New Milis Odesláno 17. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2009 No, dobrý, tak všem těm silnejm chrono osobnostem je to hrozně fuk. Hlavně dát ten salámismus rychle najevo... . Kdo ještě chybí??? EDIT: Mě je to taky fuk, abyste nemysleli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 17. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2009 (upraveno) fakt se divim ze jsem se sem prihlasil No všichni děláme občas neuvážené kroky ! Jestli si chceš přečíst spoustu zajímavejch věcí o hodinkách, jsi tu správně. Jestli potřebuješ pofoukat bolístku, tak zkus štěstí někde jinde. Tady se věci říkají rovně a to někdy trochu bolí. Upraveno 17. června 2009 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 17. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2009 fakt se divim ze jsem se sem prihlasil Já taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davikson Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 No všichni děláme občas neuvážené kroky ! Jestli si chceš přečíst spoustu zajímavejch věcí o hodinkách, jsi tu správně. Jestli potřebuješ pofoukat bolístku, tak zkus štěstí někde jinde. Tady se věci říkají rovně a to někdy trochu bolí. No,Honziku,vrat se na zem.O hodinkach se tu da neco vyhledat,ale zbytek fora je jeden velkej ****.Nebo snad veris tem blabolum,co se tu vylihne?BUDICEK!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 No,Honziku,vrat se na zem.O hodinkach se tu da neco vyhledat,ale zbytek fora je jeden velkej ****.Nebo snad veris tem blabolum,co se tu vylihne?BUDICEK!!!!!!! Tak aby ses tím humusem tady moc nestresoval, odpočiň si na měsíc, pak se třeba vrať a zkus to znovu a jinak. Ale není to nutný - myslím ten návrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 Tak aby ses tím humusem tady moc nestresoval, odpočiň si na měsíc, pak se třeba vrať a zkus to znovu a jinak. Ale není to nutný - myslím ten návrat. Kdyz se mu tu nelibi, tak mu vlastne pomuzes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 (upraveno) Celá tahle diskuse se mi zdá bejt hodně ujetá. Mě je uplně buřt, jestli si někdo řekne, že to co mám na ruce je fejk. V čem ti to jako má pomoct? To je sice fajn, že tobě je buřt co si kdo myslí a docela tě obdivuju , já si ale spíš představuju celkem nepříjemnou situaci, kdy člověka na určitý pozici může taková pomluva na pracovišti docela slušně zdiskreditovat... Upraveno 23. července 2009 uživatelem abbot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 To je sice fajn, že tobě je buřt co si kdo myslí a docela tě obdivuju , já si ale spíš představuju celkem nepříjemnou situaci, kdy člověka na určitý pozici může taková pomluva na pracovišti docela slušně zdiskreditovat... Naopak, tady v ČR budeš za borce, protože si vlastně ušetřil - místo hodinek za 100tis máš za 2tis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 Diskuzi jsem necetl, ale mate nosit Stowy. Ty jsem zfejkovane jeste nevidel. :-) Zertuji samozrejme, ale neco na tech malych znackach bude. Nebo Prim. Diplomaty 40 jsem zfejkovane taky zatim nevidel a ty stare fejkovat netreba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 (upraveno) Diskuzi jsem necetl, ale mate nosit Stowy. Ty jsem zfejkovane jeste nevidel. :-) Zertuji samozrejme, ale neco na tech malych znackach bude. Nebo Prim. Diplomaty 40 jsem zfejkovane taky zatim nevidel a ty stare fejkovat netreba. Diplomaty zfejkoval Rolex ještě před tím, než je Prim poprvé vyrobil. Hnusní kapitalisti. Upraveno 23. července 2009 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 Diplomaty zfejkoval Rolex ještě před tím, než je Prim poprvé vyrobil. Hnusní