makoneo Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Odesláno 2. června 2009 Zdravicko.Ja by som sa chcel opytat ci nema niekto skusenosti z tymito hodinkami.Prijmem kazdu informaciu co sa tyka kvality,presnosti atd. Chcem si ich teraz kupit a neviem ci si mam vybrat tie alebo si mam radsej rozhodnut pre TISSOT.
Baker Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Odesláno 2. června 2009 Chlape Citizen ani Tissot nejsou Nemecke hodinky, presunuji do spravne sekce.
afrikab Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Odesláno 2. června 2009 Zdravicko.Ja by som sa chcel opytat ci nema niekto skusenosti z tymito hodinkami.Prijmem kazdu informaciu co sa tyka kvality,presnosti atd. Chcem si ich teraz kupit a neviem ci si mam vybrat tie alebo si mam radsej rozhodnut pre TISSOT. Ono zalezi co do takovych hodinek cekas.
bubak99 Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 (upraveno) Ja mam Citizen JY0010-50E Titan a po roku mi prestali aktualizovat cas jednoducho vzdy mi ukaze ze neni signal na Radio neviem co mam s tym robit Upraveno 10. června 2009 uživatelem bubak99
flagolo Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 Zdravicko.Ja by som sa chcel opytat ci nema niekto skusenosti z tymito hodinkami.Prijmem kazdu informaciu co sa tyka kvality,presnosti atd. Chcem si ich teraz kupit a neviem ci si mam vybrat tie alebo si mam radsej rozhodnut pre TISSOT. Mám skoro rok Citizen Promaster Eco Drive Nighthawk BJ7019-54E, Eco-Driveový lowend a nemůžu si stěžovat, jsou přesné, bezproblémové, černá povrchová úprava drží... Spokojenost
Carlosin79 Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Odesláno 11. června 2009 Mám skoro rok Citizen Promaster Eco Drive Nighthawk BJ7019-54E, Eco-Driveový lowend a nemůžu si stěžovat, jsou přesné, bezproblémové, černá povrchová úprava drží... Spokojenost Mám asi 3 měsíce Citizen Promaster Eco Drive, které jsem koupil zde na foru a musím říci, že jsou dle mne přesné, bezproblémové s "logaritmickým" pravítkem...naprostá spokojenost
Iron Maiden Man Odesláno 13. června 2009 Nahlásit Odesláno 13. června 2009 Zdravim. Mám Citizen Promaster Pilot s eco drive. Přesnost hodinek je skvělá (i když nejsou radiově řízené). Výrobce uvádí +-15s za měsíc, já je nenatahoval přes půl roku a minutu rozdíl neudělaly. Jinak nedoporučuji kupovat v čechách, kde tě vyjdou na 3 násobek ceny oproti např. 21jewels.com. Dlouhodobou spolehlivosti systému (než prostě přestanou jít a bude se muset vyměnit akumulátor, nebo jiná část) nemohu posoudit, protože je vlastnim teprve něco přes rok, ale nebál bych se toho
siwi Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 Mám zbrusu nové CITIZEN MARINAUT BM7020-56l. Co jsem sledoval přesnost, tak budou dělat asi +10 vteřin za měsíc. Měl jsem pravda už i přesnější hodinky, ale pořád je to norma. Jinak z nich mám obrovskou radost. Dobře se nosí, je na ně výborně vidět - není si nač stěžovat.
karakum Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 Zdravicko.Ja by som sa chcel opytat ci nema niekto skusenosti z tymito hodinkami.Prijmem kazdu informaciu co sa tyka kvality,presnosti atd. Chcem si ich teraz kupit a neviem ci si mam vybrat tie alebo si mam radsej rozhodnut pre TISSOT. Sám mám Citizen Eco-drive GMT WR 100m safír už ani nevím jaký model, mám je asi 5 let, dobíjím pod lampou asi jednou za 1/2 roku. Ale ta přesnost- no prostě super. Jdi do Citizen.
