Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 46
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

ale tak zase neprehanajme to nalez storocia to urcite nie je... realnu odhadujem na nieco cez 20K EUR pri velkom stasti za tolko by ich dobry aukcny dom asi predat dokazal inak cokolvek nad 5K bude v nasich koncinach celkom fuska

Edit: a tak vidite ze som sa az o tolko nesekol :) viz utrejchov odkaz

Upraveno uživatelem cali
Odesláno
..nalez storocia to urcite nie je...

V měřítku chronomagu to zatím nález století bude, nebo se pletu, a někdo tu našel na půdě nebo zdědil cennější kousek ? Každopádně dědici gratuluji, podobné objevy se nestávají mnohokrát za život.

Odesláno

Ja teda k tym stastnym nepatrim, ale dokazem si predstavit, ze su v Cechach a na Slovensku rodiny, kde sa napr zlate rolady dedia celkom normalne (ovsem pravda asi nie bez toho, ze by sa poznala jejich cena).

S tym nalezom storocia som to myslel tak, ze nalezcu iste potesi, ale na sukromny ostrov v karibiku to este stacit nebude :)

Odesláno

no, to sem myslel, že by to hodilo více, ale osm tisíc liber taky dobrých :-) na takovou emigraci po volbách v říjnu to stačí - dáš na ruky jedny hodinky a máš budoucnost kdekoliv na světě tak na půlrok, možná i déle, pohodlně zajištěnou ;-)

Odesláno

Přiznám se, že mě to docela vyrazilo dech, takovou pálku bych nečekal. Původní náš odhad, a hodináře co je viděl, byl tak 20- 30 000,- Kč. Za tyhle ceny mě už nezajímají, protože bych je nenosil a aby mi ležely v šuplíku to není nic pro mě. Nejspíš by mi je dal zadarmo, protože je to kamarád. Až na ně dá nový řemen, tak udělám nějaké fotky do galerie. No, aby mi to nebylo líto tak jsem si dnes udělal radost a koupil si k svátku něco nositelnýho :wub: Fotky brzo v sekci IWC. :D

Odesláno

Jste se akorát spletli ve měně, jinak těch 20-30 bylo zřejmě ok. :D

Odesláno
Přiznám se, že mě to docela vyrazilo dech, takovou pálku bych nečekal. Původní náš odhad, a hodináře co je viděl, byl tak 20- 30 000,- Kč. Za tyhle ceny mě už nezajímají, protože bych je nenosil a aby mi ležely v šuplíku to není nic pro mě. Nejspíš by mi je dal zadarmo, protože je to kamarád. Až na ně dá nový řemen, tak udělám nějaké fotky do galerie. No, aby mi to nebylo líto tak jsem si dnes udělal radost a koupil si k svátku něco nositelnýho :wub: Fotky brzo v sekci IWC. :D

Tak aspoň kamarádovi řekni ať je neztratí. :suicide_anim:

Odesláno

Neboj snad je neztratí, možná se u tebe stavíme, když bude chtít, promazat a tak. Pak budou jak nový.

To all: 30k Euro, kdo dá víc? :thumbsup_anim:

Odesláno
dokazem si predstavit, ze su v Cechach a na Slovensku rodiny, kde sa napr zlate rolady dedia celkom normalne

Rolády v tomto priestore nemali až takú silnú tradíciu, ale viem konkrétne o dedičných šuplíkových Longines, Omega, IWC a hlavne Doxa. Zlatých kusov je menej a skončili zväčša bez puzdra, zato strieborných je dosť. Prevažne sú to vreckové hodinky, náramkové sú obyčajne vo veľmi zlom stave. Ak sa niekto dostal k niečomu lepšiemu, napr. Lange, Brequet, bolo to v čase II.sv. vojny, kedy boli v obehu naozajstné skvosty a tie sa menili za potraviny. Niekedy si židovské rodiny dali u známych a susedov odložiť cenné veci a potom sa nikto z nich nevrátil. Tak sa mohli do sedliackych, alebo obchodníckych rodín dostať aj vzácnejšie kúsky.

Odesláno
Nebude se kamarád chtít zůčastnit některého ze srazů?:sleeping_03anim:

Já bych si vzal volno... :rolleyes:

To asi ne, ale když mi slíbíte, že je nepolejete pivem a neposlintáte, tak si je zkusím půjčit. :whistle:

Odesláno

Tak kamarádovi jsem dal přečíst tohle vlákno a docela čucel. :blink: No k narozeninám už je od něj nedostanu, tak alespoň on měl vánoce. :clap: Prohlásil, že jsme jak nějaká sekta a docela to vystihnul, to nečetl ani heslo koza dojí krev a tak. :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...