kapitalisti. a tycho je drahe zase longines Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 (upraveno) V očích okolí mam samý shity: nějaký swatchky (logo omega na moonwatch moonphase neni skoro vidět), módní jetsety (hamilton belowzero) a nějaký jetý primky (orlík) - vůbec mě to nese*e aspoň mam klid od závisti, se kterou bych se potýkal daleko víc. Upraveno 23. července 2009 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 Diplomaty zfejkoval Rolex ještě před tím, než je Prim poprvé vyrobil. Hnusní kapitalisti. Orlíky zase stejným způsobem ofejkovala Omega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 Diplomaty zfejkoval Rolex ještě před tím, než je Prim poprvé vyrobil. Dlouho jsem sbiral odvahu rict, co si o Primu myslim uz velmi dlouho, ale tady to snad zadny Primak nenajde :-) ... Myslim, ze Prim jsou fejkari s tradici. Tot vse, dal to nechci rozvadet, no flame please, jen muj nazor, ktery nezmenite. Co se tyka podstaty tohoto tematu, ja bych se snazil z toho odposlechnuteho rozhovoru ziskat vyhodu pri dalsim jednani. Je obcas dobre vedet, jak si vas druha strana otipuje - ale musis se vyprdnout na tu pychu, tak na tu se vys**... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyfo Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 Tak jsem precet cele tema a chci k tomu neco rici : ja jsem stejny jako ti "zakaznici" tak nejak podeziram kazdeho ze ma fejky, ani nevim proc. Teda ne tak docela, prisel k nam nas novy reditel na pohovor a koukam na hodinky a zdaji se mi nejake povedome a takove vetsi. Ve vhodne chvili jsem se na ne primo zeptal a on se rozpovidal jak zdedil po otci nejake Longinesky atd.. a ze ho to chytlo a ze si koupil Omegy Seamastery Co-axial 47mm dal jsem je na ruku, dukladne si je prohledl a poslechl jak tikaji, povazuji je za prave a verim mu, rikal ze se mu je podarilo vyhodne koupit za 30 litru. No myslel jsem ze Co-axial zni jinac nez klasicka ETA co mam ja ale uchem jsem to nepoznal. Potom kolegove rikali ze jeden nas pracovnik ma doma spoustu hodinek (je to cizinec uz od pohledu). Na parbe jsem s nim dal rec, jednalo se o sportovni odpoledne (strileni z brokovnice, rybareni, projizdky na konich, micove hry atd...) a mel na ruce Invicty chrono a rikal ze ma doma nejake omegy, neco,neco a Pateky. O tech Patkach rika ze ty jsou fakt uplne jine nez ty ostatni a ze je ma nejradeji a ze ted uz hodinky nekupuje ze je kupoval kdyz jeste hodne cestoval a vydelaval velke prachy ted to doma uz pry neobhaji. Verim mu. No a jak jsem nakazil kamarady tak ke mne dojde zprava ze nekdo mel na ruce Brejtle na nejaky parbe a ze se na ne kamos dival atd. tak mi je popsal a ja mu je ukazal na webu rika to jsou ony jen zezadu bylo zavazi tak jak mam ja v mych automatech. No jednalo se o Brejtle pro Bentley ty s tim turbem. Tak nejak mam s tim problem verit ze se jedna o origo, ale na vlastni oci jsem to nevidel. A stalo se mi i osobne ze jsem videl B pro B Turbo na ruce cloveka se kterym jsem jednal a ten mi rekl ze kamos dela u Bentley a ze jim je davaly za fakt paradni cenu a ze je od nej tedy koupil ze se mu libej. Tak nejak jsem mu to neveril ,ale nezeptal jsem se jestli mi je da do ruky aby jsem na to koukl podrobneji na to jsem uz byl mekej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 Docela chápu, že někdo z nás může být rozhořčen, když jeho (třeba i vysněné a težce vydřené - a doma těžko obhájitelné) hodinky nějaký chytrák považuje za fejky... Kdysi se mi stalo něco podobného: koupil jsem si poprvé v životě novou motorku, navíc Harleye. Obětoval jsem tomu mnohé, bylo to poněkud nad moje možnosti