skalis Odesláno 30. března 2012 Nahlásit Odesláno 30. března 2012 Dvakrat z posledni serie Dextra Ty cibule jsou hrozny, ale Quinn si hned po svem vstupu do serialu poridil solid gold Suby . Stve me, ze Season 7 bude az v zari...
Matej09 Odesláno 9. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2012 The grey hodinky mali "antenu" = ten drot čo trčí, preto som si myslel že su to Breitling, ale neboli. Na ruku sa hlavnej postave dostali až v posednej (predposlednej) scéne- po titulkoch bola posledná.
cortes1990 Odesláno 9. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2012 Max Payne podľa nápisu na diale pravdepodobne: Patek Philippe ak je to patek tak to bude fík .. podla tych popiskov by to mal byt model s turbom lenze mne sa ta korunka zda byt moc mala a k tomu turbu je aj combo repetiacia, no a to tieto hodinky nemaju (šoupatko nikde) asi len obyc. rekvizita
parnass Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2012 no spíš to možná budou jiný hodinky..... jestli by si někdo zcela určitě nevzal (ani na natáčení) fake tak je to eastwood. ak je to patek tak to bude fík .. podla tych popiskov by to mal byt model s turbom lenze mne sa ta korunka zda byt moc mala a k tomu turbu je aj combo repetiacia, no a to tieto hodinky nemaju (šoupatko nikde) asi len obyc. rekvizita
Frantik Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2012 no spíš to možná budou jiný hodinky..... jestli by si někdo zcela určitě nevzal (ani na natáčení) fake tak je to eastwood. To si asi pleteš filmy a herce :-)
parnass Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2012 no tak mi prostě řekni ve kterým filmu měl eastwood jakej fake..ať se přiučím..prostě mi to k němu nesedí To si asi pleteš filmy a herce :-)
Tittus Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2012 no tak mi prostě řekni ve kterým filmu měl eastwood jakej fake..ať se přiučím..prostě mi to k němu nesedí Já mám pocit, že ten fake, to byla řeč o Philippe Patek z Maxe Payna.
Frantik Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2012 no tak mi prostě řekni ve kterým filmu měl eastwood jakej fake..ať se přiučím..prostě mi to k němu nesedí Přiuč se, ze Eastwood ve filmu Max Payne nehrál, to bude pro zacatek stačit :-)
Tittus Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2012 Právě koukám na Air Force One, tyhle hodinky má na ruce Gary Oldman, je to nějaký zajímavý model? Najednou to víc sleduju, dřív by mě to asi ani nenapadlo...
huhu4d Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2012 Bill Murray - Life Aquatic - Vostok amphibia
Tommy_PP Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2012 Včera na Markíze film Cobra a Sylvester Stallone v 80. rokoch na ruke Heuer.
Matej09 Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2012 Arnold vo filme End of Days AP Royal Oak Offshore
funf5 Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2012 (upraveno) Tittus a huhu4d přečtěte si, jak velké fotky se davájí na fórum EDIT: oprava Upraveno 14. dubna 2012 uživatelem funf5
Marfael Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 Novější film Ryana Goslinga Drive a v malé roli hodinky Patek Philippe. Odkaz na film,který vřele doporučuji http://www.csfd.cz/film/240522-drive/ Odkaz na přesné hodinky,které ve filmu několikrát použil http://www.gq-magazine.co.uk/style/articles/2011-09/16/gq-watches-ryan-gosling-watch-from-drive-film-movie A ještě jeden odkaz na detailnější foto hodinek a nějaký ten popis http://themonsieur.com/2011/10/09/movie-watch-ryan-goslings-watch-in-drive-patek-philippe/# Pro případné zájemce mám špatnou zprávu.Hodinky nejsou oficiálním modelem,takže zakoupit je asi nebude možné.
huhu4d Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 (upraveno) Simon Pegg v mission impossible 4, casio g-shocky ? Upraveno 16. dubna 2012 uživatelem huhu4d
organic Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 Bill Murray - Life Aquatic - Vostok amphibia Vostoky? Tak to čumim jak puk!
Quido Morava Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 film Detektivové z Hollywoodu (orig. Hollywood Homicide) - mimochodem strašná slátanina - ale dobře tam jsou vidět hodinky: Panerai
parnass Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 tohle pro panerai opravdu není moc dobrá reklama film Detektivové z Hollywoodu (orig. Hollywood Homicide) - mimochodem strašná slátanina - ale dobře tam jsou vidět hodinky: Panerai
ggrand Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2012 (upraveno) Co to má Saša na ruce v téhle reklamě, GX56? Edit: hodinky se mi zdají veliké, ale né zas jako GX56, tak nevím Upraveno 18. dubna 2012 uživatelem ggrand
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se