Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V naší firmě teď končí smlouva u O2. Byli jsme v celku spokojení, ovšem nyní se jaksi O2 staví k zákazníkům zády. Řešil jsem kam dál.

TM velice neochotně poslal po týdnu nic moc nabídku.

Jdeme k VF, kde nám byla nabídnuta neomezenka s 2,5gb za 380 bez dph.

• Odpovědi 538
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jak to vypadá s nabídkou pro soukromé osoby? Manželce v srpnu končí smlouva u VF a tak koukáme kam se vrnout. Ofiko nabídka 749Kč mi v dnešní době přijde dost. V práci máme možnost jít k Bonerixu, tam mají flat tarif za 599Kč, ale je tam jen 200MB dat, což je málo. 1,5GB je plus 199Kč, což už je zase mimo.

Odesláno

Například mBank má za 599 neomezenku + 4gb data.

Ta akce už neplatí, ne? Nebo alespoň já ten potřebný registrační kód v IB nemám.

Odesláno

V naší firmě teď končí smlouva u O2. Byli jsme v celku spokojení, ovšem nyní se jaksi O2 staví k zákazníkům zády. Řešil jsem kam dál.

TM velice neochotně poslal po týdnu nic moc nabídku.

Jdeme k VF, kde nám byla nabídnuta neomezenka s 2,5gb za 380 bez dph.

Muzu se zeptat jak se stavi o2 k zakaznikum zady? Jsem jen zvedavy ...

Odesláno

Ta akce už neplatí, ne? Nebo alespoň já ten potřebný registrační kód v IB nemám.

Já mám teda ten menší tarif za 300 (300 minut-z toho prvních 100 i do zahraničí, neomezené sms a 300mb)....ale když akce začínala, tak hlásili, že měsíc před koncem akce budou všichni klienti mBank upozorněni..

A zatím nic....takže bych tam zkusil cinknout...

Odesláno

utrejch - O2 nabídka se v podstatě nijak nelišila od jejich běžných tarifů. Pak byly ještě nabídnuty tarify bonerix, což taky není žádná hitparáda.

Odesláno

Tak O2 je fakt bída. Naťuknul jsem jejich infolinku, že bych k ním přešel s firemním účtem a jedinou šancí jak ušetřit oproti standardním tarifům by bylo vzít si nějakou platební kartu od nich ... WTF?!

Odesláno

Tak O2 je fakt bída. Naťuknul jsem jejich infolinku, že bych k ním přešel s firemním účtem a jedinou šancí jak ušetřit oproti standardním tarifům by bylo vzít si nějakou platební kartu od nich ... WTF?!

a co úvěr u Homecreditu, to by Maťovi nestačilo ? :lol2:

tu firmu jsem miloval, nicméně kroky za posledních 12 měsíců jsou nejen chaoticky působící, ale především destruktivní (což minoritní akcionáři neradi potvrdí)

Odesláno (upraveno)

Ta karta je od HC :-D

no tvl :D

a JF jezdí po kanálech a propaguje, úplně ho vidím :lol2: a to jsem si myslel, že "malej Luis" byl tak trošku ne na svém místě..

edit (kanály mám na mysli prodejní, ne ty v Dejvicích, teda doufám..)

Upraveno uživatelem gougy
Odesláno

My zhruba před 2,5 lety odešli od O2 k T-Mobalju. V té době jsme měli asi 3000 čísel. O2 už nechtělo přibrat další čísla a nic navíc nenabídli. U TM jednak nabídli lepší volání (i mezinárodní pro destinace, kde máme pobočky) + HW budget asi 3M na dva roky. Plus maximum 5000 SIMek. Z  toho je asi 200 čísel služebních, zbytek rodinní příslušníci. Vodafon ani nereagoval, prý nemají přenosovou kapacitu. Letos jsme zase dělali výběrové řízení a je vidět, že operátoři vědomi si nulové konkurence zase trochu přitvrdili. Podmínky se zhoršily, cena za minutu sice trochu klesla, ale navýšil se paušál (z 1 koruny na 20 u každého čísla). Pokud nepřijde nový operátor (a to asi nehrozí) tak dobře už bylo.

