Moty Odesláno 26. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2024 před 14 hodinami, childe napsal: King`s Man První mise (2021) Švýcarské hodinky nosí i britští gentlemani Jak se mi první 2 díly líbili moc, tak tady ten ne, chyběl mi tam humor a nadsázka, bylo to až moc vážný a Rasputin byl až moc nesmrtelnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 26. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2024 před 1 hodinou, Moty napsal: Jak se mi první 2 díly líbili moc, tak tady ten ne, chyběl mi tam humor a nadsázka, bylo to až moc vážný a Rasputin byl až moc nesmrtelnej Mám to úplně stejně a je fakt, že tento díl si narozdíl od prvních dvou již znovu nepustím. Ovšem, když na ně byl tak detailní záběr nemohl jsem si to odpustit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 26. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2024 Jaeger-LeCoultre Master Ultra Thin Kingsman Knife Materials: Pink gold and alligator leather Diameter: 40mm Height: 4.25mm Water-resistance: 30m Power reserve: 35 hours Price: £26,900 As thin as a knife and just as sharp, Jaeger-LeCoultre’s vintage-styled creation for The King’s Man movie is available in a limited edition of 100 and takes the cinematic wristwatch into the realm of high horological art. Zdroj https://www.mrporter.com/en-se/journal/watches/watch-pick-jaeger-lecoultre-kingsman-master-ultra-thin-knife-1319908 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paja1971 Odesláno 28. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2024 Film "Za čárou" a MudmasterJá bych řekl, že jsou to Gravitymastry. Na řemenu je napsáno Vibe resist. Odesláno z mého IN2023 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 28. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2024 před 2 hodinami, Paja1971 napsal: Já bych řekl, že jsou to Gravitymastry. Na řemenu je napsáno Vibe resist. Odesláno z mého IN2023 pomocí Tapatalk Je to mozne, nicmene GWG-1000 maji v dane verzi na remenu na "6" Mud resist a na "12" Vibe resist. Ta fotka je na prd, ale nic lepsiho sem nedokazal poridit ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paja1971 Odesláno 28. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2024 Je to mozne, nicmene GWG-1000 maji v dane verzi na remenu na "6" Mud resist a na "12" Vibe resist. Ta fotka je na prd, ale nic lepsiho sem nedokazal poridit ;-). Máš pravdu, jsou to GWG 1000. Já sem to bral podle svých GWG 2000, kde ty nápisy jsou jinak. V katalogu jsem podobné Gravitymastry nenašel (černé, zelený řemen, stříbrné čudlíky), ale Mudmastry takové přesně jsou. Odesláno z mého IN2023 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2024 Nikdo (2021) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2024 Nejspíš to budou nějaká Seika... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2024 Nejspíš to budou nějaká Seika... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2024 (upraveno) Nejspíš to budou nějaká Seika... Upraveno 1. března 2024 uživatelem childe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 2. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2024 Právě koukám: Bobby Deerfield. Filmové zpracování knihy Nebe nezná vyvolených. Al Pacino celý film na ruce Seiko 6139 Helmet s bílým cifrem na origo tahu. Přesně tyto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 2. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2024 Dokonce na ně v tom filmu dělá reklamu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 3. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2024 Mission: Impossible (1996) Bulgari Diagono Scuba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 9. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2024 Morbius 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 12. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2024 Bruce Willis v https://www.csfd.cz/film/245684-prani-smrti/recenze/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 12. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2024 Jojo, tyhle pamy tam maj docela roli Právě teď, Roland Sands napsal: Bruce Willis v https://www.csfd.cz/film/245684-prani-smrti/recenze/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 12. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2024 před 5 minutami, Kid_A napsal: Jojo, tyhle pamy tam maj docela roli Je pěkné vidět hodinky součástí příběhu jako např. moony v Projekt Adam . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 17. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2024 The Gentlemen - když už vévoda, tak se zlatýma Patekama, tipuju 7118/1R-010 (teď mě napadá, že ani neukázali, jak je dostal od tý partičky zpátky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2024 Asi nástěné nebo stolní armádní hodiny Chelsa Boston v dokumentu Zlomové Okamžiky. Víte někdo, co znamená tato značka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom88 Odesláno 2. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2024 Martin Freeman ve filmu Miller's Girl asi Hamilton. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se