Přejít na obsah

V hlavnej ulohe: hodinky

Kasper

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Přímo ve filmu hrajou Panerai. Překvápko, ne? Jestli si nepletu film...

Fanda Panerai si tam přijde na své, je na ně pár delších záběrů. Nevíte, co má na ruce ten snajpr? Připomíná mi to Trasery. Jinak film mě mile šokoval, takovou řezničinu jsem nečekal :gun_bandana:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...
  • po 4 týdnech...
  • po měsících...
  • po 2 týdnech...

Každej bondovskej padouch/padouška má vlastní swatchky, což pokládám za geniální marketingovej tah. Dostal jsem k tomu docela hezkej tiskovej materiál, kde je každej model na vlastní A4 - kdyby se našel bondovskej závislák, tak mu ho přenechám...

Odkaz ke komentáři

Každej bondovskej padouch/padouška má vlastní swatchky, což pokládám za geniální marketingovej tah. Dostal jsem k tomu docela hezkej tiskovej materiál, kde je každej model na vlastní A4 - kdyby se našel bondovskej závislák, tak mu ho přenechám...

*slint**slint*.....a nemohl bys to naskenovat,prosím????? Mne by to dosti zajímalo,Bonda hodně můžu(i když mne pravověrní kamenují,páč Conneryho považuji až za druhého nej Bonda-nej je Brosnan).......a poslední blonďák suck.

Odkaz ke komentáři

*slint**slint*.....a nemohl bys to naskenovat,prosím????? Mne by to dosti zajímalo,Bonda hodně můžu(i když mne pravověrní kamenují,páč Conneryho považuji až za druhého nej Bonda-nej je Brosnan).......a poslední blonďák suck.

Uplne ta chapem, som na tom podobne :thumbsup_anim:

1ckezmql7gcv7s6bnonb.jpg

rtwitpmmuku4id00jzpa.jpg

lka8ev3jqe71kih83b7y.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...