Pista Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 ....akurát, že som sa nestretol s výrokom: to ferrari na ktorom prišiel je už podľa zvuku"fejk"... pockej dva tri roky. ŠKODA už vyrába svoje modely v Rusku a Indii, AUDI sa v Číne vyrába oficiálne...máš nejaké "dôverné" informácie o tom, že Ferrari presúva výrobu do Číny z Maranella, alebo niečo ešte dôvernejšie ohľadom High End výrobcov a "montérov" švajčiarskych hodiniek? Vtomto svete je už takmer všetko možné....
cali Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 No tak ono to ma aj druhu stranu mince.... vyrobit fejk ferrari tak aby to jazdilo je este stale docela problem. Ale vyrobit hodinky, ktore znesu porovnanie s drvivou vacsinou dnesnej swiss produkcie strednej a nizsej triedy zas taky problem nie je. Staci k tomu poriadne CNC a dost penazi na to aby si zvladol zadat objednavku na trochu vacsi objem ETA strojkov (tak aby sa ETA na to ulakomila) Proste mechanicke hodinky uz nie su rozhodne taky high end vyrobok ako to bolo pred dajme tomu 20timi rokmi. Vyrabat/Kopirovat ich nie je na dnesne technologicke pomery vobec naraocne.
railmaster Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 Zvyknem to robiť naopak. Záleží, akým spôsobom sa dotyčný opýta. Tým čo sa vyznajú, netreba vysvetľovať, kamaráti a kolegovia vedia o čo ide. Keď vidím skutočný záujem, odpoviem slušne. Rypákom, na otázku čo to mám na ruke, poviem, že sú to nejaké kópie.
PhoeniX Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 Rypákom, na otázku čo to mám na ruke, poviem, že sú to nejaké kópie. Jednou jsem si dovezl Oakley brýle koupený v Oakley shopu. A jeden blb povídá: "Nevěřím tomu, že sou pravý". A já mu prostě nevysvětlil, že jsou origo. Protože on jediný ví a zná. S dementama nebudu ztrácet čas.
Návštěvník Snow Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 to mechla - Tvoje starosti na moji hlavu.
Peta-Biker Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 (upraveno) Snow mechla: Jestli je už nechceš, klidně si je vezmu, mně to vadit nebude, když si někdo bude myslet, že mám fejky Jde jen čistě o můj pocit... na ostatní se.u , kór když vím, že jsem je koupil se vším a tím pádem z nich musím mít zákonitě radost, že si na nic nehraju... Upraveno 16. června 2009 uživatelem Peta-Biker
honza71 Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 TO mechla : asi se budu opakovat po druhých, ALE PROČ TO ŘEŠÍŠ ? Koupil sis hodinky pro sebe a svůj dobrej pocit, že máš něco, co se Ti líbí (nebo po čem si toužil). Jestli je to tak, s.r na ostatní. No a jestli si koupil něco co stálo kupu peněz jen aby si se "ukázal" , tak máš smůlu chlape. Závistivců a troubů je všude plno.
Karlos Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 nebyly to kolegove, ale zakaznici... myslim, ze jeden Emporio Armani dalsi nevim... Nevím ani proč, ale moc ti nevěřím. Ale třeba kdybys přidal pár fotek svých hodinek, určitě by to veškeré možné pochybnosti zahnalo...
Dantechno Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 ...tím si myslím, že třeba konkrétně tyto dvě firmy dostávají tak naprdel, že to stokrát převyšuje jejich ztráty které vzniknou přímo prodejem Trochu to procitam a nejsem z tvojeho prispevku moudry - nepochopil jsem ho. Nechapu to s tema ztratama a prodejem. Promin mozna jsem pomalejsi.....