Jimjim Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 Čau, přidám se... Mám pár měsíců Citizeny - AS 4030-59 E, tedy titan, safír, eco-.drive, rádiem řízené.. Jsou super, vyhovují mě maxim, naprostá přesnost, všechny ostatní dle nich seřizuju. Zajímavost- dle nabídky Goldtimu jsem si obj. typ , který měl mít vše jako výše pops, taky safír.. ALE... vyčmuchal jsem na NETU v něm. a angl. nabídce, že mají minerál, což jsem nechtěl, reklamoval jsem to, přiznali chybu, vzal jsem tedy ten titan, který jsem pův. nechtěl.. Hned druhý den tu chybu prodejce opravil........tedy že je tam minerální sklo....
Viktor Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 Pořád ještě mám tyhle, fajn hodinky, i když quartz
navi Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Odesláno 20. února 2010 (upraveno) Pořád ještě mám tyhle, fajn hodinky, i když quartz Můžeš mi prosí Tě říct, co je to model, příp. kde jsi ho kupoval? Mám podobný GMT, ale tento se mi moc líbí. navi Upraveno 20. února 2010 uživatelem navi
Dantechno Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Odesláno 20. února 2010 (upraveno) Můžeš mi prosí Tě říct, co je to model, příp. kde jsi ho kupoval? Mám podobný GMT, ale tento se mi moc líbí. navi Tyto modely s Duratec monokokovym pouzdrem nejsou moc k sehnani , pokud vim aktualne se vyrabi uz jen radiove rizena verze. Podobny model s modrym cifrem je na ebay za 585,- USD uz delsi cas. Upraveno 20. února 2010 uživatelem Dantechno
sgonza Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Odesláno 20. října 2010 Mám cca 2 roky tyhle Citizeny (model BL 5350-59L), kalibr E812 . Omegy to sice nejsou, ale kromě poškrábaného minerálního sklíčka velká spokojenost. Ručky svítí až do rána, přesnost nebí třeba řešit, ve tmě vteřinovka zastavuje a šetří baterku. Kupoval jsem je v době, kdy jsem po hodinkách chtěl, aby měly budíka a titan. Dneska už většinu času leží v šuplíku, přešel jsem na mechaniky.
Jan Hruška Odesláno 22. října 2010 Nahlásit Odesláno 22. října 2010 Já si nedávno taky pořídil z ebay Citizen promaster eco drive (model 09 na kaučuku) a jsem s nimi taky dost spokojený. Oproti automatům se mi líbí, že se o nic nestarám, v noci jsou velmi dobře čitelné a s logaritmickým pravítkem si točím jen tak pro radost. A na černém koženém řemenu od glycine je to nádhera :-) Takže citizen doporučuji též
Džanek Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2010 Dnes jsem si koupil pro běžné nošení Citizen eco drive AS4041-01L řízené rádiem. Je to vážně hezký kousek. Dobře sedí na ruce. Takže pokud nad nima někdo uvažuje, mohu jen doporučit.
ALLROAD Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2010 Opravdu moc pěkné hodinky... 1 3
sashator Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2010 Já mám eco-drive Citizen Nighthawk a jsem s nima velice spokojený- přesnost skvělá (za měsíc mi udělaly cca -2 sec), provedení precizní, a hlavně naprosto žádná starost co se týče chodu. A samozřejmě jak tady bylo již řečeno doporučuji případně koupit přes eBay- cena několikanásobně nižší (moje Nighthawky vyšly na 3500,- se vším všudy, tátovi jsem objednávla rádiově řízený Skyhawky za 7200,- u nás cca 15000,- ) Jinak teď jsem bráchovi objednával k narozkám tyhle kousky, tak jsem na ně zvědavej (měly by mít i safír)
lopki Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2010 Tak ty jsou moc hezké. Jen bych se bál trochu čitelnosti.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se