kenda Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Odesláno 24. června 2009 (upraveno) Neznáte někdo nějaké dětské ručičkové hodinky pro kluka 8 let? Něco levnějšího, protože je synek stejně do půl roku rozmlátí... Nejlépe textilní pásek se suchým zipem. Něco jako tohle: Esprit Kick It White 4334329 TIMEX T7B071 Kids Upraveno 24. června 2009 uživatelem kenda
Quasar007 Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Odesláno 24. června 2009 Co něco od FLIK-FLAK také tady Ten můj mi v devíti letech zabavil CASIO MDV102 i když mu byly poněkud větší, nějak ho "dětské" motivy tolik nelákaly.
kenda Odesláno 24. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. června 2009 FLIK-FLAK = "moc holčičí" omalovánky nebrat
Návštěvník YPO Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Odesláno 24. června 2009 FLIK-FLAK = "moc holčičí" omalovánky nebrat nevím podle čeho,koho soudíš, ale v osmi letech jsou děti skutečně ještě děti - flikflak máme čerstvě doma a za ten řemen co na nich je by se nemusela stydět žádná firma zvučných jmen - vzhled hodinek je samozřejmě diskutabilní
nAscA Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Odesláno 24. června 2009 (upraveno) Tak v 8 letech jsem se rozhodne stydel za detske hodinky. A byl jsem nadsen, pokud jsem si mohl vzit nejake od taty a pak dostal Prim SportII Koupil bych nejake lehci, ale ne detske. Upraveno 24. června 2009 uživatelem nAscA
Návštěvník YPO Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Odesláno 24. června 2009 no jo no - kup mu u popshopa dětské primky dej mu koženou brašnu,klobouk a hurá do školy
dknespl Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Odesláno 24. června 2009 Flik Flaky jsou i klucici viz ten odkaz nahore. Zkus jeste S'Olivier,maji tak okolo tisicovky, kovovy, s mineralnim sklem, koukni treba na ebay.Nebo uhrzeit.org
tyfo Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 No my jsme klukovi koupily na vanoce SECCO (o tech Espritech jsme uvazovaly jsou takove pekne prehledne ale klukovi se nelibyli) je tedy pravda ze jeste nema 8 let (je jeste ve skolce) a sam si vybral ty s rybickou katalog strana 39, jen jsme nechaly odstranit sekudovku protoze ho to trochu pletlo. ODKAZ Co se tyce zpracovani je to plast plasticky je to na suchaci ale luneta je otocna jednim smerem s cvrkem (tedy dokonce funkcni) a posou ze je to vode odolne do 30m tak pripadne zpoceni nebo destik asi nebude vadit, po cca pul roce je to v pohode a to jsem myslel ze nevydrzi ani 2 mesice. Dodavaji to v kovove krabicce a cena je tusim kolem 300 kc. 2 Gilius G-cka to jsou digitalky pokud se nepletu a myslim si ze deti by se meli prvne naucit znat rucicky a digitalky si muzou koupit az to bude vyzadovat jejich "spolecenske" postaveni a nebo potreba funkci a to ja odhaduji tak na skoncenou druhou tridu (sakra to je tech 8 let), ale ne jako prvni hodinky.
Gilius Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 2 Gilius G-cka to jsou digitalky pokud se nepletu a myslim si ze deti by se meli prvne naucit znat rucicky a digitalky si muzou koupit az to bude vyzadovat jejich "spolecenske" postaveni a nebo potreba funkci a to ja odhaduji tak na skoncenou druhou tridu (sakra to je tech 8 let), ale ne jako prvni hodinky. jsem předpokládal,že ručky už zná......a že to nebudou první hodinky. Má chyba.
Andreas.ks Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 Já mám tedy na tohle dilema ještě pár let, ale zvážil bych ty nejobyčejnější Swatchky...
Návštěvník YPO Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Odesláno 26. června 2009 malej YPO za vysvědčení - už je trošku postiženej tak měl dokonce radost
Karki Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Odesláno 29. června 2009 Ja jsem koupil mlademu SECCO wr100 a indigo.nesunda je z ruky.kolem 800kc
fantozzi Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Odesláno 29. června 2009 Ja bych to resil stejne jako Andreas.ks SWATCH-kama.
serz Odesláno 30. června 2009 Nahlásit Odesláno 30. června 2009 já nechal malýho vybrat samotnýho(7 let) a kupodivu vybral úpln něco jinýho, než bych vybral já
Patrik Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Odesláno 3. července 2009 já nechal malýho vybrat samotnýho(7 let) a kupodivu vybral úpln něco jinýho, než bych vybral já Trochu si přihřeju polívčičku mého bývalého zaměstnavatele Ale co stojí nevím, nemělo by to ale být moc (nejsou to švýcary).-
matino Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Odesláno 3. července 2009 Ja ked som bol v tom veku, tak som si vybral digitalky Casio...Rucicky som sa naucil odcitat z nastennych hodin, ale na ruke som chcel iba Casio s iluminatorom
Adam99 Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Odesláno 29. října 2009 Při hledání hodinek pro kamarádova syna jsem narazil na jedny vhodné pro kluky i holky, tak je sem dávám, možná někdy bude zase někdo vybírat. SAS Retro watches
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se