem tam objednal hodinky, které inzerovali skladem. Týden se nic nedělo, tak jsem jim napsal a oni že je shánějí u distributora. Což, jak jsem zjistil po přečtení recenzí na webu, dělají často. Nicméně už po dalších třech dnech byla zásilka na cestě s DHL a dva dny trvalo, než projela celnicí a dorazila do skladu na letišti v Paříži. Tam bohužel došlo k nějakému záseku a hodinky tam ležely víc než dva týdny. Už jsem to chtěl stornovat, když balíček vyrazil k nám. Zase netuším, co se dělo, ale trvalo to skoro tři týdny (!!!) než to DHL dovezlo do Česka a já si je mohl na poště vyzvednout. Takže to celé trvalo skoro dva měsíce od objednání. Jinak potvrzuju, že služba Fast+Easy Pre Pay funguje. Zaplatil jsem DPH a clo rovnou v ceně a tady už nic nedoplácel. Teď jsi mě trochu znepokojil. Dnes jsem taky objednal hodinky "IN STOCK". Tak snad budu mít více štěstí
SadClown Odesláno 10. května 2024 Nahlásit Odesláno 10. května 2024 Tak 6.5. jsem objednal, 9. jsem se ptal proč to ještě neodeslali, tak mi psali že se omlouvají a dnes 10. mi přišlo tracking číslo od DHL, kde uvádějí datum doručení v pondělí 13. Takže zatím dobrý.
obrbobr Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Odesláno 13. května 2024 V 10. 5. 2024 v 18:51, SadClown napsal: Tak 6.5. jsem objednal, 9. jsem se ptal proč to ještě neodeslali, tak mi psali že se omlouvají a dnes 10. mi přišlo tracking číslo od DHL, kde uvádějí datum doručení v pondělí 13. Takže zatím dobrý. Prosím napiš jak se řešilo v tomto případě DPH. Ale předpokládám, že Ti to proclilo rovnou DHL.
SadClown Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Odesláno 13. května 2024 před 2 hodinami, obrbobr napsal: Prosím napiš jak se řešilo v tomto případě DPH. Ale předpokládám, že Ti to proclilo rovnou DHL. Využil jsem Fast+Easy PrePay od Jomashopu, takže jsem jen vyplnil celní deklaraci pro DHL a víc neřešil ani neplatil.
obrbobr Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Odesláno 13. května 2024 před 2 hodinami, SadClown napsal: Využil jsem Fast+Easy PrePay od Jomashopu, takže jsem jen vyplnil celní deklaraci pro DHL a víc neřešil ani neplatil. Dík, a o kolik Tě to přišlo navíc?
SadClown Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Odesláno 13. května 2024 před 3 hodinami, obrbobr napsal: Dík, a o kolik Tě to přišlo navíc? DPH + CLO + doprava bylo vyčíslené jednou částkou. Ale když to tak rychle spočítám tak doprava + zastupování v celním řízení vyšlo cca 60$ (je v tom automaticky fast delivery)
obrbobr Odesláno 4. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2024 Pánové, setkali jste se někdo při platbě debetní kartou, že platba byla z bezpečnostních důvodů ze strany banky (FIO) zrušena? Mě se to dnes stalo.
lucid Odesláno 4. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2024 před 46 minutami, obrbobr napsal: Pánové, setkali jste se někdo při platbě debetní kartou, že platba byla z bezpečnostních důvodů ze strany banky (FIO) zrušena? Mě se to dnes stalo. Mně platbu kdysi nezablokovala přímo banka, ale platební společnost přes jejíž portál jsem platil s tím, že měla za to, že se jedná o podezřelou platbu, její provedení jsem ale pak musel reklamovat přes banku s tím, že platba i příjemce jsou OK. Ale to se nejednalo o jomashop. Nicméně se s dotazem proč k zablokování došlo obrať na banku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se