Přejít na obsah

V hlavnej ulohe: hodinky

Kasper

Doporučené příspěvky

před 14 hodinami, childe napsal:

King`s Man První mise (2021)

Švýcarské hodinky nosí i britští gentlemani 

Jak se mi první 2 díly líbili moc, tak tady ten ne, chyběl mi tam humor a nadsázka, bylo to až moc vážný a Rasputin byl až moc nesmrtelnej 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, Moty napsal:

Jak se mi první 2 díly líbili moc, tak tady ten ne, chyběl mi tam humor a nadsázka, bylo to až moc vážný a Rasputin byl až moc nesmrtelnej 

Mám to úplně stejně a je fakt, že tento díl si narozdíl od prvních dvou již znovu nepustím.

Ovšem, když na ně byl tak detailní záběr nemohl jsem si to odpustit

Odkaz ke komentáři

Jaeger-LeCoultre Master Ultra Thin Kingsman Knife

Materials: Pink gold and alligator leather

Diameter: 40mm

Height: 4.25mm

Water-resistance: 30m

Power reserve: 35 hours

Price: £26,900

As thin as a knife and just as sharp, Jaeger-LeCoultre’s vintage-styled creation for The King’s Man movie is available in a limited edition of 100 and takes the cinematic wristwatch into the realm of high horological art.

Zdroj

https://www.mrporter.com/en-se/journal/watches/watch-pick-jaeger-lecoultre-kingsman-master-ultra-thin-knife-1319908

w1500_q80.jpg

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Paja1971 napsal:

Já bych řekl, že jsou to Gravitymastry. Na řemenu je napsáno Vibe resist.

Odesláno z mého IN2023 pomocí Tapatalk

Je to mozne, nicmene GWG-1000 maji v dane verzi na remenu na "6" Mud resist a na "12" Vibe resist. Ta fotka je na prd, ale nic lepsiho sem nedokazal poridit ;-). 

Odkaz ke komentáři

Je to mozne, nicmene GWG-1000 maji v dane verzi na remenu na "6" Mud resist a na "12" Vibe resist. Ta fotka je na prd, ale nic lepsiho sem nedokazal poridit ;-). 
Máš pravdu, jsou to GWG 1000. Já sem to bral podle svých GWG 2000, kde ty nápisy jsou jinak. V katalogu jsem podobné Gravitymastry nenašel (černé, zelený řemen, stříbrné čudlíky), ale Mudmastry takové přesně jsou.

Odesláno z mého IN2023 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...