Přejít na obsah

V hlavnej ulohe: hodinky

Kasper

Doporučené příspěvky

• po měsíci...

V posledním, tedy třetím pokračování Dannyho parťáků, by mě zajímalo co nosí Clooney na ruce, vypadalo to jako IWC, ale nestihl jsem si to pořádně prohlédnout, také by mě zajímaly hodinky Al Pacina. Celkem bylo překvapení, když tam Pitt nosil Rolexy, ikdyž je ambasador Tag Heuer. Model carrera chrono tam byl také k vidění. Jinak se mi to jako oddechovka celkem líbilo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ve filmu Elita armády (The Hard Corps) mel Jean-Claude Van Damme hodinky ala Stocker & Yale Sandy P650 Type 6 nebo v podobnem stylu, ale nejde poznat, jake to konkretne jsou. (ale vim, ze Sandy P650 to nejsou :thumbsup_anim: )

Upraveno uživatelem Mike
Odkaz ke komentáři

V Malém pitavalu z velkého města :) má šéf krimky Břéťa na ruce SkoroDiplomaty. (nebo alespoň v několika dílech měl)

Asi jsme úchylové, ale i já se v Pitavalu čuměl, co ta "veřejnobezpečácká sebranka" nosí za hodinky a souhlasím s tebou. Pravděpodobně měl něco jako Diplomaty... To víš, elita... :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Asi jsme úchylové, ale i já se v Pitavalu čuměl, co ta "veřejnobezpečácká sebranka" nosí za hodinky a souhlasím s tebou. Pravděpodobně měl něco jako Diplomaty... To víš, elita... :thumbsup_anim:

:whistling: Já se na to dívám docela rád, když pominu povinný balast a zapáleného echt tesilového náčelníka (OS SNB), tak ty story mají reálný základ a docela se to blíží i někdy realitě. Jen tehdy OPČ se asi dělala snadněji (bylo víc domovních důvěrníků :guitar: ) Ale hodinky tam mají zajímavé, viděl jsem i jedny pěkné Poljoty a taky pár digitálek, z toho myslím jedny ty ruské Elektronika, které ukazovaly čas jen když se zmáčkl čudlík. A vyšetřovatel "Sváťa" nosí Prim Sport II.g! Jo, je to úcylka, koukat v TV seriálu po hodinkách...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...