utrejch Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Odesláno 30. května 2009 já myslím, že bys neprodělal ani kdybys to vyměnil za X6 a Submarinery k tomu :-) Zas tak bych to nedramatizoval ... http://www.hodinkee.com/blog/2008/12/6/ome...e-omega-ma.html tady pisou ze 17k $ uz je moc a dost podobne bez te klipsny se prodavaji za dva tisice dolaru ...
cali Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Odesláno 30. května 2009 (upraveno) ale tak zase neprehanajme to nalez storocia to urcite nie je... realnu odhadujem na nieco cez 20K EUR pri velkom stasti za tolko by ich dobry aukcny dom asi predat dokazal inak cokolvek nad 5K bude v nasich koncinach celkom fuska Edit: a tak vidite ze som sa az o tolko nesekol viz utrejchov odkaz Upraveno 30. května 2009 uživatelem cali
ricous Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Odesláno 30. května 2009 A tady je price 8.750 liber - http://www.anthonygreen.com/detailofomegamarine3023.html
Peta-Biker Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Odesláno 30. května 2009 Spadla mi brada , z hodinek i z té ceny...
cali Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Odesláno 30. května 2009 jj takze Yachtmastery (minimalne so zlatou lunetou) budu ferova vymena a este ostane mierna rezerva
chose Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Odesláno 30. května 2009 ..nalez storocia to urcite nie je... V měřítku chronomagu to zatím nález století bude, nebo se pletu, a někdo tu našel na půdě nebo zdědil cennější kousek ? Každopádně dědici gratuluji, podobné objevy se nestávají mnohokrát za život.
cali Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Odesláno 30. května 2009 Ja teda k tym stastnym nepatrim, ale dokazem si predstavit, ze su v Cechach a na Slovensku rodiny, kde sa napr zlate rolady dedia celkom normalne (ovsem pravda asi nie bez toho, ze by sa poznala jejich cena). S tym nalezom storocia som to myslel tak, ze nalezcu iste potesi, ale na sukromny ostrov v karibiku to este stacit nebude
chose Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Odesláno 30. května 2009 Jasně, modrý Mauritius na obálce od pradědovy výpovědi z fabriky to není.
mengelis Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Odesláno 30. května 2009 no, to sem myslel, že by to hodilo více, ale osm tisíc liber taky dobrých :-) na takovou emigraci po volbách v říjnu to stačí - dáš na ruky jedny hodinky a máš budoucnost kdekoliv na světě tak na půlrok, možná i déle, pohodlně zajištěnou ;-)
mechano Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Odesláno 30. května 2009 No, možná by se cena ještě taky podstatně lišila podle stavu hodinek, takže ty s lepším číselníkem bych tipoval třeba na dvojnásobek. Nebo víc.
farářskej Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Odesláno 30. května 2009 Hele, chlapi, jděte už někam - vidíte pěkný hodinky a hned mluvíte o penězích... jako malý děcka.
Dali Odesláno 30. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 30. května 2009 Přiznám se, že mě to docela vyrazilo dech, takovou pálku bych nečekal. Původní náš odhad, a hodináře co je viděl, byl tak 20- 30 000,- Kč. Za tyhle ceny mě už nezajímají, protože bych je nenosil a aby mi ležely v šuplíku to není nic pro mě. Nejspíš by mi je dal zadarmo, protože je to kamarád. Až na ně dá nový řemen, tak udělám nějaké fotky do galerie. No, aby mi to nebylo líto tak jsem si dnes udělal radost a koupil si k svátku něco nositelnýho Fotky brzo v sekci IWC.
Ondraj Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Odesláno 30. května 2009 Jste se akorát spletli ve měně, jinak těch 20-30 bylo zřejmě ok.
mechano Odesláno 31. května 2009 Nahlásit Odesláno 31. května 2009 Přiznám se, že mě to docela vyrazilo dech, takovou pálku bych nečekal. Původní náš odhad, a hodináře co je viděl, byl tak 20- 30 000,- Kč. Za tyhle ceny mě už nezajímají, protože bych je nenosil a aby mi ležely v šuplíku to není nic pro mě. Nejspíš by mi je dal zadarmo, protože je to kamarád. Až na ně dá nový řemen, tak udělám nějaké fotky do galerie. No, aby mi to nebylo líto tak jsem si dnes udělal radost a koupil si k svátku něco nositelnýho Fotky brzo v sekci IWC. Tak aspoň kamarádovi řekni ať je neztratí.
Dali Odesláno 31. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 31. května 2009 Neboj snad je neztratí, možná se u tebe stavíme, když bude chtít, promazat a tak. Pak budou jak nový. To all: 30k Euro, kdo dá víc?
horal Odesláno 31. května 2009 Nahlásit Odesláno 31. května 2009 Nebude se kamarád chtít zůčastnit některého ze srazů? Já bych si vzal volno...
railmaster Odesláno 31. května 2009 Nahlásit Odesláno 31. května 2009 dokazem si predstavit, ze su v Cechach a na Slovensku rodiny, kde sa napr zlate rolady dedia celkom normalne Rolády v tomto priestore nemali až takú silnú tradíciu, ale viem konkrétne o dedičných šuplíkových Longines, Omega, IWC a hlavne Doxa. Zlatých kusov je menej a skončili zväčša bez puzdra, zato strieborných je dosť. Prevažne sú to vreckové hodinky, náramkové sú obyčajne vo veľmi zlom stave. Ak sa niekto dostal k niečomu lepšiemu, napr. Lange, Brequet, bolo to v čase II.sv. vojny, kedy boli v obehu naozajstné skvosty a tie sa menili za potraviny. Niekedy si židovské rodiny dali u známych a susedov odložiť cenné veci a potom sa nikto z nich nevrátil. Tak sa mohli do sedliackych, alebo obchodníckych rodín dostať aj vzácnejšie kúsky.
Dali Odesláno 31. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 31. května 2009 Nebude se kamarád chtít zůčastnit některého ze srazů? Já bych si vzal volno... To asi ne, ale když mi slíbíte, že je nepolejete pivem a neposlintáte, tak si je zkusím půjčit.
Dali Odesláno 6. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. června 2009 Tak kamarádovi jsem dal přečíst tohle vlákno a docela čucel. No k narozeninám už je od něj nedostanu, tak alespoň on měl vánoce. Prohlásil, že jsme jak nějaká sekta a docela to vystihnul, to nečetl ani heslo koza dojí krev a tak.
romulada Odesláno 8. června 2009 Nahlásit Odesláno 8. června 2009 Až dneska jsem na tohle narazil. Nádhernej kousek!!! Kamarád je klikař - eště by se mohlo odhalit, že děda byl kapitán Nemo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se