Jump to content

Operatori CZ

Recommended Posts

Vopred sa ospravedlnujem za "plevelenie" fora kravinami, ale uz som si aj potykal s googlom a stale som nedostal odpoved. Myslim ze pre cechov to bude jednoducha otazka, no kedze studujem v CR len rok, trochu som zmateny. Kupil som si Twist od T-mobilu v domneni ze to bude ako Easy v SR a na nemile prekvapenie som po prvom hovore zistil ze ma karta minutovu tarifikaciu :yucky: . Hrabal som sa aj na stranke O2, ze by som presiel do inej siete, ale tiez to tam neviem najst.

Otazka teda znie: Je teda v kazdej sieti v CR na kreditovej sim karte len minutova tarifikacia?, pripadne existuje nieco ako "O2 fér" ?

Dakujem pekne a este raz sorry za bordel :offtopic: :blink:

• Replies 538
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

V CR nema zadny operator tarifikaci po sekundach - vzdycky je to minuta + sekundy (VF), pul minuty a nebo minuty (TM, O2). Uctovani po vterinach (coz je pro me celkem prekvapenim) bude praktikovano pri volani v roaming v ramci EU..

V CR nema zadny operator tarifikaci po sekundach - vzdycky je to minuta + sekundy (VF), pul minuty a nebo minuty (TM, O2). Uctovani po vterinach (coz je pro me celkem prekvapenim) bude praktikovano pri volani v roaming v ramci EU..

Dakujem za odpovede. No mne je zas strasne prekvapenie ze sekundova tarifikacia je az po prvej minute. Sam to nedokazem pochopit :thumbsdown_anim:

EDIT: Vsak ale to ma clovek potom z 10tich korun pri 15 sekundovch hovoroch len 10 hovorov. To je postavene na hlavu. A na kredite je tento rozdiel o to viac markantny :(

Edited by Senseeei

Je to tak v cechach len minuta + sekundy

ak mozem poradit tak najlepsie je si urobit zoznam cisel na ktore bezne volas a podla toho si zvolit operatora (to je jedina vec na ktorej ide isetrit inak su vsetky tarify +- rovnaka zlodejina) pripadne doma/v kancelarii volat cez internet a mobil pouzivat len ked je to nevyhnutne.

Nechci otevírat další topic, zeptám se zde - existuje možnost nějakým způsobem udělat, aby mi ta bába v telefonu neříkala věci typu "voláte mimo síť XY" nebo "voláte do sítě YZ"???

Jakmile se nadechne (nebo možná ještě před tím), už jí do toho musíš skočit a říct, že Tě to nezajímá, že chceš mluvit s panem "XY" a tak.

• 2 years later...

Spíše bych to měl dát do sekce, co mě naštvalo :furious: U T-mobile jsme asi 13 poctivých let, stále se o nás starají a upravují tarify aby jsme to měli jako věrný zákazníci dobrý" Dnes bylo trochu času, tak jsem mrknul do výpisu za 4560,00Kč:

396 minut po ČR, 76 minut zahraničí (nechce se mi to rozepisovat:JAR, Austrálie, Německo atd. atd.), 60 sms, 15 MMS, Internet.

Výpis jsem poslal do Vodafone, odkud mi volala oprátorka a sdělila mi tarif bez uzavření smlouvy, kde bych za tohle volání zaplatil 1200,00Kč a ještě by mě 100 minut zbylo k dobru :suicide_anim: Za dva měsíce mi končí smlouva s T-mobile, asi každý pochopí, když ji neprodloužím a stejně tak to udělám s dalšími 6 telefony v naší firmě, jsou to zloději"

Spíše bych to měl dát do sekce, co mě naštvalo :furious: U T-mobile jsme asi 13 poctivých let, stále se o nás starají a upravují tarify aby jsme to měli jako věrný zákazníci dobrý" Dnes bylo trochu času, tak jsem mrknul do výpisu za 4560,00Kč:

396 minut po ČR, 76 minut zahraničí (nechce se mi to rozepisovat:JAR, Austrálie, Německo atd. atd.), 60 sms, 15 MMS, Internet.

Výpis jsem poslal do Vodafone, odkud mi volala oprátorka a sdělila mi tarif bez uzavření smlouvy, kde bych za tohle volání zaplatil 1200,00Kč a ještě by mě 100 minut zbylo k dobru :suicide_anim: Za dva měsíce mi končí smlouva s T-mobile, asi každý pochopí, když ji neprodloužím a stejně tak to udělám s dalšími 6 telefony v naší firmě, jsou to zloději"

Když řádně zatlačíš při podpisu nové smlouvy uvidíš jaké se budou dít divy :D . Zvlášť když máš 6 přístrojů.

Pro málo volající se může vyplatit akce Vodafone s 75 % slevou. Týká se to tarifů Nabito 119 a Nabito 350. Pořídíš si za 150 Kč kartu Českých drah s aplikací IN 25 na 3 měsíce (sleva ve výši 25 % na jízdné). Po třech letech platnost slevy sice skončí, ale karta jako taková platí 3 roky. S číslem karty požádáš o zřízení speciálního tarifu, kde máš 75 % slevu na paušál, za paušál Nabito 350 tak zaplatíš 88 Kč, ale kredit budeš mít 350 Kč, což představuje asi 70 minut volání, analogicky je to u tarifu Nabito 119, kde za 30 Kč máš téměř 20 minut volání.

http://mobilovinky.blog.mobilmania.cz/2011/06/vodafone-a-cd-75-sleva-na-tarif/

http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=1&t=1144258

Případně má Vodafone speciální tarify pro studenty, ale jsou méně výhodné, než tato nabídka

• 1 month later...

roky mě ti kreténi otravují s "výhodnýma" nabídkama a když jsem ve stavu, že bych se chtěl nechat okrást - dohnán okolnostmi - tak t-mobajlu nefunguje web (zkuste si objednat tarif podnikatel bez úvazku nebo telefonu), nebo nereagují (vodafone)? Posted Image

jestli jste tady někdo z branže a můžete mi zajistit trochu lidský přístup, ozvěte se?

já byl X let v privátní skupině, kvůli fakturace potřebuju změnu a nedostanu nic? objednal jsem to co měli na webu Posted Image, mě to přijde jako jednání ve stylu - nech se nějakou dobu okrádat, pak udělej rituální obřad s převodem čísla jinam a my ti dáme slevu? Posted Image

tak to vam asi nemam rikat, ze mam nolimit volani, sms a internet za tri stovky, co? ;)

Hmm, tak to na Tobě prodělávají :whistle:

jinak politika retenčních nabídek je u operátorů standard (taky mě to netěší) ale stěžovat si na to, že operátor chce zákazníka "uvázat" a za odměnu mu dá relativně slušnou cenu, imho není zcela na místě. Kdyby mi na benzince řekli, že budu brát Natural za 29,90 když 2 roky nebudu tankovat jinde, šel bych do toho taky.;)

Ale proč si nezanadávat "na ty hnusné nadnárodní korporace" :gora: