Leclerc Odesláno 29. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2008 Podezrely z vrazdy ve filmu Zodiac ma ... Zodiac:). Natoceno podle skutecne udalosti, doporucuju, pekny film. Jen doplňuju foto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 29. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2008 Jen doplňuju foto: Jedny z mych vysnenych. Zodiac Sea Wolf. To byly jeste doby, kdy Zodiac vyrabel hodinky, za ktere se nemusl stydet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 9. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2008 Omegy Daniela Craiga. Už to tady bylo, ale ještě detailní foto: Omega Seamaster. (Dal jsem to jako odkaz, protože fotka je hodně velká.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 9. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2008 Přímo ve filmu hrajou Panerai. Překvápko, ne? Jestli si nepletu film... Fanda Panerai si tam přijde na své, je na ně pár delších záběrů. Nevíte, co má na ruce ten snajpr? Připomíná mi to Trasery. Jinak film mě mile šokoval, takovou řezničinu jsem nečekal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 10. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2008 Fanda Panerai si tam přijde na své, je na ně pár delších záběrů. Nevíte, co má na ruce ten snajpr? Připomíná mi to Trasery. Jinak film mě mile šokoval, takovou řezničinu jsem nečekal http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=11240 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 10. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2008 http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=11240 Díky, vážně jsem slepý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2008 kdo ví co to má Steve na pravé ruce? aneb dejte si zvuk na plno,ve vedlejší úloze vytočené V8 http://youtube.com/watch?v=Z-7IEPTAoTg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 17. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2008 Kdo pozna tyto na ruce Jamese Camerona? Nedelalo podobne Casio? http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...mes_Cameron.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 17. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2008 V nově natáčeném pokračování "Sněženky a machři" by se měly objevit Caterpillary - na více osobách; jo marketing je holt marketing :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimsy Odesláno 17. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2008 Robert Downey Jr. - Iron Man - BVLGARI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin1 Odesláno 18. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2008 Jason Statham - The Bank Job - Tag Heuer Monaco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanz21 Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 Jason Statham - The Bank Job - Tag Heuer Monaco Jo jo, celkem dobré pokoukání, přidávám foto, pěkná rolička pro Tagy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 8. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2008 Malá hádanka. Kdo a v kterém českém filmu je měl na ruce? Pokud někdo pozná, co je to za hodinky a poskytne víc informací, tím líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2008 I Dr. No ma sve hodinky: http://www.swatch.com/gb_en/villain/drno.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 24. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2008 I Dr. No ma sve hodinky: http://www.swatch.com/gb_en/villain/drno.html Každej bondovskej padouch/padouška má vlastní swatchky, což pokládám za geniální marketingovej tah. Dostal jsem k tomu docela hezkej tiskovej materiál, kde je každej model na vlastní A4 - kdyby se našel bondovskej závislák, tak mu ho přenechám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 24. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2008 Každej bondovskej padouch/padouška má vlastní swatchky, což pokládám za geniální marketingovej tah. Dostal jsem k tomu docela hezkej tiskovej materiál, kde je každej model na vlastní A4 - kdyby se našel bondovskej závislák, tak mu ho přenechám... *slint**slint*.....a nemohl bys to naskenovat,prosím????? Mne by to dosti zajímalo,Bonda hodně můžu(i když mne pravověrní kamenují,páč Conneryho považuji až za druhého nej Bonda-nej je Brosnan).......a poslední blonďák suck. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 24. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2008 *slint**slint*.....a nemohl bys to naskenovat,prosím????? Mne by to dosti zajímalo,Bonda hodně můžu(i když mne pravověrní kamenují,páč Conneryho považuji až za druhého nej Bonda-nej je Brosnan).......a poslední blonďák suck. Uplne ta chapem, som na tom podobne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 24. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2008 Uplne ta chapem, som na tom podobne Podobně???Ty jsi mnohem větší ujeťák,než já....:lol2:...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2008 - kdyby se našel bondovskej závislák, tak mu ho přenechám... Myslím, že Jaem má nezpochybnitelný nárok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 24. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2008 Myslím, že Jaem má nezpochybnitelný nárok. ač nerad,souhlasím...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se