Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 87
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
a Otta Cerny zase vysila pekny hovno na te sve CT4. :sniper:

Pořiď si satelit. Když nemáš, rozsviť si tuhle stránku, vpravo máš live score, otevřeš, uděláš si vokno a vidíš to alespoň po jednotlivých fiftýnech. Mají to dobře vyřešené, je to fakt on-line, mám to puštěný v TV, ale dívám se právě na tohle.

Edit - kurva, vpravo, bohužel jsem debil :( a nepoznám levou a pravou stranu.

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno (upraveno)

Měl jsem dobrý odhad, Murray prohrál a dalo se to čekat, Gonzalesův forhand s rychlostí více než 180km/h je nejlepší na okruhu. Soderling mě potěšil, ale s Chilanem to bude mít težké. Má však skvělou formu, takže je to otevřené, přesto sázím na Gonzalese. Dnes bych rád viděl vypadlého Federera a vítězného Del Potra. Argentinec by mě potěšil s pohárem nad hlavou.

V dámách bych sázel na Safinovou.

Editace abych neměl tisíc příspěvků za čtrnáct dní, poptám se na Wimbledon, jak to vidíte v Londýně ? Doufám, že opět vypadne Nadal a Federer, mám rád překvapení. Na trávě bude hodně nebezpečný Andy Murray, takže Skot ?

post-7317-1244036691.jpg

Upraveno uživatelem Wizard
Návštěvník Snow
Odesláno

A je to, Cibulková je venku, přesně jak jsem předpokládal. Zápas mě příjemně překvapil, takovu kvalitu jsem nečekal. Teď předvídám velké vítězství Australanky Stosur, očekávám, že velice příjemně překvapí a Roland Garros vyhraje.

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
Tak konečně výhra Rogera Federera! Jestli si to někdo zasloužil, tak to byl jednoznačně on. :)

Jestli si to někdo zasloužil, tak potom Söderling za svou jízdu letošním ročníkem.

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno

Nj jedna jizda za celou karieru... ale Federer tak jede dlouho. Nevim kolikrat uz tam byl ve finale (poctvrte?), tak si to rozhodne zaslouzil on.

Návštěvník Snow
Odesláno
Nj jedna jizda za celou karieru...

Houby, jednou se začít musí. Když už byl Federer ve finále počtvrté, svědčí to o jeho neschopnosti a měl dostat na budku popáté.

Odesláno

Než si Söderling uvědomil, že hraje finále, tak to bylo 6:1, v tie-breaku se vůbec nechytal a 3. set si už Roger podržel. Je rozdíl hrát 20. finále nebo první (na grandslamu).

Každopádně Švédovi všechna čest, co tady 14 dní předváděl, mně zůstane v paměti ani ne tak výhra nad Nadalem ale spíše ta totální demolice Davyděnka. To ani nelze jinak nazvat.

Odesláno
Jestli si to někdo zasloužil, tak potom Söderling za svou jízdu letošním ročníkem.

Jestli je tak dobrej muze to kdykoli zopakovat a pak ve finale podat nejaky dustojnejsi vykon ;-)

Odesláno

Priste at klidne Federera porazi ;) Nejak se zacit musi, tak uvidime co bude predvadet dale. Jinak nevim, jestli od Federerove neschopnosti svedci, ze se stal nejlepsim tenistou historie....

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
Nejak se zacit musi, tak uvidime co bude predvadet dale. Jinak nevim, jestli od Federerove neschopnosti svedci, ze se stal nejlepsim tenistou historie....

Söderling už asi nikdy do finále Grand Slamu nepostoupí, proto jsem mu vítězství přál.

Druhou větu považuji totální nepochopení mých slov. Hovořil jsem pouze o Roland Garros, jestli ses dočetl o jakémkoliv hodnocení Federerovi kariery jsi machr a víš víc než já. Gratuluji :) .

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno

Pokud bude hrat, tak jako hral RG, tak klidne postoupit muze. Ja jsem to vzal vseobecne. A pokud bychom hovorili jen o RG, tak 4 finale za posledni 4 roky taky nejsou marna.

Odesláno

Bravo Federer! Moc jsem mu to přál.

K tématu fóra: zdá se, že to tentokrát nebyly Daytony, ale Rolex Yacht-Master Regatta Chrono v bílým zlatě, asi bude slavit na jachtě ;)

cce75c92173e4236d86f011c5f97f36e-getty-86151683jd112_2009_french_o.jpg

Odesláno

Už mu kotví v monacu !! :D

přeju mu to moc, i když mi porád škrábe v hlavě myšlenka, že je to další akce ATP za zatraktivění tenisu v době krize, stejně jako v případě Lendla, Borga..... přál bych si, abych byl mimo, jednak nesnáším spiklenecký teorie, jednak fandím rogerovi - ale ono je to tak podobné.

hele viktore, hrál s těma rolexama, nebo je navlík až na přebírání mísy ? - myslím, že roger má smysl pro detail a pěkně k ní jdou. na oslavu si koupím jedny gilette machnevímkolikbřitů :)

Odesláno
Už mu kotví v monacu !! :D

přeju mu to moc, i když mi porád škrábe v hlavě myšlenka, že je to další akce ATP za zatraktivění tenisu v době krize, stejně jako v případě Lendla, Borga..... přál bych si, abych byl mimo, jednak nesnáším spiklenecký teorie, jednak fandím rogerovi - ale ono je to tak podobné.

hele viktore, hrál s těma rolexama, nebo je navlík až na přebírání mísy ? - myslím, že roger má smysl pro detail a pěkně k ní jdou. na oslavu si koupím jedny gilette machnevímkolikbřitů :)

Tak bacha, aby ti to v koupelně nevyrazíl míčkem z ruky :-)

PS: nehrál s nimi

Odesláno
Než si Söderling uvědomil, že hraje finále, tak to bylo 6:1, v tie-breaku se vůbec nechytal a 3. set si už Roger podržel. Je rozdíl hrát 20. finále nebo první (na grandslamu).

Každopádně Švédovi všechna čest, co tady 14 dní předváděl, mně zůstane v paměti ani ne tak výhra nad Nadalem ale spíše ta totální demolice Davyděnka. To ani nelze jinak nazvat.

Pořád to byla sranda, kde neměl co ztratit. Ale finále, to je tlak jako prase, tam jsou zkušenosti vítaný bonus. Jinak od Federera docela zpestření stylu. Tolik povedených zkrácení hry, to docela Söderlinga deptalo. Jinak souhlasím s tím, že to bude pravděpodobně Rodgerova labutí píseň, vlčáci jsou už kousek za ním :crying_anim02:

Odesláno
PS: nehrál s nimi

K těm hodinkám při tenise - dříve je nosili docela běžně, ale v poslední době je nevídám skoro u nikoho. Na letošním FO jsem si jich všiml jen u Tommyho Robreda. Značku ani typ jsem nepoznal.

Odesláno (upraveno)

Teda nějak tu úplně zapadlo, že písečák Dlouhý vyhrál čtyřhru! :king: Ani jsem si nestačil v poslední době všimnout, že byl (doteď) sedmý v žebříčku čtyřhry - v novinách pořád jen Štěpánek nebo Berdych, tuším že v posledních Daviscupech ho nenasazovali ani do čtyřhry a heleme se. Gratuluju.

Upraveno uživatelem Muffik

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...