Odesláno

u firmu jsem miloval, nicméně kroky za posledních 12 měsíců jsou nejen chaoticky působící, ale především destruktivní (což minoritní akcionáři neradi potvrdí)

no tak posledni tyden byl naprosto luxusni a tesim se na pokracovani :)

Odesláno (upraveno)

no tak posledni tyden byl naprosto luxusni a tesim se na pokracovani :)

Myslíš po rozprodeji divizí? Držím palec (a to jsem si myslel, že mít akcie "matky" Telefonicy byl průšvih...)

Je super veřejně prezentovat úžasné úspěchy, pokud ovšem máš přístup k reálným číslům (jaksi mi pořád chodí SMS na staré číslo :lol2: což hovoří ledacos o profesionalitě tohoto podniku) je to kapku jiný pohled. Ale nechci predikovat, jen mám jinou zkušenost.

Upraveno uživatelem gougy
Odesláno (upraveno)

Myslíš po rozprodeji divizí? Držím palec (a to jsem si myslel, že mít akcie "matky" Telefonicy byl průšvih...)

Je super veřejně prezentovat úžasné úspěchy, pokud ovšem máš přístup k reálným číslům (jaksi mi pořád chodí SMS na staré číslo :lol2: což hovoří ledacos o profesionalitě tohoto podniku) je to kapku jiný pohled. Ale nechci predikovat, jen mám jinou zkušenost.

myslim nakup spojene firmy ted poslednich par dnu pred rozdelenim. od 1.6. se uz bude obchodovat rozdelene. ocekaval jsem, ze cetin se bude dat obchodovat na bcpp, takze to nebude nelikvidni car papiru (coz dneska bylo potvrzeno), a kdyz si jednoduse odectes od aktualni ceny znalecky oceneny cetin, tak ti vysla cena za o2 cr + o2 sk cca 22-35 Kc (podle toho kdo kdy v tech poslednich dnes stihl nakoupit). kdyz se podivas na ebitdu oddeleneho o2 cr a sk, tak to vychazi az pohadkove :) takze dekuji za rozdeleni, ktere prinutilo fondy vyprodat kvuli vyrazeni z indexu a tesim se na dalsi vyvoj. na tomhle snad ani nebude mozne prodelat :)

edit: navic i kdyby mi nevysel predpoklad s cetinem, tak se stejne da ocekavat, ze minority co hlasovaly na VH proti rozdeleni, tak za znaleckou cenu odprodaji a je slusna pravdepodobnost, ze se ppf dostane na 90% a squeezne zbytek a pak nelze ocekavat squeeze pod cenu odhadu. takze v zasade tohle je ten klasicky nakup ve stylu buffetta, kdy za 1 Kc zaplatis padesatnik :)

Upraveno uživatelem tmoris
Odesláno

takze dekuji za rozdeleni, ktere prinutilo fondy vyprodat kvuli vyrazeni z indexu a tesim se na dalsi vyvoj. na tomhle snad ani nebude mozne prodelat :)

edit: navic i kdyby mi nevysel predpoklad s cetinem, tak se stejne da ocekavat, ze minority co hlasovaly na VH proti rozdeleni, tak za znaleckou cenu odprodaji a je slusna pravdepodobnost, ze se ppf dostane na 90% a squeezne zbytek a pak nelze ocekavat squeeze pod cenu odhadu. takze v zasade tohle je ten klasicky nakup ve stylu buffetta, kdy za 1 Kc zaplatis padesatnik :)

tohle je solidní předpoklad :cheers:  držím palec

Odesláno

Já mám teda ten menší tarif za 300 (300 minut-z toho prvních 100 i do zahraničí, neomezené sms a 300mb)....ale když akce začínala, tak hlásili, že měsíc před koncem akce budou všichni klienti mBank upozorněni..

A zatím nic....takže bych tam zkusil cinknout...

Tak jsem tam volal a stále to platí. Jen je třeba si u mBank vyžádát ten kód. Každopádně díky za tip.

Odesláno

Má někdo neomezený tarif popř.za jakých podminek? Nejde mi tak ani o data ale volání plus sms.Od ČEZu máme cca 240 volných minut za cca 250,-Kč

Je něco lepšího?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...