v oné době... Bohužel, nedlouho poté jistý supermarket měl v akci soutěž na podobný typ motorky. Jednou si takhle jedu, zastavím na červené a vedle mne zastaví borec na nějakém starším enduru a povídá: "hmmm, pěkná motorka, tu jsi vyhrál v xxxxx?". Jeho tón byl navíc velmi posměšný. Než padla zelená a já vytočený do ruda odjel, ležel na zemi a byl rád že má helmu a tudíž i všechny zuby... Takže chápu, že někoho může vytočit uštěpačná poznámka o fejcích. Zlatá česká závistivá a nepřejícná povaha... A těm co tvrdí že se jich to nedotkne uznale smekám. Bohužel tak klidný a nad věcí nejsem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 Docela chápu, že někdo z nás může být rozhořčen, když jeho (třeba i vysněné a težce vydřené - a doma těžko obhájitelné) hodinky nějaký chytrák považuje za fejky... Kdysi se mi stalo něco podobného: koupil jsem si poprvé v životě novou motorku, navíc Harleye. Obětoval jsem tomu mnohé, bylo to poněkud nad moje možnosti v oné době... Bohužel, nedlouho poté jistý supermarket měl v akci soutěž na podobný typ motorky. Jednou si takhle jedu, zastavím na červené a vedle mne zastaví borec na nějakém starším enduru a povídá: "hmmm, pěkná motorka, tu jsi vyhrál v xxxxx?". Jeho tón byl navíc velmi posměšný. Než padla zelená a já vytočený do ruda odjel, ležel na zemi a byl rád že má helmu a tudíž i všechny zuby... Takže chápu, že někoho může vytočit uštěpačná poznámka o fejcích. Zlatá česká závistivá a nepřejícná povaha... A těm co tvrdí že se jich to nedotkne uznale smekám. Bohužel tak klidný a nad věcí nejsem... Tos ho fakt praštil? Nebyl to Milosklikar? Ten jezdí na enduru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filini Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2009 nahodou, ja sa rovnako obavam tychto "odbornikov" ktory sa vratili z dovolenky plny plazovych vedomosti o cenach hodiniek, pripadne z roznych stranok ktore ako prve vyhodi guugel. Chladny rozhodne nezostavam. Zatial som takuto skusenost nemal. Ale nemal som ani pozitivnu, ze by ma niekto zastavil a nadsene sa pytal na hodinky. Podobny priklad... kupil som si mininotebook EEE PC v super vybave za cca 500eur v rovnakom obdobi prebiehala sutaz s Mountfield, ze ku kazdej kosacke EEE PC zdarma. Jasne, ze ten komp bol vykuchany a zdaleka nemal take parametre ako moj. Nicmene KAZDY kto ma s nim videl mi hovoril: To je ten ku kosacke? Chladnym ma to rozhodne nenechava a uraza ma to....a hrat formu, ze mi to nic nerobi pri tom mozem, ale je to pretvarka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2009 Mym kolegum se nejvice na prvni pohled libily MM ala OP korunka jak lestena tak PVD verze se sendvicem Ze vsech mych hodinek. Jo a taky Prim Traktory. Pak bodojou oranzova Monstra... zajimave... asi proto od sveho okoli (ackoliv si vetsiny znich vazim) necekam jedinou moudrou vetu ohledne hodinek Az na dve vyjimky - ty jsou hezky X ty jsou skaredy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2009 Jojo je to těžké. Mě se v práci taky pár lidí ptalo co to mám za hodinky a já: Archimede a oni: co to je za značka a já: německá se švýcarským strojkem a oni: kolik to stálo a já povídám: 11 500 s kovovým tahem a oni: a co to umí a já povídám: no přece to ukazuje kolik je hodin......a jeden mi povídá: ty vole, já teď koupil Seika ve výprodeji v Tescu za 450 a ty mají i stopky a jsou vodotěsné...no jo no...holt lidem, až na pár vyjímek, je úplně jedno jaké nosí hodinky, tedy pokud nějaké vůbec nosí a jestli jsou to fejky nebo nefejky tak je to nezajímá Omlouvám se za hrozný sloh a úpravu vět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se