Jakubisko Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 Mechla: tak si kup Primky, o tech nikdo nepochybuje... paradoxne ani o tech od MPM, ze jsou prave
xbenny Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 Myslim, ze Mechla si spis potrebuje vymyslet a udrzovat tema na kterym by se dalo nabrat 50 prispevku a ukazat, ze taky tak nejak patri do party. Trebas se casem ty prispevky o PO budou hodit, az je bude prodavat na aukru (kecam, jen me to napadlo jako mozna cesta "potvrzeni" pravosti pro pripadne hejly). K tematu: Krome par lidi postizenych timhle forem potkavam jen lidi, kterym jsou hodinky naprosto fuk a deli na hezke/osklive popr. slusne (za 1500 z kameneho kramu)/zbytecne (vse drazsi). Uvahy o fake/nefake jsem jeste nepotkal a pokud bych nemaval Rolexama, tak nejspis asi ani neuslysim (falesny Rolexy zna kazdy z US filmu). (citaty ze zivota) "Tyjo, za ty prachy to toho moc neumi" (Traser za neskutecnych 3.400) "XY ma dost dobry hodinky. Myslim, ze jsem je videl v nejakym katalogu" (Festina buhvijaka zlutocernachrono) Nevím ani proč, ale moc ti nevěřím. Ale třeba kdybys přidal pár fotek svých hodinek, určitě by to veškeré možné pochybnosti zahnalo...
New Milis Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 Myslim, ze Mechla si spis potrebuje vymyslet a udrzovat tema na kterym by se dalo nabrat 50 prispevku a ukazat, ze taky tak nejak patri do party. Trebas se casem ty prispevky o PO budou hodit, az je bude prodavat na aukru (kecam, jen me to napadlo jako mozna cesta "potvrzeni" pravosti pro pripadne hejly). To má jako bejt prdel nebo to myslíš vážně?
PhoeniX Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 Mechlo, a jak byli oblečení. Třeba nějak takhle?
Dantechno Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 Mechlo, a jak byli oblečení. Třeba nějak takhle? Phoenixi sekne ti to To nosis i normalne?
PhoeniX Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 Phoenixi sekne ti to To nosis i normalne? Tohle nosím i nenormálně, na nákupy a tak... Nejvíc práce mi dalo nacvičit ten zabijáckej výraz se kterým říkám: "Pani, vezmu si pět těchdle párků".
Stano74 Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 Ja som zazil opacnu situaciu : cumel som zakaznikovi na hodinky ,,znacky Hublot" presvedceny, ze ide o original /dotycny manager jazdi na 3 milionovom aute/ a klient,ked si vsimol moj zaujem mi ich hrdo ukazal a pochvalil sa svojimi replikami a nesmiernou sikovnostou,vsak za 15 000 sk mal 200 tisicove hodinky... 1
Návštěvník Tada Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 Ja som zazil opacnu situaciu : cumel som zakaznikovi na hodinky ,,znacky Hublot" presvedceny, ze ide o original /dotycny manager jazdi na 3 milionovom aute/ a klient,ked si vsimol moj zaujem mi ich hrdo ukazal a pochvalil sa svojimi replikami a nesmiernou sikovnostou,vsak za 15 000 sk mal 200 tisicove hodinky... Jo, Hammer Time mi vyprávěl jak se mu přesně takhle chlubil jeden náš společný známý falešnými Pateky, přesně takhle - prezentoval to jako svojí šikovnost, že hodinky za stovky tisíc má za pár šupů... Buran...
PhoeniX Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 Že se lidi něco snaží nakukat okolí, na to jsem si nějak zvykl. Ale co namluví sami sobě?
mechla Odesláno 16. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2009 omlouvam se, ze nereaguji, ale trosku tato diskuse miri jinym smerem nez jsem myslel... chtel jsem tu spis rozjet diskusi ohledne replik, jak se bojuje proti prodeji a jejich vyrobe, jak treba prosti tomu bojuji hodinarske firmy..protoze by me to zajimalo, nic o tom nevim nebo jestli nema nekdo podobne zkusenosti...
Ondraj Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 Je tu hodně vláken o této problematice.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se