organic Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Odesláno 9. května 2011 Rycle a zbesile 5 - The Rock a The PAM
Matej09 Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Odesláno 15. května 2011 Fast Five Takže: Panerai Submerisible JLC Master Compresor TH Monaco plejáda "Géčiek" + som zazrel celo zlaté RLX, Hubloty... o hodinky tam nebola núdza
gerhard Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Odesláno 16. května 2011 Martin Sheen vo filme The Way nosi tieto krasky. Kto im pride na meno?
Hasňa Odesláno 19. května 2011 Nahlásit Odesláno 19. května 2011 U Redforda, ktery navic hraje megacool spiona, bych na slepo hadal Rolady. Ani se na tu fotku nedivam.
railmaster Odesláno 19. května 2011 Nahlásit Odesláno 19. května 2011 (upraveno) U Redforda, ktery navic hraje megacool spiona, bych na slepo hadal Rolady. Ani se na tu fotku nedivam. Vo filme Tri dni kondora mal Doxa SUB300T Sharkhunter. Ale tiež myslím, by mu pasoval Rolex, ale sú to nejaké Swiss Army. Upraveno 19. května 2011 uživatelem railmaster
Kasper Odesláno 19. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. května 2011 Myslím, že Redford má v Spy Game, Rolex Explorer II, ale už si presne nepamätám ...
here Odesláno 19. května 2011 Nahlásit Odesláno 19. května 2011 Co má na ruce Robert Redford ve filmu Spy Game ? Jsou to Swiss Army http://watchesinmovies.info/movies/spy-game-2001/
Hasňa Odesláno 19. května 2011 Nahlásit Odesláno 19. května 2011 Railmaster: Fakt? Doxa? Neznam. Tri dny kondora? Nikdy jsem neslysel. here: Tak to jsem se mylil. Swiss Army me ovsem na rozdil od Rolad nechavaji zcela chladnym.
tombed Odesláno 20. května 2011 Nahlásit Odesláno 20. května 2011 Railmaster: Fakt? Doxa? Neznam. Tri dny kondora? Nikdy jsem neslysel. Doxa SUB300T Sharkhunter Tři dny kondora Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hasňa Odesláno 20. května 2011 Nahlásit Odesláno 20. května 2011 Tombede, od Tebe bych ten dovysvetlujici prispevek teda fakt necekal. :-) To nepoznas ironii? Myslim, ze na tomhle foru jsem tyhle hodinky a tenhle film zminil s prehledem nejvicekrat. Achjo.
ricous Odesláno 20. května 2011 Nahlásit Odesláno 20. května 2011 Děti mají puštěný film Megamysl . Nesleduji to, jen poslouchám (občas hrají AC/DC, Black Sabbath, Guns´n´ Roses) ale najednou HODINKY. Děti protestují, táta stopnul DVD a fotí - co to je? Že by nějaká Čína...? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tombed Odesláno 20. května 2011 Nahlásit Odesláno 20. května 2011 Tombede, od Tebe bych ten dovysvetlujici prispevek teda fakt necekal. :-) To nepoznas ironii? Myslim, ze na tomhle foru jsem tyhle hodinky a tenhle film zminil s prehledem nejvicekrat. Achjo. kua Michale dávej tam ty smajlíky, jak mám vědět, že je to ironie, když jsem po ránu výrazně pomalejší a vůbec nevím, že tě zajímají Doxy
Nalim Odesláno 21. května 2011 Nahlásit Odesláno 21. května 2011 Děti mají puštěný film Megamysl . Nesleduji to, jen poslouchám (občas hrají AC/DC, Black Sabbath, Guns´n´ Roses) ale najednou HODINKY. Děti protestují, táta stopnul DVD a fotí - co to je? Že by nějaká Čína...? Kedze dokazu Megaminda premienat na inych ludi tak si myslim ze minimalne Japonsko (A teraz realne - kedze je to animak a mam taky pocit ze ich vyrobil Megamind takze max mozes najst nieco cim boli inspirovane... )
VasekN Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Odesláno 31. května 2011 (upraveno) Právě dávaj Samotáře s Belmondem ... skoro bych řekl, že Belmondo má na ruce Navitimery :-) Upraveno 31. května 2011 uživatelem VasekN
VasekN Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Odesláno 31. května 2011 Je to spíše Rolex :-) Koukám na to na malé TV tak vidím halvně tmavě modrej podklad a bílé subdialy, ale je fakt, že to vypadá, že to nemá takovou tu opticky masivní lunetu :-)
Frantik Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Odesláno 31. května 2011 (upraveno) Je to podle me Rolex Cosmograph, klasické chrono. Někde je rady o tom cele vlákno, Belmondo je velký fanda Rolad :-) Upraveno 31. května 2011 uživatelem Frantik
shag Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Odesláno 31. května 2011 Videl som ho uz aj s Navitimermi, ale tu mas asi pravdu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hasňa Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Odesláno 31. května 2011 (upraveno) Rolady http://i61.photobucket.com/albums/h42/rwhschmidt/Belmondo66.jpg http://i52.servimg.com/u/f52/11/52/88/25/dsc00010.jpg Upraveno 31. května 2011 uživatelem Hasňa
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se