Rimsy Odesláno 21. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2007 Dr. House ma Hamiltony, myslim Khaki chrono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 28. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2007 Ve filmu Muž v ohni (Man on Fire) mel Denzel Washington "digitalky" Casio (myslim, ze to byl konkretne typ Casio PRO TREK PRG-40B-2VER). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 28. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2007 Dr. House ma Hamiltony, myslim Khaki chrono Hugh Laurie v House M.D. nosi Hamilton Khaki King Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 29. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2007 V Kobře 11 hrají Maurice Lacroix (má je jeden z té dvojice Tlustý + "chudý duchem" - jména si nepamatuji) a Fortisy - má je jeden z té hlavní dvojice. V Bestiáři jsou to potom Raymond Weil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
old black Odesláno 29. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2007 17:15, za chvíli! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
old black Odesláno 29. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2007 Hodinek jsem si nevšiml, jaký měl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deekay Odesláno 29. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2007 (upraveno) Jinak co se tyka The Professionals, tam jeste jsou: OllechWajs Carribean 1000 Porsche Design PO11 (cerpano odtud: http://www.personal.u-net.com/~carnfort/Pr...ls/hardware.htm ) Upraveno 29. července 2007 uživatelem deekay Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilot Odesláno 29. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2007 kapitán Kloss má/měl Omegy - bohužel typ nevím, pochopitelně 60-tá leta a fotku jsem taky nestihl.. dobře byly vidět ve 14 nebo 15-tém díle.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 29. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2007 Hodinek jsem si nevšiml, jaký měl? Pokud myslis Commandera Bonda, mel Rolex Submariner ale v tomhle dilu bylo vic na co koukat, taky jsem mel co delat, abych cumel jen na hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
old black Odesláno 29. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2007 Pokud myslis Commandera Bonda, mel Rolex Submariner ale v tomhle dilu bylo vic na co koukat, taky jsem mel co delat, abych cumel jen na hodinky Vím, že je tam měl mít, ale neviděl jsem je. Asi jsem koukal víc po kozách ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 30. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2007 V posledním, tedy třetím pokračování Dannyho parťáků, by mě zajímalo co nosí Clooney na ruce, vypadalo to jako IWC, ale nestihl jsem si to pořádně prohlédnout, také by mě zajímaly hodinky Al Pacina. Celkem bylo překvapení, když tam Pitt nosil Rolexy, ikdyž je ambasador Tag Heuer. Model carrera chrono tam byl také k vidění. Jinak se mi to jako oddechovka celkem líbilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 1. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2007 (upraveno) Ve filmu Elita armády (The Hard Corps) mel Jean-Claude Van Damme hodinky ala Stocker & Yale Sandy P650 Type 6 nebo v podobnem stylu, ale nejde poznat, jake to konkretne jsou. (ale vim, ze Sandy P650 to nejsou ) Upraveno 1. srpna 2007 uživatelem Mike Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimsy Odesláno 1. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2007 Nicholas Cage ve filmu Next ma Tag Heuer Carrera chronograph. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 2. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2007 V Malém pitavalu z velkého města má šéf krimky Břéťa na ruce SkoroDiplomaty. (nebo alespoň v několika dílech měl) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porotrico Odesláno 2. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2007 V Malém pitavalu z velkého města má šéf krimky Břéťa na ruce SkoroDiplomaty. (nebo alespoň v několika dílech měl) Asi jsme úchylové, ale i já se v Pitavalu čuměl, co ta "veřejnobezpečácká sebranka" nosí za hodinky a souhlasím s tebou. Pravděpodobně měl něco jako Diplomaty... To víš, elita... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 3. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2007 Zadnou fotku jsem nenasel, ale myslim, ze Geňa (Richard Genzer) nosi nejake Breitling se zlutym cifernikem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 3. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2007 Asi jsme úchylové, ale i já se v Pitavalu čuměl, co ta "veřejnobezpečácká sebranka" nosí za hodinky a souhlasím s tebou. Pravděpodobně měl něco jako Diplomaty... To víš, elita... Já se na to dívám docela rád, když pominu povinný balast a zapáleného echt tesilového náčelníka (OS SNB), tak ty story mají reálný základ a docela se to blíží i někdy realitě. Jen tehdy OPČ se asi dělala snadněji (bylo víc domovních důvěrníků ) Ale hodinky tam mají zajímavé, viděl jsem i jedny pěkné Poljoty a taky pár digitálek, z toho myslím jedny ty ruské Elektronika, které ukazovaly čas jen když se zmáčkl čudlík. A vyšetřovatel "Sváťa" nosí Prim Sport II.g! Jo, je to úcylka, koukat v TV seriálu po hodinkách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 3. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2007 Tak aspon Suchánek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 3. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2007 Nick Cage, 8mm, Oris Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 7. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2007 Al Pacino vo filme 88 minutes mal Tag Heuer Monaco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se