Vlastimil Talanda Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Odesláno 28. května 2009 Nějakou dobu jsme s bratrem vymýšleli, jaké hodinky si koupit. Chtěli jsme stejné hodinky. Padla volba Tritony a ikdyž jsem nebyl nejprv vůbec nadšen, že jsme je objednávali, po vybalení z krabice jsem z nich nadšen. Tímto taky děkujem kubsonovi, za perfektní obchod.
Vit Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Odesláno 28. května 2009 Vlastimil Talanda napsal: Nějakou dobu jsme s bratrem vymýšleli, jaké hodinky si koupit. Chtěli jsme stejné hodinky. Padla volba Tritony a ikdyž jsem nebyl nejprv vůbec nadšen, že jsme je objednávali, po vybalení z krabice jsem z nich nadšen. Tímto taky děkujem kubsonovi, za perfektní obchod. Gratuluju, to si je budete s bratrem střídat?
New X-Bob Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Odesláno 28. května 2009 sakra, dobře jste vybrali! Gratuluju! A jak je to s hodinkami, máte jedny společné??? Šlo by udělat fotky dýnka, z boku, jaké jsou na ruce, etc? Dík předem.
Vlastimil Talanda Odesláno 28. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. května 2009 (upraveno) Vit napsal: Gratuluju, to si je budete s bratrem střídat? ne ne, máme každý svoje. Ale je to myšlenka k diskuzi, příště mu to navrhnu. Já sudé, on liché dny Upraveno 28. května 2009 uživatelem Vlastimil Talanda
Vlastimil Talanda Odesláno 28. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. května 2009 New X-Bob napsal: sakra, dobře jste vybrali! Gratuluju! A jak je to s hodinkami, máte jedny společné??? Šlo by udělat fotky dýnka, z boku, jaké jsou na ruce, etc? Dík předem. děkuju, foto určo udělám
Návštěvník Tada Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Odesláno 28. května 2009 Tak konečně dorazily Taky teď koukám po něčem na plavání, ale tohle je na mě poněkud moc extravagantní
Radimk Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Odesláno 28. května 2009 New X-Bob napsal: Šlo by udělat fotky dýnka, z boku, jaké jsou na ruce, etc? Dík předem. malá ukázka tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=18755
Návštěvník Tada Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Odesláno 28. května 2009 kibi napsal: neni... Na mě jo, já jsem totiž až nechutně usedlý člověk
Chorche Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Odesláno 28. května 2009 Je to děsně velký kus železa, každý to nesnese (já už teď asi taky ne), ale jednu dobu jsem je děsně chtěl, protože jsou prostě úžasný. Gratulace!
kajmid Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Odesláno 29. května 2009 není to přesně můj šálek kávy. Na mě je ta luneta moc tlusto-železná. Nicméně nosit je budeš ty, takže přeju hodně radosti. Ať ti dlouho slouží.
Kalifx Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Odesláno 29. května 2009 Parádní hodinky. Měl jsem k nim pár drobných výhrad, ale jak tak koukám na tvoje fotky - jsou pryč. Užij si je.
Dingo Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Odesláno 29. května 2009 Moc zajímavé hodinky, opravdu se mi líbí, jen s jedinou malou výtkou výrobci. Minutová ručka je sice skeleton, ale proč, když stejně překryje datum. To jsem moc nepochopil. Ať dobře šlapou.
Bask Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Odesláno 30. května 2009 Dingo napsal: Moc zajímavé hodinky, opravdu se mi líbí, jen s jedinou malou výtkou výrobci. Minutová ručka je sice skeleton, ale proč, když stejně překryje datum. To jsem moc nepochopil. Ať dobře šlapou. Pretoze tu nejde o datum, ale o to, aby nebola zakryta svietiaca cast malej rucicky.
Karlos Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Odesláno 30. května 2009 Vlastimile, krásné hodinky a hlavně parádní fotky. Hodinky na nich působí neobyčejně prostorově, nevím jak se ti to povedlo, ale je to perfektní.
ricous Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Odesláno 30. května 2009 Jo, tak tyhle hodinky bych si klidně uměl představit u nás doma a hlavně na své ruce. Líbí se mi moc. Dají se sehnat na tahu? Dělá se k nim vůbec?
kubson Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Odesláno 30. května 2009 ricous napsal: Dělá se k nim vůbec? varianta s kovovým tahem je za 12000,- a cena samotného tahu je 1750,-
Karlos Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Odesláno 30. května 2009 (upraveno) http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...20&start=20 Upraveno 30. května 2009 uživatelem Karlos
ricous Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Odesláno 30. května 2009 Díky za info a omlouvám se, že jsem se trochen víc nesnažil něco najít... Každopádně jsou na tahu moc pěkný a já se jdu podívat do šuplíku, co by mohlo do světa...
Conrad Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Odesláno 30. května 2009 Tak takhle bych si představovat hodinky kapitána Nemo od Verna.Gratuluji
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se