Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nějakou dobu jsme s bratrem vymýšleli, jaké hodinky si koupit. Chtěli jsme stejné hodinky. Padla volba Tritony a ikdyž jsem nebyl nejprv vůbec nadšen, že jsme je objednávali, po vybalení z krabice jsem z nich nadšen. Tímto taky děkujem kubsonovi, za perfektní obchod.

post-4411-1243517925.jpg

post-4411-1243517943.jpg

post-4411-1243517956.jpg

Odesláno
  Vlastimil Talanda napsal:
Nějakou dobu jsme s bratrem vymýšleli, jaké hodinky si koupit. Chtěli jsme stejné hodinky. Padla volba Tritony a ikdyž jsem nebyl nejprv vůbec nadšen, že jsme je objednávali, po vybalení z krabice jsem z nich nadšen. Tímto taky děkujem kubsonovi, za perfektní obchod.

Gratuluju, to si je budete s bratrem střídat?

Návštěvník Tada
Odesláno

Tak konečně dorazily :)

Taky teď koukám po něčem na plavání, ale tohle je na mě poněkud moc extravagantní

Návštěvník Tada
Odesláno
  kibi napsal:
neni... ;)

Na mě jo, já jsem totiž až nechutně usedlý člověk :)

Odesláno

Je to děsně velký kus železa, každý to nesnese (já už teď asi taky ne), ale jednu dobu jsem je děsně chtěl, protože jsou prostě úžasný.

Gratulace! :speak_cool:

Odesláno

Moc zajímavé hodinky, opravdu se mi líbí, jen s jedinou malou výtkou výrobci. Minutová ručka je sice skeleton, ale proč, když stejně překryje datum. To jsem moc nepochopil.

Ať dobře šlapou.

Odesláno
  Dingo napsal:
Moc zajímavé hodinky, opravdu se mi líbí, jen s jedinou malou výtkou výrobci. Minutová ručka je sice skeleton, ale proč, když stejně překryje datum. To jsem moc nepochopil.

Ať dobře šlapou.

Pretoze tu nejde o datum, ale o to, aby nebola zakryta svietiaca cast malej rucicky.

Odesláno

Jo, tak tyhle hodinky bych si klidně uměl představit u nás doma a hlavně na své ruce. Líbí se mi moc. Dají se sehnat na tahu? Dělá se k nim vůbec?

Odesláno

Díky za info a omlouvám se, že jsem se trochen víc nesnažil něco najít... Každopádně jsou na tahu moc pěkný a já se jdu podívat do šuplíku, co by mohlo do světa...

Odesláno

Tak takhle bych si představovat hodinky kapitána Nemo od Verna.Gratuluji

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...