vladacr Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Odesláno 4. září 2015 (upraveno) Ještě jednou, a asi ne naposledy, Strike Back (Protiúder). Je tam hodně střílení, hodně sexu a taky dost hodinek. Myslel jsem, že tohle jsou Monstra, ale asi ne. Oris? Upraveno 4. září 2015 uživatelem vladacr
domkac Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Odesláno 5. září 2015 V najnovsom spracovani Kurier-a sa prezentuje OMEGA Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
domkac Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Odesláno 6. září 2015 jason mival pamy:)))skoda, ze uz v tej najnovsej casti nehra...
Frantik Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Odesláno 6. září 2015 jason mival pamy:)))Tohle jsou ty slavný, ktery zapipaly, když na ne macknul :-)
Liqid Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Odesláno 6. září 2015 V najnovsom spracovani Kurier-a sa prezentuje OMEGA Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Je ten film opravdu takovej průser, jak říkají recenze? Jestli na tom mám vůbec koukat.
domkac Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Odesláno 6. září 2015 Je ten film opravdu takovej průser, jak říkají recenze? Jestli na tom mám vůbec koukat.Neviem Ti povedat lebo som vcera videl len trajler. A do kina na to nepojdem urcite. Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Klotzman Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Odesláno 16. září 2015 Tohle jsou ty slavný, ktery zapipaly, když na ne macknul :-)V Self Less (česky Nesmrtelný) má Ryan Reynolds Pamy který mu pípaj, že má zobnout prášek a taky to "zvonění" zamačkává někde na ochraně korunky. Něco takovýho existuje nebo je to jen vytrysklé z bujné fantazie šéfa výpravy?
Kid_A Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Odesláno 16. září 2015 Jojo,pipajici pamy byly dobrej fcuk up v tom filmu. Film celkove nic moc.
Americkej Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Odesláno 16. září 2015 (upraveno) Sorry, už to tu je. Upraveno 16. září 2015 uživatelem Americkej
Liqid Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Odesláno 17. září 2015 Jason Bateman a jeho IWC ve filmu Longest Week
domkac Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Odesláno 18. září 2015 The Anomaly - nedalo sa prehliadnut :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se