Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Odesláno

The grey

Posted Image

Posted Image

hodinky mali "antenu" = ten drot čo trčí, preto som si myslel že su to Breitling, ale neboli. Na ruku sa hlavnej postave dostali až v posednej (predposlednej) scéne- po titulkoch bola posledná.

Odesláno

Posted Image

Max Payne

podľa nápisu na diale pravdepodobne: Patek Philippe

ak je to patek tak to bude fík .. podla tych popiskov by to mal byt model s turbom lenze mne sa ta korunka zda byt moc mala a k tomu turbu je aj combo repetiacia, no a to tieto hodinky nemaju (šoupatko nikde) asi len obyc. rekvizita
Odesláno

no spíš to možná budou jiný hodinky.....

jestli by si někdo zcela určitě nevzal (ani na natáčení) fake tak je to eastwood.

ak je to patek tak to bude fík .. podla tych popiskov by to mal byt model s turbom lenze mne sa ta korunka zda byt moc mala a k tomu turbu je aj combo repetiacia, no a to tieto hodinky nemaju (šoupatko nikde) asi len obyc. rekvizita

Odesláno

no spíš to možná budou jiný hodinky.....

jestli by si někdo zcela určitě nevzal (ani na natáčení) fake tak je to eastwood.

To si asi pleteš filmy a herce :-)
Odesláno

no tak mi prostě řekni ve kterým filmu měl eastwood jakej fake..ať se přiučím..prostě mi to k němu nesedí

Já mám pocit, že ten fake, to byla řeč o Philippe Patek z Maxe Payna.

Odesláno

no tak mi prostě řekni ve kterým filmu měl eastwood jakej fake..ať se přiučím..prostě mi to k němu nesedí

Přiuč se, ze Eastwood ve filmu Max Payne nehrál, to bude pro zacatek stačit :-)
Odesláno (upraveno)

Tittus a huhu4d přečtěte si, jak velké fotky se davájí na fórum

EDIT: oprava

Upraveno uživatelem funf5
Odesláno

Novější film Ryana Goslinga Drive a v malé roli hodinky Patek Philippe.

Odkaz na film,který vřele doporučuji http://www.csfd.cz/film/240522-drive/

Odkaz na přesné hodinky,které ve filmu několikrát použil http://www.gq-magazine.co.uk/style/articles/2011-09/16/gq-watches-ryan-gosling-watch-from-drive-film-movie

A ještě jeden odkaz na detailnější foto hodinek a nějaký ten popis http://themonsieur.com/2011/10/09/movie-watch-ryan-goslings-watch-in-drive-patek-philippe/#

Pro případné zájemce mám špatnou zprávu.Hodinky nejsou oficiálním modelem,takže zakoupit je asi nebude možné.

post-20800-014421600 1334510435.jpg

Odesláno

tohle pro panerai opravdu není moc dobrá reklama

film Detektivové z Hollywoodu (orig. Hollywood Homicide) - mimochodem strašná slátanina - ale dobře tam jsou vidět hodinky:

Panerai

Posted Image

Posted Image

Odesláno (upraveno)

Co to má Saša na ruce v téhle reklamě, GX56?

Edit: hodinky se mi zdají veliké, ale né zas jako GX56, tak nevím

Posted Image

Upraveno uživatelem ggrand

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...