saboter Odesláno 3. března 2006 Nahlásit Odesláno 3. března 2006 No napríklad ked máš púzdro na hodinkách vyrobené z čínskeho pochromovaného "plechu" tak sa si mierne prehýba pri zaťažení. A keby si tam nemal skvelé tvrdené minerálne sklo, ale safírové tak by sa ti rozsypalo :) .
Roman Odesláno 3. března 2006 Nahlásit Odesláno 3. března 2006 honza napsal: Pro Romana pouzdro se mírně hne? Co tím myslíš? Jelikož jsem měl i kamenný obchod, tak jsem měl kdysi v ruce hodinky, značku si nepamatuji, u kterých mi zákazník říkal, že s hodinkami někde třísknul a od té doby mu tam safírové sklo opakovaně praskalo. A měl jsem v ruce několik dalších hodinek, kde bylo problémem uložení skla. To je asi tím, že mi rukou prošly už tisíce hodinek. Nevěděl jsem ale, že to slovo vyvolá takový zájem.
HonzaX Odesláno 3. března 2006 Nahlásit Odesláno 3. března 2006 Pro Romana to co tady vyprávíš je technicky vzato nesmysl. Pouzdro hodinek se nemůže při nošení hnout. Vyrábí se z nerezu,či mosazná, ty se určitě nehnou. Tak malý kousek kovu nejde na ruce ohnout. Dřív by ten dotyčný měl po ruce. Pouzdro z plastu zrovna lámu v ruce a taky to běžnou silou nejde. Jo, když ti hodinky přejede auto to se ohnou, ale zpět už se do původního tvaru nevrátí. Holt jsme šťouralové a blbosti Ti nežerem.
Ondraj Odesláno 3. března 2006 Nahlásit Odesláno 3. března 2006 No dokážu si představit, že by se nějaké pouzdro hnout mohlo při pořádném nárazu.
HonzaX Odesláno 3. března 2006 Nahlásit Odesláno 3. března 2006 Pro Romana proč jsi smazal tu větu ,že Češi jsou šťouralové.
gandalf Odesláno 4. března 2006 Nahlásit Odesláno 4. března 2006 Přátelé já si myslím, že diskuse o t.zv. "čínách" neměla, podle mého, sklouznout do osobní roviny. Roman prodává to, co prodává a hlásí se k tomu. Na kvalitu tohoto zboží můžeme mít každý svůj názor, ale to je asi vše, co s tím naděláme. Já ho taky mám, orig. číny jsem měl a zkušenost jsem popsal. Pokud budou zákazníci, tak bude odbyt. Vy, co máte vztah k palným zbraním velmi dobře víte jaký kvalitativní pokrok výroba v Číně prodělala. Já sám mám klon siga a nestydím se s tím přijít na střelnici ani mezi profesionály a nikdo mi to nehaní. Nejdřív to vyzkouší. Je pravda, že je to za 1/3 ceny. A teď mi to spočítejte :-).
HonzaX Odesláno 4. března 2006 Nahlásit Odesláno 4. března 2006 Dobře,ale mělo by se zde psát na férovku a každá liška chválí svůj ocas,která ho nemá tvrdí,že je lepší bez něj. Může mi vyprávět o Marsu co chce,ale ne že se hnou hodinky.To mu může žrát jen blbec.
HonzaX Odesláno 4. března 2006 Nahlásit Odesláno 4. března 2006 Přes 40 let dělám do železa,tak se odvažuji tvrdit,že o tom něco vím.
gandalf Odesláno 4. března 2006 Nahlásit Odesláno 4. března 2006 Praská i to, co by praskat nemělo :-)). Teda pokud si mlhavě vzpomínám. Ještě dodám - slevu od Romana nedostávám, činský hodinky jsem už zažil na vlastní ruku.
HonzaX Odesláno 4. března 2006 Nahlásit Odesláno 4. března 2006 Hnout a prasknout je rozdíl. Střílím taky,čínu nemám ale kamarádi jo tak vím jak se na ni pohlíží.
HonzaX Odesláno 4. března 2006 Nahlásit Odesláno 4. března 2006 Nepsal jsem o kvalitě hodinek ale o tom,že Roman říká,že se hodinky hnou.Sakra čti pořádně.
Návštěvník Kamil Odesláno 4. března 2006 Nahlásit Odesláno 4. března 2006 Čína je náhodou výborná.... Když se umí uvařit
gandalf Odesláno 4. března 2006 Nahlásit Odesláno 4. března 2006 Pro mě je to uzavřená záležitost. Je mi jedno, proč tam /a nejen na čínách/, praskaj skla.
31682 Odesláno 4. března 2006 Nahlásit Odesláno 4. března 2006 Možná jste si to neuvědomili, ale Romana doslovně zařezáváte. Spousta lidí, co chce přejít na mechaniku, se dogoogluje až sem. Tady vytřeští oči a hodinky od něj si už nekoupí, z diskuse vyplývá, že je to úplně to nejhorší. Tak se seberou a půjdou si koupit nějaký fake do tržnice. Mě by nevadila kritika od někoho, kdo by napsal, že se mu Elysee za půl roku pokazily a nemohl se dovolat reklamace, ale tady je nikdo nemá a všichni je kritizují. Víte co tím chci říct? Nějak tomu schází objektivita... Stejně tak by tu nějaká partička mohla nesmyslně kritizovat současné Primky. Mělo by to asi stejnou vypovídací hodnotu. Alespoň já jsem pochopil, že tady není moc lidí, kteří by nějaký kousek z jejich současné produkce vlastnili
Chronomag Odesláno 4. března 2006 Nahlásit Odesláno 4. března 2006 No, souhlas s 31682 - téma zavírám a snad to Romana příliš neznechutilo.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.