Vajt Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 K True Detective... Guma je evidentně Citizen, nápis Wind Velocity jsem sice jednoznačně nepřečetl, ale sloupce údajů naprosto sedí, barvy, jejich poloha i počet znaků... Proč by proboha někdo dával tuhle gumu na Rolády? Nebo na jinou značku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 Komisar Moulin (1989)<br /><br /><br /><br /><br /><br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 (upraveno) co to má za hodinky manželka Romana Janouška? Upraveno 28. března 2014 uživatelem Ondras_CZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 ROLEX Daytona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 Ondras_cz: a proc toho picusa davas sem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 kdyby to bylo bez něj, klidně to sem dám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 Co měl Petr Čech včera u Krause? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 Asi Prim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 Ben Stiller jako Walter Mitty a něco, co se celý film tvářilo jako Hamilton Pan Europe, ale nakonec bude spíš z rodiny Breitling, Heuer nebo Bulova... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2014 Je to Hamilton, jinak skvělej film, rozhodně doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2014 (upraveno) Jak prijit o zivot Upraveno 6. dubna 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2014 Je to Hamilton, jinak skvělej film, rozhodně doporučuji Film je skvělej, ale Pan Europ to není, tvar pouzdra nesouhlasí. Je to něco takovýho: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 Film The Family - Mafiánovi, na odpočinek dobrý, ale s výběrem hodinek potěšili! Vintážní JLC Memovox Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 Film The Family - Mafiánovi, na odpočinek dobrý, ale s výběrem hodinek potěšili! Vintážní JLC Memovox Pekny, jak se maji ty tvoje budicky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2014 Opět Joel McHale v Community a Glashütte Original Senator Sixties Square Chronograph. Ten pán má vkus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2014 Pekny, jak se maji ty tvoje budicky? Nakonec to nedopadlo, frajerovi jsem napsal, jestli mi může naúčtovat shipping v rámci USA ( posílám si to ke kamarádce), nic se nedělo, tak se zeptal znova a napsal mi, že jsou prodané...potom jsem jedny viděl tady ve švajcu za solidní peníze, ale bohužel jsem zrovna udělal pár jiných nákupů, takže teď prodávám a šetřím. Chtěl za ně 800 ChF, což je fajn cena, takže doufám, že je ještě má. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2014 Opět Joel McHale v Community a Glashütte Original Senator Sixties Square Chronograph. Ten pán má vkus... WOW, ten díl jsem viděl a vůbec jsem nepostřehl, že tam má takovou fajnšmekřinu. Super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin3333333333 Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2014 Copak je to za vojáka...jedny hodinky mi však unikly. Jsou tam ještě jedny Primky se zkříženými meči. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2014 Tinker tailor soldier spy Moony? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 Jeden známý antisemitista a Breitling Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se